detta inlägg heter carina

såhär sista kvällen i mitt kära fönster i en varm sommardagskväll har jag funderat lite, igen.
jag är jätteledesen över att lämna hamburg imorgon, det kommer tårar lite då och då. trots det så längtar jag givetvis efter min familj som jag får krama om nästa vecka. men jag längtar tills imorgon då jag får krama om carina igen, denna underbara människa som ALLTID, dag ut och dag in undrar hur jag mår och hur allting går. som alltid helhjärtat bryr sig och visar sådan kärlek som jag tror är få förunnat.
mina tio bloggläsare (eller livsläsare skulle jag väll säga) vet ju att jag inte har någon kontakt alls med min pappa, och det var ett par år under mina tonår som jag hade ganska värdelös kontakt med min mamma också. men carina hon stod där bredvid mig i ur och skur, som en stöttepelare som aldrig gick sönder eller vek av, som alltid stod stenhårt bredvid mig. det är jävlig svårt att förklara hur tacksam man är, och hur mycket man uppskattar att det inte spelar någon roll hur morgondagen ser ut så finns hon alltid där. jag tror ingen av er vet hur mycket hon betyder för mig, men såhär då:
när jag var sex år så åkte hon utomlands en vecka med min farmor och mina andra fastrar. jag trodde aldrig att hon skulle komma tillbaka mer men jag stod vid ytterdörren den där veckan och väntade på att hon skulle öppna dörren och komma hem igen. när hon väl gjorde det vart jag så utom mig av lycka så jag kastade mig på henne när hon kom innanför dörren och sen hängde jag där om halsen på henne hela kvällen och hela natten. haha, det är så roligt att hon t.o.m var in på BB innan pappa när jag föddes. 
nej, obeskrivligt hur mycket jag älskar dig carina och jag tror din telefonräkning blivit ganska dyr detta år då du ringt så ofta och pratat med mig, men det tackar jag för och det ligger varmt om hjärtat. 
och att du kom hit när jag fyllde 20 för att spendera den dagen med mig, se hur jag bodde och hur mitt liv här är, det kommer jag bära med ner i graven ska du veta.
jag älskar dig, vi ses imorgon.
somebody to lean on

du gamla, du fria

ja, det börjar verkligen dra ihop sig.
allt är (nästan) färdigpackat, bara lite småsaker kvar.
avskedskvällen igår var jättefin, fick en väska som det stod hamburg, meine stadt på och familjen och granntjejerna hade skrivit en sång som dom framförde, älskade ni.
idag har vi myst in i det sista eftersom familjen åkte till stugan på eftermiddagen. själva ta-farväl-grejen idag gick bra för min del, jag grät ingenting? ebba däremot var jätteledsen, hon kunde inte ens prata, lilla gumman. 
precis som natten till idag kommer det nog rinna floder av tårar inatt. kanske det var anledningen till att jag inte grät idag när vi sa hejdå, tårarna var slut helt enkelt.
nu har jag öppnat champagne-flaskan och tittar på fotbollsmatchen mellan tyskland & nigeria, herregud tyskland KLÄM IN BOLLEN, hur svårt kan det vara? haha, säger jag som är SÅ bra på fotboll.. not!
imorgon lämnar jag huset 11.03 och innan det ska jag säga hejdå till jule och lämna en födelsedagspresent till henne, säga hejdå till birgitta och sen bege mig till bussen som tar mig till flygbussen som tar mig och sofia till flyget som lämnar tysk mark 15.05 och då blir det hejdå älskade hamburg och hej sverige!

it's a sad story

jochen höll ett jättefint tal till mig vid middagen som jag alltid ska bära med mig, heides tårar nästan sprutade och det ska jag dock försöka glömma då det var hemskt.
nu håller dom på med en överraskning där nere, gissar på tårta eftersom granntjejerna är här också! 
det är en sorglig tid just nu, längtar dock lite tills jag får komma till alingsåsvägen och ligga på carinas arm.

hej

nu har jag lämnat barnen en sista gang i skolan och pa dagis. sista gangen man gick igenom dom dörrarna, det känns väldigt konstigt da jag gjort det i nio manader, men sant är livet.
nu väntar jag pa att johann ska komma, vi ska ta en promenad till elbe idag för jag behöver handla massa grejer till middagen ikväll. överraskningsvis blir det tacos, haha.
nu blir det lite DHW tills johann plingar pa dörren, hörde att det ska bli tva säsonger till efter denna sjunde, underbart.

goder afton

jag har inget att tillföra denna torra blogg just nu.
jag packar och plockar, rummet blir bara mer och mer tomt.. mitt fina, underbara, mysiga, kära rum. 
igår sa jag hejdå till anna & moritz, det var inte nådigt.
avskedsmiddag med familjen imorgon, fy.
sista avsnittet med dubbade greys och cougartown imorgon också, sånna småsaker får mig att gråta.
behöver jag berätta att jag är fruktansvärt instabil just nu?

kvällsintervju

det verkar som att intervjun blev väldigt uppskattad av läsarna, hur känns det?
- det känns bra, givetvis. men det skulle bli jobbigt i längden att ha en reporter här för jämnan.
jasså, även om det är en riktigt snygg reporter?
- det har ingen relevans i ämnet tycker jag.
vid förra intervjun mådde du inte så bra, hur känns det nu?
- lite bättre faktiskt, men jag har inte riktigt fått livet åter.
okej, vad har du hunnit med under dagen?
- jag tog en tripp till elbe i mitt sämsta välmående och köpte trosor och en smoothie. jag försökte också sova en stund på eftermiddagen men det gick inte som jag ville då jag mest låg i dvala och hade huvudvärk. jag har även hunnit med att titta på black swan, riktigt bra film faktiskt!
vad står i kalendern för resten av dagen då?
- ingenting alls. jag ska kolla på svensson svensson långfilmen senare så jag får skratta lite.
du lovade tidigare idag att det skulle bjudas på en bild från gårdagen, hur går det med det?
- det går bra, det bifogas en bild till detta reportage kan jag lova.
har du några kommentarer till bilden?
- ja, det är ren lycka. sofias min på bilden till vänster är obetalbar, varje gång jag kommer sakna henne ska jag titta på den bilden. den är så typisk!
typisk för vad?
- för oss, den är helt spårad, och jag bara skrattar.



intervju med frida

mår du bra?
-nej
är du trött?
-ja
var det roligt igår?
-herregud.
är du nöjd med din sista utgång i hamburg?
-ja.
det går rykten om att det rasslade i plånboken igår, runt 1500 kronor spenderade du enligt kontoutdrag, hur känns det?
- det känns galet bra, värt varenda krona, det enda jag behöver ha pengar till nu är lite smågrejer och pengar till flygbussen på fredag.
känns det bra att jobbet vart inställt ikväll, trots pengarna du förlorar på det?
- åh, underbart. jag är inte kapabel att ta hand om några barn idag. både för min och barnets säkerhet.
vi hörde att din värdpappa stängde av strömmen på ditt rum under förfesten igår, kan vi få en kommentar till det?
- ja, herregud var barnsligt. jag menar om han anser att vi är för högljudda kan han väll komma in och SÄGA det, och be oss vara lite tystare. fast fortfarande tycker jag att det är helt fucked up, vi skrattade lite för högt 23:45 på en fredagkväll och han stänger av strömmen på mitt rum och badrum, herregud liksom.
vad ska du göra under dagen?
- jag ska ta en dusch nu och hoppa i säng igen, sen ska jag sova så länge jag kan, helst hela dagen.
sen ska jag ringa sofia och se om hon kan komma hit ikväll kanske.
vi hörde att ni träffade 6 svenskar på reeperbahn igår, hur ställer du dig till det?
- ja men gud, det var skitroligt. dock var det ett gäng på fyra människor som skulle se scooter idag och dom var väll typ nyktra när vi träffade dom så dom var ju inte överdrivet roliga direkt.. vi träffade också en kille från östersund, det var spårat! jan hette han, en hardcore-snubbe med en tröja som det stod ''varannan vatten'' på, haha. dessutom var det en kille som var snygg också, eller jag & kajsa tror det iallafall, men hon har glömt bort vad han hette men han pratade skånska iallafall, och om han läser detta (högst troligt, NOT) så lägg till min kompis kajsa på facebook för att hon vill att ni ska gifta er.
du hade en liten sentimental stund på friedab igår när du insåg att det var sista gången du stod där och dansade till summer of 69, varför det?
- ingen kommentar.
finns det inga bilder sen igår som vi kan få tillgång till?
- inte för tillfället, men dom kommer garanterat komma till känna senare.

glad midsommar

öronproppar är det bästa som finns, fåglarna lever alltid rövare utanför mitt fönster tidigt på morgonen men med öronproppar kan jag somna om ostört.
kom precis hem från goknulen moritz, han somnade på min bröstkorg i soffan som vanligt, åh finaste bebisen min.
när jag cyklade hem därifrån spöregnade det, och nu 10 minuter senare skiner solen, midsommarväder med andra ord.
fick en jättefin midsommarpresent av annas föräldrar, en sjal från marc O'polo, det tackar vi för.
 
nu ska jag snart möta kajsis vid bussen,
och snälla låt det inte regna ikväll.
och sen somnar vi inte med kransen på ikväll, hahaha.

bäst i test



en reklam som gör sig rättvis,
superbra.

tysk midsommar

imorgon är det min andra midsommar här i tyskland.
det ser ut som att det kommer bli en bra dag, ska cykla ner till moritz på förmiddagen och gosa lite, måste ju passa på nu när det snart är dags för sverige-flytt för min del!
sen ska jag möta upp kajas, köpa nya converse, gå i elbe och sen fortsätter kvällen med midsommarfirande och trevligt sällskap! emelie fick dessutom ledigt från jobbet och det var ju SKITBRA då hon alltid brukar jobba när det händer något.

dagens fail

cyklade till affären och skulle panta, hade jättemycket pantflaskor så det skulle täcka morgondagens inmundigande av alkohol.
när jag pantat och kommit upp i 4 euro så fanns det två knappar på maskinen. den ena stod det ''pfand'' på och den andra stod det ''spende'' på och sen var det en gaffel och en sked på knappen, jag trodde det betydde spende som att man skulle använda kupongen i affären och inte plocka ut pengar, MEN SÅ VAR DET INTE! utan då gick pengarna till ''välgörande endamål'' typ, ingen aning om vart dom gick men jag fick ingen nytta av dom pengarna iallafall, apjävel också.

tortuga

jochen kom hem och sa att han kunde hämta barnen, bra det så slapp jag i ovädret.
sen hade han köpt typ 30 baugetter och massa kilo kött och jag tänkte vad har jag missat nu? men just ja, hela hans gymnasieklass ska komma hit på grillkväll ikväll, HURRA! not.. jag låser in mig på mitt rum och läser eller målar istället, jag är inte på något socialt humör idag.
jag måste även städa, dammsuga och grejer, dammet kryper in i min näsa och jag blir snorig och ögonen rinner.

där satt den

bring me up, bring me down

annas föräldrar var supertrevliga, annas pappa erik påminde fruktansvärt mycket om min morfar när han pratade och lite i utseéndet. det var nästan jobbigt ibland, fy vad jag saknar min morfar och vad skönt det ska bli att få komma hem och vara på gogen med honom. sämst dock att han bor ute i pappas hus och jag får kalla kårar av att bara gå in genom ytterdörren där, men jag får flörta med morfar så får han komma till grytan istället.
annas pappa försökte dessutom muta mig att komma till torekov en vecka, dom bor i ett hus precis vid havet och vi skulle åka båt och grejer.. SYND att man inte är gjord av pengar och slipper jobba, men sånt är livet.
nu ska jag ha lite fridatid, som betyder dricka te och läsa bloggar! 
torekov, den sved.

just have a good time

nu rengar det, igen..
pratade med mamma förut, hade blivit lite missförstånd angående min tågbiljett till stockholm den 10/7 då hon sagt att hon skulle boka den men sen försvann det och idag var det SLUTSÅLT så det fick bli en annan avgång, tre gånger dyrare men det är smällar man får ta antar jag. sen skrattade jag och mamma, skrattade gärnet gjorde vi. jag kände verkligen att jag längtar efter att få komma hem och prata med min mamma, kramas med min mamma, skratta med min mamma och bråka med min mamma, en mamma är alltid en mamma.
vid 19.00 idag ska jag ner till moritz och lotta, inget jobb ikväll dock men jag ska mysa lite med barnen och dessutom träffa annas föräldrar! ska bli jättetrevligt.
imorgon är det sovmorgon på schemat, gud vad skönt.

charter.se

har precis lämnat barnen på dagis & i skolan, sista för denna vecka! galet att nästa vecka är sista veckan, jag kommer befinna mig i sverige nästa vecka för första gången på ett halvår. herregud, känns som att jag ska emigrera till irak typ, haha.
snart kommer johann hit, det blir mysigt! är vädret okej så åker vi nog till blankenese så jag får köpa mina converse, annars blir det väll nästa vecka, eller imorgon, eller på fredag beroende på när kajsa kommer hit.

tröttkeps

jag var så sjukt trött när jag vaknade imorse. blev inte bättre av att jochen sa att det är årets längsta dag. suck.
när jag lämnat tjejerna på dagis & skolan så ringde jag hanna och surrade ett tag och sen somnade jag om.
vid 11.00 ringde olle på skype och väckte mig, jag fortfarande död...
tanken var att köpa nya converse idag men det får vänta, jag orkar inte.

paintskills


fattigt

jag skulle skriva ett långt inlägg om något men så blev det inte. 
men det var något i stil med att jag kommer sakna anna jättemycket när jag flyttar till sverige igen,
vi började nästan gråta idag när vi pratade om det. 
bajsliv.

blueberry

har haft en underbar dag med aino och leo.
åt lunch i winterhude i regnet, sen gick vi i lite butiker och så.
rea är ju alltid uppskattat, speciellt när det är saker man suktar efter! t.ex i love.. cosmetic limited som alltid är en vinnare. istället för raspberry&blackberry blev det nu blueberry&smoothie som fick följa med hem, både duschgel och bodybutter. lär ju inte få ner det i väskan hem så det blir SKYNDA SKYNDA att använda upp det innan.
sen har jag skypeat med både lillasyster och lillebror idag också, mina små gopluttar! dom visade lite olika saker i camen, lillasyster visade vad hon hade köpt på stan och lillebror visade sin telefonräkning som han tyckte var dyr, hahaha. 
nu ska jag snart cykla ner till moritz och lotta för att passa dom en stund ikväll, passa på och gosa riktigt mycket ska jag göra eftersom det är dax att flytta till sverige igen snart. 
jag börjar faktiskt få lite panik rätt vad det är.. jag menar, till sverige? jag kom precis på att jag inte ens har ett rum hemma, eller har jag det? mamma, har jag det? eller vilket isåfall? nej, jag får ringa mamma sen och prata lite.

the story about

sunday

det ösregnar ute, det regnar även in lite på mitt rum då fönstret inte går att stänga helt.. tummen upp!
elbe har söndagsöppet idag så jag ska nog gå dit och spendera lite tid, trevligt i regnet.
imorgon är det näst sista måndagen jag lämnar tjejerna på dagis och skolan, galet.

surpuppa

idag är en sådan dag då jag skulle kunna slå ihjäl dig med mina bara händer,
utan ett spår av skuldkänslor i kroppen.

två veckor

drop drip

vaknade imorse av att det regnade, skönt att klockan bara var 06:15 så jag kunde somna om.
när jag och ebba skulle till dagis så snubblade hon på dörrkarmen och ramlade nerför trappen,
det är ju dock bara två trappsteg men hon skrapade upp lite på benet och lite i ansiktet. jag hade så svårt att hålla mig för skratt då det såg så himla roligt ut när hon ramlade, men hur bra är det att gapskratta när hon är jätteledsen? nej, jag fick fnissa lite senare istället.
idag har jag hållit på att provpacka lite, det är helt otroligt vad grejer jag har kastat, äger jag ens några saker längre? iallafall så sa ju sofia förut att hennes pappa skulle hämta grejerna men så blir det inte, eller han hämtar hennes grejer och jag ska skicka med mina tavlor men resten får jag försöka få hem på eget vis! herregud vilket heldagsjobb, hur som helst tror jag inte det är helt omöjligt iallafall.
nu ska jag titta på senaste avsnittet av fyra bröllop och se vem som vinner, sen kommer sofia hit och ser på film, tror att det blir i am number four som visas ikväll, eller black swan kanske fast den har jag redan sett.

12:51 am

godnatt

nobody puts frida in a corner

jag fick precis den absolut bästa födelsedagspresenten någonsin. 
jag är så fruktansvärt glad just nu!
skulle egentligen fått veta när jag kom hem men sandra kan ju inte hålla sig, hon har lika dåligt pokerface som jag har! hahaha. iallafall så har jag i 20-årspresent fått detta av sandra, världens bästa sandra!
http://www.dirtydancingstockholm.se/

finde ich

denna vecka har varit en jättebra jobbvecka, eller vad jag ska kalla det.
linn har varit på klassresa hela veckan vilket har gett mig jättemycket ensamtid med ebba och det finns väll inget överflöd av det annars då linn alltid är närvarande.
ikväll har vi varit ensamma hemma jag & ebba, vi har suttit i soffan och kollat på pippi, dubbade pippi. det var väll fortfarande bra men originalet är alltid bäst.
jag kommer verkligen sakna att ha småtjejerna i famnen sådär, det är väll mysigt att ha molly i famnen också men hon är ju 13 år så det är lite skillnad, hahaha.
imorgon ska jag lämna ebba på dagis, men just nu ska jag kolla på en film och lyssna på regnet.. för övrigt har det varit världens oväder hela kvällen, mindre trevligt.

and i never did

odlegleosc

jag trivs med distansen till dig nu, precis som den är.
jag är trygg med att risken att möta dig inte existerar.
jag är tillfreds med att kunna hata på avstånd, sakna på avstånd.

grötjävel

kan inte med ord beskriva hur mycket jag uppskattar sovmorgonen som väntar mig imorgon alltså,
men nu ska jag försöka tvinga mig själv att vara vaken några timmar till, underhåller mig med gossip girl!

iallafall så hade morris damp ikväll och skulle äta sin kvällsgröt själv och skrek som en stucken gris när anna försökte mata honom, allting resulterade såklart i gröt över hela borde och på alla som satt runt bordet. jag fick fullt med gröt på min senaste huvtröjja och den vill jag inte tvätta i maskinen för jag är rädd att trycket på ryggen försvinner och som om inte det var nog så vill han vara gosig lillgubben men har färska jordgubbar över hela sig när han kommer och klänger på mig i soffan, så imorgon ska jag handtvätta med andra ord! kommer gå åt 2 kilo tvättmedel, inget skämt.

sen har jag ett meddelande som är internt:
''n'' från kulturkvällen har ringt typ tjugo gånger idag, tillslut vart jag jättearg och svarade med att jag hette emilia, bodde i berlin, hade fästman och var gravid, att någon säkert hade gett honom mitt nummer, sen avslutade jag med att jag var tvungen att sova för att jag skulle jobba natt på sjukhuset och sen sa jag att han skulle GE FAN I ATT RINGA MIG och sen la jag på, han har iallafall inte ringt sen dess.
jag får väll skylla mig liiiite själv men fyfan vad folk är jobbiga och trögfattade ibland.

när jag satt och skrev i kalendern idag insåg jag föressten att det bara är 15 dagar kvar här,
igår och imorse kände jag att jag lika gärna kunde åka tillbaka till sverige på momangen.
nu vill jag inte åka tillbaka till sverige, vad ska jag åka tillbaka till? okej, det kanske var att ta i men det är så himla blandade känslor så jag vet varken ut eller in, fast tidigare satt jag och läste smsen jag fick av mina syskon på min födelsedag och då bränner saknaden efter dom, fan det är helt otroligt att jag inte träffat dom på sex månader, och jag säger ALDRIG IGEN att det ska få gå så lång tid emellan.
fast för tillfället ser jag mest fram emot att få hoppa sönder min dator totalt och kasta ut den genom fönstret innan jag åker till sverige igen, haha.

orka vara seriös



varför vara seriös när man kan kleta läppstift på varandra inkl. tågets inredning?
just det, det kunde ingen svara på.
sanna jag saknar dig.

enastående

jag är trött. tröttare än tröttast och jag somnar vart jag än är typ hela tiden.
har inte gjort annat än jobbat idag.. hemma, hos johan och snart ska jag till moritz & lotta.
jag orkar inte, idag är ingen bra dag. imorgon ska jag sova hela dagen, göra absolut ingenting.

lillebror

jag fick ju världens finaste födelsedagskort av lillebror, min älskade lillebror.
tack tack tack tack tack, kan ha varit det bästa kortet jag fått någonsin!
det gav mig en annan tanke också, vart är kortet från mamma? va va va va? mamma skickade inget födelsedagskort, fy dig mamma.

kajsa

idag har jag träffat en ny kompis, kajsa heter hon och kommer från dalarna.
kajsa var en riktigt bra tjej och vi klickade (såklart) på en gång och nu känns det tråkigt att åka hem snart.
kajsa tycker om musik som jag tycker om.
kajsa tycker om killar som redan har flickvän precis som jag.
kajsa tycker inte om tråkiga människor och det gör inte jag heller.
kajsas mormor och morfar bor i östersund, världen är liten.
idag fyllde dessutom kajsa 20 år så vi tog och firade det med massa drinkar och cocktails, så idag har jag enbart gjort av med massa pengar men ack vad bra det kändes och vad roligt det var.
kajsa var riktigt härlig och det var ju tur det!

nails by me

 
vad tycker ni om sannas naglar som jag designade igår? visst är dom snygga?
prickar är väll inte riktigt min sak men det vart ju riktigt coolt, fiffigt av mig!

jehovas jehovas

idag åker hanna hem, imorgon åker sanna hem, hipp hurra vilket skitliv.
gårdagskvällen bjöd på så mycket skratt så det fanns inte, hur kan man skratta så mycket?
jag känner förövrigt att bloggen börjar bli fruktansvärt ointressant så det är bra att jag åker hem till sverige om tre veckor. 

ett år

idag har jag bott i denna stad ett år, kan ni fatta det? ett år. helt galet.
det ska vi fira med att åka luftballong idag, jag får lite svindel av att bara tänka på det.
tur att det är en luftballong som sitter fast i marken, men den åker ju iallafall 150 meter upp..

coconut tree

aloha loiloa.
nu ska jag äta frukost, eller lunch blir det väll kanske? och sen ska jag bege mig ut till flygplatsen och möta upp hanna. 
ikväll kommer sanna tillbaka, känns bra det så jag vet vart jag har min lilla mushi någonstans, hahaha.

mitt happyface

hur ser ni själva ut när ni är som gladast då?
hahahaha

same words, different meanings

najbolji prijatelj

nu ska jag tjata lite till om att hanna kommer imorgon, att hon äntligen kommer hit.
jag längtar så himla mycket tills jag får krama om henne igen, min bästa vän.
jag saknar givetvis alla mina vänner, men ingen på samma sätt som hanna.
tänk att jag kan få ont i magen av att tänka på alla gånger vi legat och fnissat nätterna igenom, och hur mycket jag kan sakna det, det är fruktansvärt vad ensam man känner sig ibland när man har sin bästa vän 1528 kilometer ifrån sig själv.
det är nog många av mina kompisar som tror att dom vet allt om mig, men det finns det bara en som gör. det finns bara en som vet precis allt, och som jag kan prata om precis allt med och som förstår precis och det är hanna, och det är nog därför hon är så otroligt speciell för mig.
och imorgon får jag äntligen träffa henne igen! ni kan ju prova själva att inte träffa eran bästa vän på 6 månader så förstår ni nog varför jag är så obeskrivligt glad just nu.
till sist måste jag säga att jag tycker så synd om de människorna som inte har några vänner, fy vad hemskt när jag har de finaste vännerna i världen.

imorgon är det torsdag

imorgon är det torsdag, äntligen torsdag.
imorgon 15:05 landar hanna på flygplatsen.
och som jag har saknat henne, äntligen kommer hon hit.

ösregn

det ösregnar nu.
jag är jätteförkyld och det spelar ingen roll hur mycket jag snyter mig för det bara rinner ur näsan hela tiden ändå.
hade tid för manikyr imorse vid tio, fattar inte varför jag inte gjort det förut? billigt, asbra resultat, trevlig personal, ja helt enkelt inget negativt! nu ska jag hämta tjejerna på fritids och dagis om ett tag, sen ska jag till moritz och lotta för att sitta barnvakt.
det ösregnar fortfarande.

nymålat

hittar du den eller

tungan svider

det var jättetrevligt på moritz kalas idag, mycket trevliga människor var där.
fick prata en del tyska och sen kom en tysk liten tjej med en svensk bok och ville att jag skulle läsa så det var bara att översätta, inget lätt uppdrag vill jag lova, huvva.. har dessutom märkt att jag säger 'ne' typ hela tiden, även när jag pratar svenska. svårt att förklara men det är något man säger efter meningar typ, eller jag vet inte, haha.
nu sitter jag och tycker synd om mig själv som är förkyld och lyssnar på lifehouse, det var ett tag sen sist nu.
lillebror är påväg till stockholm för att hämta ninni & carinas bil som han köpt, han ska ta med sig väskan med mina grejer som dom tog med sig hem imorse, helt otroligt att första väskan kommer infinna sig i östersund imorgon och att 13 månader redan är slut snart.
skräckblandad förtjusning..

haha, söt

today

bokat och klart

bokat och klart! den 8 augusti åker jag och sanna hem till östersund efter en månad i stockholm.
sanna ska få träffa min kära familj och få en riktig bild av östersund (alltså att vi inte har en affär och bara något som heter gunnars grill) hahaha.

regn

var femte minut regnar det och jag ligger på soffan och är riktigt förkyld och tussig.
nu ska jag snart hänga den andra maskinen med min och mushis tvätt, hushållstjänster ni vet. sanna flyttade ju för övrigt in här i söndags och på måndag lämnar hon hamburg för gott (får ont i magen av att bara skriva det) strax efter tre ska jag ta cykeln och hämta småtjejerna och sen ska vi bygga med pärlorna dom fick av ninni och carina igår som också var det första dom nämnde imorse tydligen, haha.
vid fyra ska jag på barnkalas till moritz, sen hem och krypa ner i sängen och sova förmodligen.
imorgon har jag manikyr-tid klockan 10.00 och sen ska jag antagligen träffa cecilia.

ett år

grattis min lillsnutt på din första födelsedag,
jag kommer över med presenter och pussar på dig sen!

birthday

observera födelseåret på det gröna kuvertet, 
hahahahaha.

tack

världens bästa.
jag har haft underbara dagar med er och tack för att ni förgyllde min tjugonde födelsedag på bästa vis.
jag älskar er.

vad glor du på

grattis till mig

hipp hipp hurra på min tjugonde födelsedag!

'' fyfan vad bra det känns ''

spännande BB-final idag, jag och sanna såg garanterat roliga ut när martin kom trea.
finaste simon vann och det är vi glada för.
om nio minuter fyller jag 20 år, det är vi också glada för.

äkta lycka

imorse vid 8 klev jag upp, trött som tusan men det löste sig efter en timme och på s-bahn påväg till flygplatsen var det glad musik som spelades i hörlurarna och jag tror jag flinade hela vägen.
flyget var lite försenat och jag blev trampig. ivrig som jag var gick jag runt i cirklar och väntade på att dom skulle komma ut genom dörrarna någon gång.. och det gjorde dom, och som ett lyckorus genom kroppen, ja ni vet sådär så det rycker i alla kroppsdelar ville jag bara skrika rakt ut men jag höll mig och flamsade bara i lagom mängd! när jag stod där sen och kramade om carina så bara sprutade tårarna rakt ut och jag var så frukstansvärt glad över att se dom. det suddade ut precis all hemlängtan och ont i magen jag haft senaste veckan och nu är jag så glad igen! vi har haft en så himla mysig dag och vi har skrattat, och skrattat, och flamsat, och skrattat och nu så har jag krupit ner i bäddsoffan för att titta på det sista bigbrother-avsnittet för den här säsongen.. imorgon är det ju final och det taggar vi till! 
fick dessutom en stock snus idag i tidig födelsedagspresent så ni kan ju gissa om jag kommer somna gott inatt? ja, sova som en prinsessa kommer jag göra.

en kall öl

jag dricker inte öl, men i denna heta atmosfär lät det bra.
jag har en äcklig, fruktansvärd och grym mensvärk, så illa att jag fick lämna tillbaka i gustavsberg.
nu väntar jag på att schnukki och mushi ska komma så vi kan åka till p&b för att mysa tillsammans den sista fredagen vi alla tre har här i hamburg innan mushi åker hem den trettonde.
imorgon 10:30 landar carina och ninni på flygplatsen, då kommer en överdrivet glad fiffen stå och hoppa och vinka som en galning, hahaha ni ska bara se bilden jag precis målade upp i huvudet.

känslosamt

även om jag tycker du är asjobbig ibland sanna så kommer jag dö utan dig sen,
ledsen tjej just nu.

tagning sjutton

hemma igen efter en lång dag i planten&blumen med sanna och tjejerna,
nu ska jag gör pannkakor för första gången i mitt liv, den ni!
två dagar kvar, äntligen blir dagarna färre.

fyra

nedräkning.
fyra dagar kvar.
längtar.

festen är hos hesten

precis våfflan, festen är hos hesten och du har alldeles rätt.
nu är jag barnfri för första g
ången på många timmar, skönt!
imorgon blir det mys i planten&blumen med sanna och barnen, minigolf och sol ocks
å för den delen.
nu ska jag fortsätta att plocka ur diskmaskinen, klockan halv tolv, s
å illa alltså.
men s
å är det när föräldrarna är borta och man har hand om hushåll+barn alldeles själv.