i used to be it

Har precis kollat på säsongspremiären av Biggest Loser, bästa programmet. Det mest fantastiska är att det sänds både måndag, tisdag och onsdag! Jag blir så illa berörd varje säsong. Jag känner igen mig såååå mycket i deltagarna, herregud. Skillnaden är att denna säsong ser jag inte medan jag själv går upp i vikt utan när jag går själv går ner i vikt.

Det har varit en kanondag på jobbet, den gick relativt snabbt och den var intensiv. Imorgon blir en jobbig dag och jag längtar redan tills den är över alltså. Niclas har som vanligt somnat ifrån mig, utan att säga godnatt eller pussa på mig. Han somnade med sin gamla nalle under armen istället, man ba ja men godnatt då? Haha alltså. Ja ja, det är väll lika bra och ta det som ett tecken på att jag också borde sova. Klockan ringer 05.50 imorgon i vanlig ordning, yey!



wake up america

Ny vecka, ny energi, hej måndag! Okej, lite överdrivet positivt i förhållande till hur sugen jag är på en ny vecka... Jag hade inte tackat nej till en helgdag till! Som tur är innehåller denna vecka endast 4 arbetsdagar eftersom det bär av till Barcelona med jobbet på fredag morgon. Det borde jag väll kunna hålla ut på, men just nu gäspar jag bara. Ett par koppar kaffe på detta och lite bra musik så ska nog även denna vecka kicka igång!

Den rubriken skulle du gilla va?

Söndag kväll igen, halva filmen på TV4 har passerat och det är dags att sova egentligen. Jag är dock inte trött, jag bör vara det men jag är inte det. Lite trött i kroppen och gosig, men inte trött.
Helgen har varit fin men den har gått alldeles för fort. I fredags var jag och Niclas på middag med Anna och hennes mamma. Senare bjöd kvällen på lite kalas, aningen mycket vin för fröken Fridell men vem bryr sig? Kalaaaas! Tröttare dag igår, vi var och handlade och sen var det soffläge hemma. Tanken var att Niclas kompis Oskar skulle kommit på middag men han uteblev suspekt. Idag skulle Niclas haft cykeltävling men eftersom han sett fel på tiden så blev det ingentiiiiiing! Myskväll med god mat och massa pussar har det varit ikväll, men nu är det fan godnatt alltså. Tack alla fina människor för en bra helg!








att vara sockerberoende

Jag vill vara sockerbiten, inte äta den och framförallt inte vara beroende av den.



Läser den ljuvliga boken om sockerberoende som jag läst så många gånger förut. Otroligt intressant, extremt skrämmande. Jag hatar socker, det är min absolut största fiende. Jag har kommit väldigt långt sen operationen och socker är idag inget livsnödvändigt i min vardag men jag kan ändå känna en oro att ramla dit på heltid igen. Självklart kan jag också ha dåliga dagar men jag måste inte ha sockret. Det är inte det primära, det är inte det som räddar upp hela eftermiddagen. På sidan 91 i boken finns mitt favoritkapitel, dåliga matvanor. Den här sidan är det jag som mest kan relatera till mitt gamla liv. Mitt liv för 37 kilo sen. Det känns som det är jag som skrivit det, men jag citerar ändå:

07.00 - Frukost: Inget. Åt ju så sent på kvällen innan, så något så här tidigt på dagen får det inte bli. Möjligen en kopp kaffe, med eller utan socker. Man har läst någonstans att socker inte ska vara bra så suketter får duga. Sötare än socker men med noll kalorier. Längre än så orkar jag inte resonera, inga kalorier tycks i många fall vara synonym med väldigt bra. Jag piggnar till av kaffet iallafall.

11.00 - Förmiddagsfika: Kaffe igen. Kanske en bulle eller en kaka till, men inte för mycket för det är dags att börja banta igen. Okej då, två bullar men det får vara bra med det. Jag känner mig sötsugen.

12.30 - Lunch: Ja, eftersom det slank ner två bullar och en kaka till förmiddagskaffet får det bli en sallad till lunch. Helst en halvt vegetarisk sallad, det har man ju sagt ska vara nyttigt. Och jag vill vara nyttig, det är dags nu. Man petar lite i salladen och tar bort hälften av fetaosten för att inte få i sig för mycket fett. Och en dricka till, en lightläsk, den innehåller ju inget socker. Inga kalorier betyder väldigt bra. Mätt? Inte så värst, men jag måste tänka på vikten.

13.30 - Trött och okoncentrerad.

16.00 - Eftermiddagsfika: En kopp kaffe. Om man inte ätit någon bulle på förmiddagen unnar man sig kanske en nu. Piggnar till och orkar med sista timmarna på jobbet.

18.30 - Middag: Middag? Ja, eventuellt något lagat. Enklast är ju en färdigrätt från affären eller en hamburgare påväg hem från jobbet. Det här målet utgörs lika troligt av en tallrik med fil och flingor. Sen kommer suget på allvar, det har man känt smygande hela dagen och nu är det så starkt att man helt enkelt måste äta upp resten av glassen i frysen eller en näve kakor. Godis går också bra, det ser man ju till att ha hemma för de tillfällen man vill ha något sött.

Kvällsmat blir det inte tal om. Man sitter och har ångest för att man ätit både bullar, kakor, glass och godis under dagen. Lovar mig själv att imorgon kommer bli bättre, men den börjar utan frukost...

thursday's a good day

Idag har varit en helt strålande dag! Jag är så glad över det, efter tisdagens katastrofala dag behövde jag en riktig boozt och inget kan ge mig det som jobbet. Det har varit en extremt lång dag dock, inte att den har innehållit fler timmar men den har känts lång. Fick avsluta med två alvedon vid 16.30 för då började huvudet ge vika. Det har varit mycket flängande hit och dit, men jag har fått mycket gjort!

Imorgon är det äntligen fredag igen. Helgens planer är gjorda, lite förändring men det blir en bra helg. Nu är det nog dags att sista om en timme, jag börjar tidigt imorgon och sen avslutas dagen med bästa Anna som kommer hit från Östersund.



the beauty in that



can't believe it

Godmorgon onsdag! Vad var klockan när jag lyckades somna inatt, halv tre kanske? Fruktansvärt. Jag kunde inte somna. Vred och vände mig, ångesten vägrade släppa och jag var ledsen i så många omgångar. Sen blev jag kissnödig, törstig, kissnödig igen och sen törstig och så höll jag på ett par gånger. Och min otroligt förstående och kärleksfulla pojkvän klämde så fint ur sig "det löser sig gumman" när klockan var strax efter tio liksom och sen somnade han, jaha okej tack.

Men nu är det en ny dag! Jag är påväg till jobbet och idag blir en bra dag, it has to be! Jobb till 19.00 och sen förväntar jag mig färdig middag och mys när jag kommer hem.

the dress



fucking kliché baby

Jag har en underliggande ångest. Med underliggande menar jag att den ligger under revbenen men över bröstkorgen, det känns nästan som att jag kan ta på den. Jag vet vad den beror på, eller jag tror mig veta varför iallafall. Vanligtvis när jag i dagsläget äter för mycket, för sött, för fett eller för onyttigt så kräks jag. Det har någonstans blivit min trygghet, tryggheten i att kräkas, tryggheten att veta att min kropp säger ifrån själv och jag behöver inte göra något själv. Det är fruktansvärt att hänga över toaletten det är det, men det är ett lugn i kroppen efteråt och jag kan inte hjälpa att jag tycker det är skönt och att det är min vägledning och hjälp. Problemet är att idag har jag ätit kakor. Kakor och kex. Jag åt inte ett halvt kex, jag åt några stycken, sen blev jag mätt och åt inga fler. Efter ett tag började jag fundera över det. Varför kräks jag inte? Varför kommer dom inte upp igen? Kakor är deg, och även om dom är små så innehåller dom jättemycket socker, och små chokladbitar. Varför vill dom inte komma upp igen? varför säger inte kroppen ifrån? När jag funderat på detta tillräckligt började jag må illa per automatik, troligen för att det psykiska blev fysiskt. Men kroppen ville inte lämna tillbaka kakorna, kroppen ville inte kräkas. Jag får panik inombords och tror att jag ska bli tjockare igen, att jag ska gå upp 37 kilo på en gång igen nu. Det här är inte bra, inte alls. Jag måste ändra det här tankesättet, det bådar inte gott inför framtiden att få den här paniken för ett par kakor som jag inte kräks upp efteråt. Dietisten skulle förmodligen slå mig över käften. Inte på grund av kakorna, utan på grund av hur jag tänker. Samtidigt känner jag att det såklart kan bero på att jag i övrigt haft en relativt dålig dag. Både gällande maten och allmänt. Imorgon åt jag en hårdmacka med en skinka på klockan 07.30 och inte för att jag var hungrig utan för att jag kände att jag var tvungen. Sen åt jag inget mer på hela dagen förän vid 14.30 när det var dags för lunch. Utöver detta har jag inte ätit något annat än kakorna och det är värdelös. Min kropp är trött, så trött.

Eftersom jag varit på kontoret i Stadshagen idag byter jag ju buss i Kista. Så innan jag satt mig på sista bussen nu gick jag in i köpcentrumet i Kista med en avsikt, hitta en klänning. Hitta en liten, kort klänning med push-up och utan axelband. Motivationsklänningen, klänningen som är mitt slutgiltiga mål. Och jag hittade den, det gjorde jag. I kortaste laget, liten storlek och utan axelband. Jag försökte inte ens prova den, jag gick bara till kassan och betalade. Tittade inte ens på prislappen. Det är många kilon kvar tills den ens går på över huvudet ungefär. Men jag ska kunna ha den, så småningom, längre fram, när jag är klar, när jag är normalviktig. Den får hänga i garderoben så länge, den får hänga där och vara min korta slampiga klänning tills jag kan ha den. Sen åker den på, men svarta nylonstrumpbyxor och mina höga pumps. Den dagen ska jag vara så stolt och ingen ska kunna plocka ner mig från piedestalen, jag kommer vara stolt över min resa och det kommer ha varit värt allt blod, all svett och alla tårar.

Jag lovar att kasta upp en bild på den så fort jag kommer hem. Och på tal om hem är jag snart hemma och får förhoppningsvis kliva in i en famn som är beredd på att ta emot en ganska trasig flickvän, som för tillfället tappat hoppet om det mesta och känner sig tjockast i hela världen.

hello monday

Godmorgon måndag, solsken och massor med ny energi! Sitter på bussen påväg till jobbet och låter Kings Of Leon kicka igång veckan men framförallt dagen. Hann äta frukost med Niclas imorse innan han (som vanligt) fick springa till bussen för att hinna. Hur svårt ska det vara att kliva upp en kvart tidigare? Haha. Imorgon ska jag jaga upp honom alltså, man måste dra nytta av morgonen! Jag har även hunnit med morgonpratet med Elin också, det är alltid lika mysigt. Sällan att jag pratar i telefon på morgonen men om det är Elin eller Mamma som ringer, då går det strålande! Veckan som kommer har väll inget speciellt att erbjuda. Inte förens i slutet av veckan händer det grejer! På torsdag kommer Anna ner och jag har bokat henne fredag till lördag, myspys! På söndag har Niclas cykeltävling ute i Kungens Kurva och jag (bör väll) vara där och leka cheerleader! Haha.
Nästa vecka bär det av till varmare breddgrader med jobbet också, Barcelona here we come! Jesus vad jag längtar, det ska bli sååå awesome.






This weekend's over

Sitter i soffan med mitt hjärta och väntar på att talang ska börja. Helgen har gått i en rasande fart och mestadels har timmarna för min del gått till att bli riktigt frisk! Jag har ingen feber längre och känner mig mycket piggare. Ont i örat fortfarande så knaprar lite Alvedon emellanåt men jag är så glad att jag är på benen! Imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet igen, det är riktig lycka det. Har saknat mina godingar på jobbet så mycket senaste dagarna.

Igår var vi hos Tessan och fick tacos till middag och det var ju super! Tacos minst en gång i veckan, och ännu bättre om man slipper laga det själv! Haha.
Imorse tog vi riktig sovmorgon i den nya, stora sängen och klev inte upp förrän vid elva! Nackdelen att ha en säng som är 1.80 istället för 1.40 är ju att man kommer längre ifrån varandra. Det var nästan så att jag fick dra i Niclas imorse för att masa honom närmare mig, haha.





Efter att ha struntat i frukosten och gått direkt på lunchen klädde vi på oss och tog en promenad runt Åkersberga. Vädret var ju helt fantastiskt! Solen sken och det var varmt ute. Det räckte med underställströja och huvtröja, så fantastiskt. Jag längtar så efter att mina nya träningsskor kommer också! Då kommer promenaderna bli ännu mer perfekta, haha.




Eftermiddagen har bestått av bakning. Niclas snodde ihop dumlemuffins som den mästerbagaren han är och sen gjorde jag söndagsmiddag! Fläskfilé, klyftpotatis och ugnsstekta morötter med bea! Svingott såklart, och en bra matlåda till imorgon, tjing tjing!








Nu väntas final av farmen och sen långfilmen på fyran, jag är ju så svag för dessa svenska kriminalfilmerna!

Temperamento

Många låtar, både bra och dåliga skulle kunna vara ledmotivet till filmen om Frida Fridell. Men att senaste låtarna på listan är skrivna av självaste Nanne Grönvall förvånar mig en aning! Det är så rakt på sak att jag måste garva lite. Här har ni ett utdrag från en låt från senaste plattan som så passande heter just, dramaqueen.


" Dramaqueen, dramaqueen, dramaqueen. Om ni ser ett sken, en spotlight som lyser det är där ni ser mig med manisk blick. Knuffar undan allting och alla i vägen, rampljuset är mitt. Bara mitt, mitt, mitt. Jag kallas diva, dom säger att jag är to much! Inse att jag behöver plats. Dramaqueen, dramaqueen, njuter utav livet som dramaqueen. Skådespelet gör jag som dramaqueen.
Om vardagen blir för trist och ingenting händer då ställer jag till med en galen scen. Gråter, skriker högt och låtsas bli sårad, drama är för mig en sann succé. Och ofta, väldigt ofta blir jag härligt kär men sen tröttnar jag eftersom jag är, dramaqueen. Åh premiären, så glamouröst. Ja, men vart är champagnen jag håller på att torka ut? Här! Gratis champagne, och gratis är ju bäst. Vart är alla kamerorna? Där, där! Där är alla fotoblixtarna! Åh, hallå, tjoho, här är vi! Men flytta på er. Sparka till dom med klacken bara! Dramaqueen, dramaqueen, dramaqueen. Ta mig som är för här är jag. Inget eller allt det är underbart "

kunde inte säga det bättre själv



It's my body, only mine

De nakna bilderna, den nakna sanningen. Jag vill egentligen inte lägga upp bilderna som är i endast underkläder på bloggen, men jag måste. Jag lovade mig själv det, så det är bara att göra det. Passade på att mäta mig idag också när jag ändå bara legat i sängen hela dagen.
Lägger upp senaste resultaten först så det finns något att jämföra med.

Vecka 7!
Vikt: 92.4 kg
Mage: 98 cm
Rumpa: 117 cm
Lår: 67 cm
Arm: 37 cm

Vecka 12!
Vikt: 88.4 kg
Mage: 90 cm
Rumpa: 112 cm
Lår: 64 cm
Arm: 35 cm

Och nu ska bilden läggas till här. Jag mår illa av tanken. Nu lägger jag ut det mest sårbara av mig själv. Men bara gör det, sluta. Okej, här kommer den.




en sjuk prinsessa

Det var inget trevligt uppvaknande igår morse. Det var ett sprängande huvud, rinnande ögon, 39 graders feber och det kändes som blixten slagit ner i mig. Hela dagen låg jag nerbäddad under två täcken och en filt. Frös, svettades, sov. Sov i så många omgångar att det kändes som att det gått flera dagar tillslut. Åt Alvedon på löpande band och sov lite till. Kunde inte ens ha min TV igång på dagen för då mådde jag illa, fruktansvärt hur dåligt man kan må. Idag har febern sjunkit till 38.7 grader men det har smugit sig på öroninflammation på mitt högra öra. Det varar och gör så jävla ont, så nu ligger jag här med en bomullstuss i örat. Jag blir så liten när jag är sjuk, jag tycker så synd om mig själv och det känns verkligen som att jag ska dö. Det planerar jag dock inte att göra. Jag ska ligga här i mina hellokitty-sängkläder hela dagen idag också och bara sova och kurera mig, dricka päronsaft och sova lite mer.



sanningen där liksom



och inte du dom gick här vid min sida

Nej, jag sov inte den där extratimmen imorse. Jag var halvt vaken från det att Niclas alarm ringde vid 05.45 och så var det med det. Vi somnade inte så sent, ändå var jag så trött imorse att det gjorde ont i kroppen. Varför är jag så trött? Har suttit på bussen och funderat på detta nu ett par minuter, slutsatsen är för att jag inte tog några mediciner eller vitaminer under föregående vecka, alls. Det blir bakslag, min kropp går inte runt utan dessa tabletter och så enkelt är det. Igår var jag duktig och tog ALLA, även folsyran som brukar ha en benägenhet att komma upp igen. Nu har jag lämnat dosettdosan på jobbet så missar jag det inte någon dag. Känns otroligt segt att jobba till 19.00 idag alltså, blääää! Hoppas den här dagen bara flyger förbi, men jag har en känsla att jag kommer bräcka gårdagens antal kaffekoppar..

en utslagen prinsessa

I mina nytvättade hellokitty-sängkläder ligger jag nerbäddad nu och det är så skönt! Trots att klockan bara är 21.55, detta var precis vad jag behövde. Niclas styrde middag och jag fick ta rätt på tvätten och bädda rent när vi kom hem. Sen var det så skönt att lägga ner huvudet på kudden och bara andas ut. Jag vet inte hur många koppar kaffe jag hällt i mig idag, dagen har snurrat runt på kaffe och Alvedon alltså. Imorgon börjar jag inte förrän 10.00 och den där extra timmen jag får sova ska jag verkligen försöka sova på. Annars brukar jag bara gå runt och nynna och pyssla den timmen på morgonen men imorgon ska jag verkligen försöka sova, sova, sova. Kroppen skriker att den behöver det, ni vet sådär så det nästan dunkar i den när man väl kryper ner i sängen.

Beställde nya Converse idag också! Det var dock väldigt deprimerande med tanke på att snön vräkte ner, det var svinkallt ute och rätt vad det var så var det snöstorm! Usch och fy. Nu ska jag försöka orka hålla mig vaken genom nyhetssändningen och sen blir det nattelinatt.


i'd save you for a rainy day

Godmorgon måndag! Det är helt brutalt vad trött jag är, det är en dag då jag lätt skulle kunna sova till eftermiddagen. När Niclas väckarklocka började plinga imorse kändes det på riktigt som att jag inte ens hunnit somna. Helgen tar ut sin rätt och kroppen strejkar en aning. Skönt att det är en vanlig arbetsdag! Inga möten eller samanträden, jag kan sitta på min plats och vara trött tills jag får åka hem igen. Som tur är lovade Niclas redan imorse att styra middag ikväll och fixa, så det fröken Fridell ska göra när hon kommer hem är enbart sträcka ut sig i soffan och sällskapskolla på tv! Eller jag har lite tvätt som måste tas rätt på och jag borde byta sängkläder efter helgens alkoholångor och brun utan sol, haha.
Nu dundrar vi igenom den här arbetsveckan och hoppas att snön som fallit under natten försvinner fortare än den kom, jag vill ha bar asfalt och sol nu.




du skiner bland stjärnorna

Då var separationsångesten ett faktum åter igen. Har precis varit och lämnat Hanna vid Arlanda Express för nu ska hon åka hem igen, jag hatar när hon åker hem, det blir alltid ett tomt hål liksom. Det har varit en fantastisk helg. Vi har skrattat så det räcker för hela året, ätit tacos sju gånger på tre dygn och hunnit med massor av kramar och dessutom kalasande! Vi kom fram till att det bara är en månad kvar tills vi ses igen så det känns inte utom räckhåll. Bäst i hela världen är hon, min efterblivna bästis.



against the cowboys



silverlining

Rullgardinerna är nerdragna och solen lyser utanför. Det ligger två utslagna tjejer i soffan, bakis som fan och trötta. Det var en helt otroligt bra kväll igår, så mycket underbara människor och jag fick skratta så mycket! Och jag fick somna bredvid min man och jag fick höra alla mina favoritlåtar. Tack till alla som förgyllde kvällen, den var perfekt. Kanske aningen många drinkar, men vad gör väll det? Niclas är ute i skogen och cyklar idag, eftersom han inget dricker blir han heller inte bakis, gud så skönt. Jag och Hanna ska bege oss in mot stan senare, hon ska åka hem idag. Det känns förjävligt, jag får separationsångest. Jag skulle lätt kunna börja gråta nu när jag tittar på henne där hon sover i andra änden soffan, mitt lilla hjärtegull. Men innan vi tar oss någonstans måste jag fixa till mig, det är så illa hur man ser ut dagen efter, och ändå har jag redan duschat... Dessutom ska jag hem till svärföräldrarna ikväll och då kanske man bör se representabel ut, eller? Haha.
Jobb som vanligt imorgon, känns segt för tillfället eftersom det varit långhelg, det har ju gått så fort! Men det har varit en underbar helg, jag är en lycklig tjej för tillfället.



she's whatching him with those eyes

Utsträckta i torkläge ligger vi för tillfället. Hanna i sängen och jag i soffan, försöker få hudkrämen att torka... Natten har väll inte varit ostörd direkt! Men vid nio imorse masade vi oss ur sängen, totaltaggade inför kvällen! Nu ska vi snart äta lite tacos (surprise) och sen börja göra oss iordning och smutta på drinkarna för att sen åka till Jakobsberg och sluta upp med de andra brudarna!

oh, up here please

Vi var utanför dörren vid tio imorse. Vädret var strålande, solen sken och det var varmt ute. En perfekt vårdag! Åkte till Täby centrum och spenderade några timmar i köpcentrumet. Det blev lite småinköp men mest klämmande och kännande, det är ju det som är bäst med shopping. Efter en sväng på systembolaget för att köpa dricka till morgondagen och en tur till ICA så var vi hemma igen. Sen har vi bara myst och gjort massa tjejgrejer hela dagen. Nu har vi krupit ner i soffan för att kolla på tjejfilm! Jag är så lycklig när jag får vara med Hanna, känner mig så hel.

Sen vill jag påpeka att flickvännen i mig sitter hemma på nålar eftersom min stora kärlek är på äventyr som jag INTE tycker om ikväll och han har inte ringt än. Nu har det gått tre timmar sen han skulle träffa sitt ex för att hon (som för övrigt inte varit någon omtyckt person av fröken Fridell senaste veckorna) skulle "få ett avslut" och han skulle hämta sina grejer. Han har fortfarande inte hört av sig, det har gått tre timmar. Borde jag bli orolig? Borde jag börja lipa kanske?




bananpannkakor

Godmorgon! Äntligen fredag och äntligen en ledig dag. Sitter i soffan och äter Hannas bananpannkakor, vilket mästerverk! Jag tycker ju verkligen inte om pannkakor vanligtvis men detta smakade inte pannkakor, det var supergott. Nu sitter vi i soffan och jäser, kollar på nyhetsmorgon och där diskuteras barnlöshet, gud vad deppigt. Har en tvätt i tvättstugan att hämta sen så ska vi göra oss iordning och bege oss till Täby centrum för en heldag! Mys.



the perfect evening

Äntligen är arbetsveckan slut, jag tänker inte åka till jobbet imorgon! Jag har jobbat ihjäl mig hela veckan, nästintill utbränd nu ju. Det ska bli så otroligt skönt att ha sovmorgon imorgon och slippa ställa väckarklockan. Mötte upp min bästa Hanna vid Arlanda Expressen förut ikväll och det var SÅ underbart att krama om henne igen, så mycket kärlek i den lilla kroppen. Nu har vi ätit tacos och myst ner oss i soffan. Vi har skrattat ihjäl oss i vanlig ordning och jag har fått en liten presentpåse med lipbalm och nya snö-smycken! Hur lycklig? Överlycklig!

Imorgon ska vi åka till Täby och fördriva några timmar. Dricka en smoothie på naked juice bar och köpa lösögonfransar! Det kommer bli en bra helg, och jag är glad att jag har min bästis här.



hello thursday

Godmorgon! Det sitter en snorig tjej som inte är speciellt utvilad på bussen mot Danderyd, den tjejen är jag. Dock skiner solen och jag har köpt mig en Loka pear ice pop så det är inte speciellt synd om mig. Efter gårdagens bravader med den sovande pojkvännen i soffan lessnade jag tillslut och skickade ett sms och skrev godnatt. Tror ni inte han vaknar av det då? Jo men självklart, haha. Så då blev det kvällsfika och jag slapp somna själv iallafall.

påväg in till jobbet nu. Har varit vaken sen 05.45 men kom inte iväg hemifrån förän 08.00 iallafall, vad hände liksom? Haha. Nu blir det till att jobba i racerfart för att kunna stanna hemma imorgon, det återstår att se under kvällskvisten! Inte många timmar kvar tills min älskade Hanna kommer nu, gud så fantastiskt, som jag längtat alltså.





with the lights turned on

Äntligen får jag krypa ner i min underbara säng. Disken är ordnad, golvet är dammsuget och tvättkläderna vikta och inlagda på sina platser i garderoben. Jag har hunnit duschat, fixat naglarna och sett på Greys. Jag har en pojkvän som ligger och snarkar på soffan och det har han gjort sen klockan halv nio ungefär. Helt omöjligt att väcka honom, han sover som en stock. Tro mig, jag har provat allt! Ruskat om honom, ropat på honom, skrikit att det brinner, nypit honom i armen, öppnat balkongdörren, höjt volymen på tvn till det högsta, gått toppless, sjungit och hoppat i andra änden av soffan. Han vägrar att vakna, han sover verkligen stenhårt och snarkar. Inte ens en jordbävning skulle väcka honom! Kunde han inte däckat i sängen istället så jag kunde få hålla om honom iallafall? Knappast så jag knölar ner mig i soffan bredvid honom liksom, haha. Dessutom var det ju sista kvällen på ett par nätter som vi skulle sova ihop inatt? Min bästa Hanna kommer ju imorgon och då har hon högsta prioritet. Äsch, han får skylla sig själv. Men eftersom jag är världens bästa flickvän och inte kan hans låskod till telefonen eftersom jag alltid glömmer bort den så får jag sätta larm på min egen telefon 05.45 imorgon när grabben måste kliva upp trots att jag själv inte måste upp förrän 07.30 liksom. Ja herregud, vad skulle han göra utan mig? Haha.

Vanlig arbetsdag 10.00-19.00 imorgon, ett möte på eftermiddagen annars inget speciellt. Åker nog in en timme tidigare om jag orkar för att hinna kasta undan det mesta imorgon för att slippa åka till jobbet på fredag. Önskar verkligen en heldag med Hanna på fredag, inklusive sovmorgon med hennes lyxfrukost och sen bara mysa hela dagen. Åh vad jag längtar tills hon kommer!
Men nu är det godnatt här, ett par låtar med Birdy för att varva ner, sen är det dags att snutta kudden.



skinny sky high

Detta med håravfallet, det ger mig så mycket ångest varenda gång jag ser en hårborste eller en flaska schampo. Jag vet precis vad jag kan vänta mig. Kan jag inte låta bli att tvätta håret då? Låta bli att borsta det? Nej, det fungerar ju inte riktigt så. Jag blir så AAAAARG alltså, jag kommer snart vara flintis ju. Men nu är det bara 1.5 månad kvar tills det är ett halvår kvar tills det börjar växa och får tillbaka all naturlig näring igen! Heja.
Ja, för er som tror att jag gnäller över ingenting kan se bilden nedan som är en hårborstnings resultat...



next goal

Sätt upp mål, kortsiktiga delmål för din egen skull. Det sa dietisten till mig innan jag la mig under kniven. Vad är kortsiktiga? Var femte kilo tyckte hon, det är rimligt. Var femte kilo? Det kändes segt. Jag satte upp minus tio kilo, mimus tjugo kilo, minus trettio kilo och nu är nästa mål då, ganska logiskt, minus fyrtio kilo. Visionen är att ha nått detta den 29 april! Sex månader efter operationsdagen, fyrtio kilo lättare. Det borde inte vara omöjligt, absolut inte. Jag borde ha ett återbesök på sjukhuset i april också? Måste kolla upp det.

" I will win, not immediately.
But definitely "

hashtag selfie

Godmorgon onsdag! Kanske inte världens bästa dag igår direkt. Trodde det var end of the world på vägen hem men inte det. Tjafselitjafs med Niclas hemma också om egentligen helt oväsentliga saker. Somnade osams gjorde vi också, så jävla livsfarligt men två tjurskallar varav den ena inte lyssnar och den andra har extrema agressionsproblem är kanske inte en så lovande kombination alltid. Men kiss and be friends imorse iallafall, så nu är vi kompisar igen! Jag vill ha en bra dag idag, en energigivande onsdag som springer fort förbi eftersom min Hanna kommer till Stockholm imorgonkväll. Solen lyser utanför bussfönstret iallafall och John Newman sjunger så ljuvligt i öronen på mig.



den här platsen är någon annans



the roof is on fire, so wet i'm high

Jag älskar mitt jobb, mer än vad jag egentligen borde. Varje dag har jag hand om företagets mest missnöjda kunder. Omöjliga saker att lösa, timmars gnällande på helt oväsentliga saker, men jag älskar dig. Jag tycker kunderna är fantastiska och deras nöjda attityd när vi är klara kan göra en hel dag om inte en hel vecka för mig. Men nu är det mycket alltså. Vi är underbemmande, har extremt mycket att göra och det känns som syret liksom bara försvinner. Orken finns inte och huvudet dunkar. Dessutom gick Susie hem imorse för att hon kände sig tussig, kvar satt jag ensam med lika mycket att göra och kände paniken krypa sig på. Min vision var dessutom att ALLTING skulle vara under kontroll på torsdag kväll när jag går hem så jag bara skulle behöva jobba halvdag på fredag eftersom min älskade Hanna är här från torsdag kväll till på söndag. Men det ser mörkt ut för tillfället och jag känner bara GAAAAAH jag måste få till ett fullbemannat team så jag slipper jobba ihjäl mig och gå in i väggen. Men skit i det nu. Jag är påväg hem och jag längtar verkligen efter att få duscha, tvätta håret och sen krypa ner i sängen och bara sova hela natten och ta morgondagen med storm, som varje dag. Ny energi, ny glädje och ny entusiasm!



ljuva åttiotal

Det var längesen, otroligt längesen sist. Början av 2012? Ja, två år sen ungefär som jag senast vägde på det ljuva åttiotalet. Det känns sjukt, helt sjukt. För 4,5 månad sen klev jag upp på vågen och det stod 123.6 kilo, idag är det tvåsiffrigt och dessutom på åttiotalet. Framgång, när den smakar som bäst.



happy birthday

Då har det gått ännu ett år sen min stora lillebror fyllde år sist. Herregud, han fyller 21 idag! Min fina lilla kotte. Grattis på din födelsedag och hoppas den blir fantastisk! Älskar dig tusen varv runt jorden och tillbaka igen.



it's time for spring

Så lycklig att det äntligen börjar bli vår. Inte för värmens skull i sig, det har ju varit relativt varmt hela vintern tycker jag. Inte en enda gång har jag behövt använda mina täckbyxor. Men för solen, och all energi och lycka den medför. Att få kliva utanför dörren och känna att solen skiner, det är toppat. Införskaffade mig en ny skinnjacka i lördag också, i storlek 42! Haha, när hände det senast? Amazing. Dock är det aningen kallt att ha den än men det blir nog premiär på resan med jobbet om en månad. Köpte en kort variant, det känns lite ovant men man vänjer sig nog! Köpte ett par nya jeans dagen till ära också, även dom i storlek 42. Det går framåt nu, nothing can take me down.



everybody looks att my soul

Att jag aldrig lär mig att inte skjuta på att blogga, ju fler dagar det går ju mindre kommer man ju ihåg? Men okej, vi försöker oss på en sammanfattning från fredagens bravader på Awards:

Locktänger, lösögonfransar, läppstift, hårwax, klänningar, kostymer, skjortor och höga klackar. Det var som uppstyrt för gala. Alla var klara vid 18.30 när taxibilarna stod uppradade utanför jobbet för att ta oss till första destinationen. Ingen hade en aning vart vi skulle, men det var Van der Nootska som var bokat för kvällen. Otroligt fina lokaler och mysig miljö. Champagne i foajén till att börja med och lite mingel innan vi kom in i stora salen där det stod dukat med två långbord framför en stor projektorduk där (mindre charmiga) bilder på oss allihopa rullade runt, runt. Toast skagen till förrätt, hjort med potatisfylld vårrulle och ugnsbakade grönsaker och svampsås till varmrätt och sen cheesecake med rödvinbär och blåbär till efterrätt. Behöver jag säga att jag var mätt efter halva förrätten? Haha. Vid varmrätten kom servitören och frågade om det inte smakade bra och jag drog en kort version av hela storyn men han förstod inte svenska så bra så jag vet inte riktigt vad det blev av mitt arma försök att förklara att jag inte kunde äta mer, inte att jag inte ville. Haha! Priserna delades ut, det var quiz och vinet flödade. Vidare i taxi mot nästa destination, med en Champagneflaska i taxin och ungefär här någon gång började min kväll både ta form och spåra ur, totalt. Jag har ingen aning vad klockan var när vi kom till Bergmans men det var ännu mer Champagne, drinkar, shottar och alkohol på plats när vi kom in. Sen dansades det i soffan, på dansgolvet och på borden. Det var dom klassiska fyllesamtalen, skitsnacken, analyseringarna och vrålet i takt med musiken. Det var helt enkelt en perfekt kväll! Efter att jag ramlat ner från trottoarkanten med huvudet först in i dörren på en stillastående taxi i mina skyhöga klackar och foten den knäcktes så var det dags att åka hem. I taxin hade jag dock så ont i foten och grät så mycket att taxichauffören körde mig till SÖS akutmottagning och tyckte att jag skulle gå in men jag stenvägrade, haha. Klockan 02.45 klev jag innanför dörren på Alingsåsvägen och hela världen snurrade, öronen tjöt och foten sprängdes. Jag somnade med ett leende på läpparna för en bra kväll trots allt, det hade det varit.



you're awesome, i love you



kroppslig update



she is a good girl





being loved

Ikväll får jag krypa ner bredvid min Lisa på Telefonplan och mysa. Vi har haft en kväll precis som våra kvällar brukar se ut. Middag, mys i soffan, skitsnack, hålla handen och äta gelehjärtan. Nu är jag så trött att jag knappt vet ut eller in! Det ska bli så skönt att sova nu, helt himmelskt. Jobb som vanligt imorgon 10.00-19.00 och jag längtar efter kaffet på jobbet eftersom jag inte fått druckit det idag! Har varit på ett annat kontor hela dagen och där smakar inte kaffet bra, det är blaskigt diskmedel med lite tillsatser typ. Tänk vad mycket det lilla gör, en kaffemaskin? Att man kan längta efter en sån... Hahah! Nej, nu ska vi mysa ner oss och drömma sött.



greys, where are you

Viaplay, herregud. Jag älskar Viaplay! Bästa streamingtjänsten någonsin, bästa serierna och alla Frida-filmer finns ett klicka bort. Men nu, nu är det mörka moln på himlen... Så många gånger som jag sett alla avsnitt av Greys Anantomy, man kan nog inte ens räkna så långt. Nu var jag mitt i säsong 6 igen, så slutar serien finnas?! Mitt hjärta går i tusen bitar... Mitt i en säsong?! Nu vet ju jag att det inte är Viaplays fel, i don't blame anyone. Det är säkert rättighetsskäl, men det är såååå sämst iallafall! Dom skrattade åt mig på jobbet igår när jag (nästan) grät över detta. Dom tyckte att "du kan väll se en annan serie? skärp dig din fjant.." men är man addicted av serier är det inte riktigt så! Jag lever ju på sjukhuset? Jag tar ju hand om Izzie nu när hon har cancer och går och lägger mig med Avery på kvällarna? Hallå liksom? Hahahah. Nej men jag får börja se på Gossip Girl istället, fantastisk serie det med. Men ändååååå! Mina resor till och från jobbet bygger ju på ett avsnitt Greys ju!




ni är mitt adrenalin

Så mycket kärlek och lycka i samma bild. Moa sliter nog sitt hår för att jag lägger ut bilden, men jag älskar den. Jag älskar er. Jag längtar efter er så mycket att jag snart spricker. Längtar så mycket efter påsken nu så jag får åka hem och krama om er, pussa på er och bara hålla om er.



glöm mig om du kan

Dåligt uppdaterande senaste tiden, ledsen för det. Dagarna springer förbi ändå! Fullt ös på jobbet, fullt upp med att pussa ihjäl min fantastiska pojkvän efter jobbet och sen klämma in mig själv där emellan. Imorgon ska jag sova hos Lisa i hennes nya krypin, myspys! Det bästa är att få middagen serverad också, vardagslyx som inte infaller alltför ofta!

På fredag är det Winback Awards med jobbet också, helt sjukt att det redan gått ett år sen sist. Men det ska bli riktigt roligt! Beslutsamheten är dock inte speciellt sammarbetsvillig när det gäller klädvalet. Klädkoden är uppklätt nämligen. Klänning? Kjol? Kavaj? Paljettopp? Pumps? Ja, kvällens bestyr är iallafall klara, jag får prova och sen får väll Niclas bestämma? Haha, kändes osäkert det där... Det ordnar sig nog! Sen är det dag att åka till varmare breddgrader med jobbet snart också, så gudomligt! 4-6 April är det tack och hej! Gud vad skönt att få lämna Sverige några dagar och få lite värme och miljöombyte alltså. Såg hotellet vi ska bo på idag, haha jag kommer INTE vilja komma hem igen. Egentligen är det fortfarande hemligt vart resan bär av så jag skvallrar inte, det ger mig dålig karma! Haha.