ich hat mir geauat



och det gör så fasansfullt ont. men har tillbringat ett tag in telefonen med bästa emma nu, så det är inte så synd om mig! nu ska jag försöka sova innan natthostan smyger sig på.

until we see a ghost

ni vet dagen efter sin egen födelsedag när det är ett helt år kvar till nästa gång det är ens alldeles egna dag? det var den värsta dagen jag visste när jag var liten, men tiderna förändras och idag är utan tvekan den sämsta dagen i världshistorien.
1. jag har hostat hela natten och inte sovit någonting, så jag var svintrött imorse.
2. snoozade 45 minuter för länge.
3. missade tunnelbanan jag alltid brukar åka med 20 sekunder.
4. rusade in på jobbet med 2 minuters marginal. 5. hela jobbdagen har varit S-K-I-T på riktigt, aldrig varit med om värre.
6. jag har halvt hostat ihjäl mig hela dagen.
7. påväg hem ringde jag bodyshop och frågade om mina bodybutters och showergels kommer snart, jag längtar efter dom. leveransen hade såklart missats och dom hade glömt skickat dom, så dom kommer nästa vecka.
8. jag blev åksjuk på tunnelbanan igen.
9. fnissade hysteriskt åt en kille som halkade utanför tunnelbanan, 20 meter utanför min egen port halkade jag och bröt seriöst typ foten.
10. tror ni hissen funderade när jag skulle upp till tredje våningen och in i lägenheten? nej, så jag fick halta uppför alla trappor med min trasiga fot.
så nu har jag legat med foten i vädret sen dess och spelat mobilspel. försökte ringa min man för en timme sen eftersom vi inte pratat sen igår på dagen och jag längtar efter honom så jävla mycket, men jag kom direkt till telefonsvararen. då brast allt! tårarna bara sprutade och jag grät som ett litet barn, och det gör jag fan fortfarande. äter yoghurt, gråter, tjuvröker fast jag har slutat och lyssnar på enrique iglesias, jag tycker det är så synd om mig idag. jag har samtidigt aldrig känt mig så patetisk! jag ska gå och lägga mig nu tror jag. och dessutom, fick jag skriva detta inlägg två gånger eftersom jag första gången tryckte på fel knapp och allt försvann! dö.

but when

och jag längtar efter min älskling. sådär så det gör ont i varje cell i kroppen. detta är inte hälsosamt, man ska längta men inte såhär. jag tänker på mamma och anna, hur fan klarade dom av det? då var det 60 mil emellan. nu snackar vi dagar och ett par mil liksom. men jag vill vara nära, alltid. jag vill pussas, alltid. jag vill krypa ner brevid honom på kvällarna och vakna bredvid honom på morgonen sen. jag vill ha en vardag och allt där emellan. jag önskar att jag ägde denna lägenheten, så kunde vi bo här och småtjejerna kunde ha varsitt rum när dom kom hit, och claes kunde laga mat och jag kunde diska, sen kunde vi tjafsa om vems tur det var att dammsuga och så kunde vi ha långa mysiga sovmorgnar på söndagarna. ja, jag är kär och jag har träffat mannen i mitt liv. det jag egentligen skulle säga, som blev en halv novell var; att jag längtar efter honom så jävla mycket.

i worked with your daughter

veckan går så segt. jag har hosta till förbannelse och timmarna bara sniglar sig förbi. ännu mer värdelöst blev det nu när jag fick reda på att elin inte kommer i helgen. jag blir så jävla ledsen, saknar henne så mycket.
hade utbildning i IPTV på gamla kontoret idag, det var väll inte den mest intressanta utbildningen men det var trevligt att träffa alla härliga människor. otroligt att det snart är ett år.sen jag började jobba där? tiden går så fort.
ligger och kollar på body of proof nu, nerburrad i min nya, mjuka teddyfilt eller vad det heter. bara två jobbdagar kvar den här veckan, men det är två svinigt tunga dagar vill jag lova.

jonas, du har talang

alltså jag måste inflika att comviqs nya reklamer är fantastiska alltså. haha, om jag inte asgarvar så skrattar jag iallafall varenda gång.

godnatt världen



som att jag skulle lyckas somna liksom. det går ju som alltid att lura sig själv, kanske ska räkna får inatt? eller något annat roligt, räkna bomullspads?

nattkonversationerna



kalas

jag vet att ni vill veta allt som hände på festen med gamla jobbet i fredags, men det får ni inte. det var en rolig, kaotiskt, innehållsrik,tårdrypande, kall och kärleksfull kväll. inkluderat var också taxiresor, utspillda shots, onyktra människor, toaköer, sjukhusbesök mitt i natten, deeptalks, dans och drama. ungefär som vilken fest som helst som fröken fridell går på tänker ni? nej svarar jag, det kan jag inte påstå. det bästa var att i lördags mådde jag så dåligt att jag gjorde premiär för mina helt nya, vita, underbara converse. bästa terapin, dom satt som klackskon på askungen om man säger så. festandet framöver då? det blir reunion med rockersgänget den 8/2 och såklart salesawards den 15/2 men annars blir det hallonsaft.


du är ju allting

jag är kär. jag är fjantigt kär och kan inte låta bli att flina så fort jag tänker på honom. jag trodde aldrig att den här känslan skulle komma, att mitt hjärta faktiskt skulle slå såhär för någon annan. det är klart det är skrattretande att jag trodde att jag var kär när jag var sexton år, det är ett skämt jämfört med detta, jag är lycklig nu. förlåt mamma men du är inte längre en utav de två människorna jag skulle ta med mig till en öde ö, claes har tagit din plats och skulle tvingas åka med mig och elin.jag får fortfarande ont i magen när jag tänker på den där kvällen för snart sex månader sen när jag öppnade ytterdörren första gången och han stog där, och 62782839 fjärilar hade krig i magen på mig. och sen den kvällen har det bara varit, rätt.det är inte så lätt alla nätter, när jag ligger ensam hemma och stirrar upp i taket och kan inte sova, känner mig ensammast i världen och han är på andra sidan jorden känns det som och tårarna ligger på vattenlinjen. but if someone would ask how i'll spend my life, i'd say i'll spend it with you. en vacker dag kommer jag få gå och lägga mig med mannen i mitt liv varje natt och vakna med honom varje morgon. och för er som inte tror det, som tror att ni har en aning om någonting och som inte kan vara glad för min skull och bara snackar en massa, ni kan dra åt helvete.


då ska jag minnas den tiden

den där känslan med trygghet, med att vara hemma och att få känna sig som ett barn och bara flamsa och gå utan strumpor och skratta massor. få diskutera saker med ninni och sen berätta om allt som hänt senaste veckan medan carina skakar på huvudet men inte kan låta bli att fnissa. människorna som faktiskt bryr sig helhjärtat om mig, som känner mig inifrån och som får mig att känna mig som den frida fridell jag faktiskt är. människorna som alltid tar mitt parti, som sätter mig först och alltid får mig att må bra. när jag får bädda ner mig i bäddsoffan på alingsåsvägen är jag inte rädd för spöken, jag är inte rädd för mörkret och det finns ingen mördare som kan bryta sig in. det är hemma, det har blivit hem och det är obeskrivligt viktigt i mitt liv. nu när jag tagit hit mina äldsta sängkläder, som är så nötta och slitna i sömmarna kan ingenting bli bättre. och att carina kramar om mig och pussar mig i pannan och säger att hon älskar mig mest i hela världen innan jag ska sova, ja det gör hela min vecka. jag är riktigt lyckligt lottad, så är det bara.


den som väntar på något

väntar alltid för länge! längtar tills mitt paket kommer.
helt exalterad att hemsidan har produkter som utgått ur sortiment i butikerna.

lät du henne komma närmre?

det är en trött tjej som vägrar att förflytta sig från sängen och de rutiga sängkläderna. det är JÄTTEKALLT och jag har sån fruktansvärd träningsvärk i benen sen träningen igår, hujedamig hur ska detta gå.
packade iallafall klart allting igår inför kalaset ikväll, tur att man alltid ligger steget före, eller?
jobb 9.00-18.00 idag och sen hem till denize för att dricka vin och sen vidare till kalas med gamla jobbet. åh, pirr i magen! jag får äntligen träffa min älskling ikväll. dödsstraff på att vara ifrån varandra såhär länge!

so what if this world just throws me over the edge

jag blev lycklig i själen nu, insåg precis att min andra halva kommer hit nästa helg, elin kommer äntligen äntligen äntligen hit och jag har garanterat aldrig längtat efter henne såhär mycket. kärlek!

different faces, different places



live and unplugged

jag har en såndär kväll där 637282626 järnspöken svävar runt inne i mitt lilla huvud, igen. järnspöken är mitt favoritord, järnspöken är den bästa låten kent har gjort, järnspöken är inte att leka med, järnspöken är en sjukdom.
hur sorterar man tankar och känslor? hur skiljer man på vad som är verklighet och inte? jag orkar inte! dumma dumma dumma.
det är bara såhär för att jag ska sova själv för första gången på jättemånga nätter nu.
erik sa alltid att jag skulle låtsas att jag hade en nål och att det var små bubblor jag skulle sticka hål på så dog dom och jag somnar så småningom, det fungerar inte.
sen blir det en ond cirkel och jag är jättetrött imorgon och orkar inte sminka mig eller fixa håret. behöver jag tillägga att jag är less på allmänheten, på människor och omgivningen också? nej, anade väll det.

and i'm like, never thought it hurts so bad

det knyter sig i både själen och hjärtat när jag tänker på det, endå gör jag det hela tiden. jag har inte träffat det finaste jag vet på tio dagar nu. är det ens lagligt när man bor i samma stad? fruktansvärt. hade någon sagt för ett halvår sen att jag skulle känna den här kärleken idag hade jag antagligen höjt mitt vinglas, skålat och skrattat rakt ut. ungefär som alla gånger fia sagt "tänk den dagen du kommer ringa mig och säga att du träffat mannen i ditt liv " haha tro mig, med det detaljminnet jag har kommer jag så väl ihåg när jag stog på perrongen i handen och ringde henne och sa att jag tänker fan satsa helhjärtat.
och här ligger en liten töntigt kär tjej och längtar efter sin älskling, i would i would lilsom.
längtar tlills på fredag, obeskrivligt mycket. då ska jag pussas, dricka vin (ojdå) och kalasa med mina fina vänner och sen ska jag få krypa ner i mina rutiga sängkläder med claes! jag dör vilken lycka ♥ nej men hujedamig, nu måste jag sova, det var inte meningen att det skulle bli en novell.

she drives to school every morning

en trött tjej som inte kan sluta spela candy crush, jag lägger ifrån mig telefonen två minuter och försöker sova och sen plockar jag upp den igen, suck.
sleepover på alingsåsvägen ikväll. vi har lagat mat, kollat på guldbaggegalan, skrattat halvt ihjäl oss, lekt pedikyrspecialister och slagits. som vilken måndag som helst, åh så mycket kärlek. hemma, hemma, hemma.
nu måste jag snart sova på riktigt, jobb 8.45-17.45 imorgon och sen aerobics i ringen. bör tilläggas att jag ligger och lyssnar på one direction nu, jag och lisa smittades i helgen. helt okej att vara avundsjuk på lillasyster som ska se dom i maj eller?

mitt bästa för dig

 
det finns saker som är viktiga, sen finns det saker som är viktiga. lisa är en såndär viktig sak.
det är lätt räknat hur många människor som får mig att känna sån trygghet och avslappnad glädje, svårt att sätta ord på det men man bara är, och man är lycklig liksom.
fem minuter efter att hon kommit till stockholm i fredags kändes det som hon aldrig hade åkt härifrån.
helgen har gått jättefort, alldeles för fort. igår hade vi spelkväll här med lotta och denize. det skrattades och flamsades i flera timmar. slutsatsen är väll att sällskapsspel är underskattat och vin är överskattat för min del.
undra vad man vore utan kompisar? det kommer jag förhoppningsvis aldrig få veta.
idag har jag & lisa varit och settnya sune-filmen på bio, vi skrattade mest och högst! överröstade alla barnfamiljer som var där. det bästa var att erik johansson från eva&adam-filmerna var med, tonårskärleken ni vet. eller snarare barnkärleken kanske. hur gammal var man när man kollade på eva och adam? eftersom mamma och pappa fortfarande bodde ihop då måste det ha varit på lågstadiet iallafall.
sen åkte vi ut och fikade på ett hundcafé med denize. jag vet att ni skrattar nu och undrar vad i hela fridens namn jag gjorde där? men det gick jättebra förutom att det luktade blöt hund, hundarna sprang runt fritt och jag sparkade av misstag ut en stor hundskål med vatten, haha.
nu håller lisa på att sminkar sig, byter kläder, sminkar sig lite till och fixar håret för hon ska iväg på äventyr på andra sidan stockholm inatt. jag inväntar min finaste finska pinne jenny för ännu en sleepover och mys. det där med att sova själv är inte riktigt min starka sida. och på tal om det längtar jag efter min karl så mycket att jag förmodligen dör snart. tur jag har massa pojkvänssubstitut! imorgon åker jag till alingsåsvägen direkt efter jobbet och sen sover jag där. sen blir det en helt vanlig jobbvecka med tidiga dagar måndag och tisdag, till 19.00 onsdag och torsdag. sen på fredag är det vinterfest med "gamla" jobbet och det känns väll bra? eller? det är bara jag som har järnspöken. klart det blir roligt! det är den 25:e och alla har fått lön, och det är en arbetsplats med mestadels snorungar så baren kommer få sälja, kareokemaskinen kommer gå varm och det kommer garanterat vara massor av skvaller på måndag ska ni se. tur att man inte kommer vara en del av skvallret utan enbart kan hålla sig till att skvallra om andra! livet kan förändras, just saying.
avslutar med att kasta ut massa kärlek till lisa och sätter mig och kollar på resor till uddevalla. det händer inte att det dröjer fem månader tills vi ses igen!

salesawards 2013

idag kom dom på jobbet med det stora guldkuvertet till mig, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. helt galet, helt galet. jag är en av fem nominerade till ambassadör. får man vara stolt över sig själv? bra, för det är jag. så nu blir det gala för mig den 15/2 och det ska bli en fantastisk upplevelse. jag har fortfarande inte smält det, eller förstått riktigt. men stort tack till er alla som nominerat mig och tror på mig.

jag sjunger mig till sömns



" vi står tysta framför själen, där sommaren tar slut, som ett tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut. nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan dimension, vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under ån. vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej. och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig. "

allra käraste syster



du och jag, fyllkärring.

och tiden tycks stå still

när jag gick hos BUP frågade alltid marie hur det varit med järnspökena senaste veckan. det har varit jättebra svarade jag samtidigt som jag stirrade på dom. och hur har du konfronterats med det vi kom överens om sist då? jo, jag har gjort precis som vi sa svarade jag samtidigt som jag såg anteckningarna framför mig på hyllan i mitt rum, orörda. hur har det gått med distansen till vad som orsakar dina tvångstankar då? jo, det har fungerat bra, jag tar inte på mig skulden för allt svarade jag och tänkte att det är mitt eget fel att jag måste sitta här och ljuga. och frida hur har du hanterat ditt självdestruktiva beteende? jo, det blir bara bättre och bättre, jag har insett att det finns andra metoder att hantera situationerna på säger jag medan jag drar mig i tröjärmen och har så ont i armen att jag bara vill gråta. vill du fortfarande inte att jag ska skriva ut antidepressiva åt dig, jag vet att du har tablettförbud men det känns som du mår bättre och skulle klara av det nu när du kommit en bit på vägen? nej då, jag klarar mig så pass bra nu att det inte är nödvändigt svarar jag och tänker på om hon verkligen trodde att jag skulle gå på den lätta finten, jag är inte född igår, jag kan minsann läsa av dig som en öppen bok.
så det känns som du har kontroll över den större delen av allt nu? absolut, det känns så mycket bättre och jag känner mig mycket starkare svarar jag samtidigt som jag mår illa och vill skrika att hon ska hålla käften för hon förstår endå ingenting, sen hoppades jag att hon skulle dö.

frida 16 år med svart hår och nyklippt lugg. ensammast i hela världen med varken höger eller vänster fot på jorden. den här tjejen tänker jag på ikväll och måste le lite. oavsett hur svag jag känner mig kommer jag alltid ha kommit så otroligt långt.

när världen faller ner är det du och jag





i rymden finns inga känslor

" nej, jag är ledsen för att någon som kan göra mig så sjukt glad är en sån jävla idiot ibland "

huelva

då var det bokat och klart.
flyg, lägenhet och hyrbil är bokat och nu är det bara att längta, längta, längta efter tre underbara veckor.
en aning fattigare är vi också, men det är det värt! herregud, jag längtar redan till hösten.
ska bli så underbart att åka med lilla familjen. min lilla stockholmsfamilj och jag.



true that



cinderella

tio minuter jobb kvar, skönt.
sen till alingsåsvägen för sleepover och massvis med kärlek, när jag behöver det som mest.
tack och hej / deppig tjej.

exactly like in a movie

amnesia. kan absolut inte somna, har alldeles för mycket järnspöken! har egen karaokeshow nu för den som undrar, och britney spears rakt igenom. självklart är jag inte tondöv och kan verkligen sjunga också, just saying...

to see you again

och jag kommer på så mycket saker att blogga om, men så gör jag det inte på en gång och då försvinner det igen. minnet är kort, men jävligt bra bör väll tilläggas! haha.
det har varit en lugn och nykter helg, otroligt skönt måste jag erkänna. tränade med tjejern i fredagskväll och sen var det sleepover hos mig.

men nu till det intressanta. jag sov tolv timmar i streck, alltså tolv timmar. vaknade inte en enda gång, inte ens för att gå på toaletten. detta är högst ovanligt, men det var så himla skönt.

åkte till emma på eftermiddagen igår och blev bjuden på middag och framförallt underbart sällskap. det är så fint att ha dessa vänner som oavsett hur många dagar, veckor eller månader som gått sen sist man sågs är precis lika fantastiska. och jag blir så sentimental och bara känner att allt som är falskt och fel kan dra åt helvete för jag har verkligen de bästa av människor, mina fina lunarstormtjejer.

imorse ringde klockan tidigt och jag klev upp, bytte om och åkte till farsta och tränade. dont know vad som hänt men det är bara gasa nu!

claes skulle kommit ikväll men det klämde sig ett jävla förhinder emellan. självklart händer sånt men ni vet den där pirrande känslan i magen? man går och längtar, längtar, längtar hela dagen och så SMACK bara dör allt och det blir en obehaglig känsla av besvikelse i kroppen istället. och även om man inte vill känna besvikelse så blir det så iallafall, det spelar ingen roll hur mycket man tycker undan den. antar att det är en nackdel med kärleken? men å andra sidan, vad vet jag som fan aldrig känt äkta kärlek förän nu. riktig kärlek som värker i varenda cell i kroppen.
men skillnad på att sitta själv under filten i fotöljen när man förväntat sig att sitta med sin bättre hälft i soffan liksom.

dom har väll ett val?

 
jag blir så jävla irriterad, folk har väll fan ett val.
samhället är så jävla vrickat.

torsdagsroligt

vakuum
 
 
 

thursday

hej torsdag.
lite annorlunda dag på jobbet idag med introduktioner och grejer.
ska väll snart bege mig till tunnelbanan och börja åka in mot jobbet.
igår blev det klart med den nya tjejen som ska flytta in den 1/2 i lägenheten, mikaela eriksson hette hon.
får hoppas att det funkar och att hon och jag synkar lika bra som jag och carro gjorde!
 
träning på schemat ikväll också, herregud. träning hela veckan! skjut mig.
sen kommer min älskling hit ikväll också, glad tjej för det.
 

i do



this baby loves to dance in the dark

träningsvärken från helvetet idag. låg kvar i sängen en timme efter att jag egentligen skulle klivit upp, inte för att jag var trött utan för att det gjorde ont i varenda liten muskel när jag skulle kliva upp. fick rulla ur sängen och försöka leka bärgningsbil och dra upp mig själv, haha herregud.nu är jag påväg till jobbet, lång dag idag också kommer det bli. fördjupning i IPTV och tripple play, hurra! träning ikväll igen, men när den är klar är det bara gasa på.

22:12

ligger utslagen i min kära lilla säng och kvider, så trött efter träningen alltså. claes gnäller jämt på att jag har en liten säng och jag kontrar med att vi får ha en dubbelsäng istället sen. men det säger jag bara, jag älskar min lilla mysiga säng, haha. det var ett dödspass på träningen idag och jag får nästan sendrag i magen bara jag vänder mig i sängen, haha heja mig.imorgon är det fuego och även dax för jenny att fixa sitt träningskort. hon har fått för sig att hon inte tycker om att gå på pass utan ska vara på gymmet istället, men det kan hon glömma! om jag och denize så ska behöva släpa henne i håret till gruppträningen, haha.nu ska fröken fridell ta och sova, börjar 10.00 imorgon så lite sovmorgon blir det iallafall.

education

har precis ätit tidig lunch med mina tjejer eftersom vi har utbildning med backoffice klockan 13.00 idag.
tacoköttfärs och sallad blev det till lunch, och det blir det hela veckan eftersom jag gjorde mat åt ett helt hockeylag i lördags, haha.

slutar 19.00 idag och då ska åka och träna, jenny glömde träningskläderna hemma med anledningen "det snöade ute" så jag tror nog hon struntade i dom, haha. hon får tränna dubbla pass imorgon istället! hahaha.

låga ledningar



så älskade gud världen att han gav den sin ende son

hujedamig vilken lång dag det varit. för det första har jag knappt sovit inatt och när jag väl sovit har jag sovit riktigt dåligt. jag gick verkligen och la mig i tid igår för att jag visste att jag skulle upp imorse och inte fick vara trött eftersom vi hade wb-dag på jobbet. vid 23.00 fick jag lite panik att jag inte hade somnat än, och när klockan var 01.00 fick jag panik och gav upp, fortsatte smsa med elin istället då. förstår inte varför sömlösheten alltid tränger sig på när man behöver den som minst, varför inte komma en fredag eller lördag natt liksom?
när jag väl hade somnat drömde jag sådär konstigt igen. att carina och ninni kom och sjöng för mig och sa att vi skulle fira min namnteckningsdag, alltså att vi skulle fira att jag lärt mig göra min egen namnteckning liksom. sen hade dom slagit in ett paket, det var en ram med ett foto på dom två bakom någon båt. när jag vaknade var jag så övertygad om att det hänt att jag varken visste upp eller ner!
 
efter vad som kändes som en evighet på jobbet och dagen äntligen tog slut så var det träning här i skarpnäck som gällde, helt sjukt mycket folk alltså. antar att det är fler än jag som tänker göra rätt nu efter nyår.
jag är helt slut nu, har ju inte en muskel kvar i kroppen av alla dom jag hade för ett år sedan alltså, fan vad besviken jag blir på mig själv att jag släppte allt. det kommer bli ett rent helvete att tappa dom där jävla kilona igen, plus lite till den här gången.
fick klartecken från paulsson idag också att jag skulle få semestern beviljad om jag sökte den tre första veckorna i september. så spanien here we come! längtar så mycket, det ska bli så underbart. förvisso är det åtta månader kvar, men då kan jag ju träna åtta månader, dricka minimalt med alkohol och äta sånt som man ska äta så kanske jag slipper gömma mig i vassen! låter bra, kör nu tjockis.
 
nu sitter jag och käkar minestronesoppa och hjälper lillebror att försöka ta sig iväg utanför östersund länsgränser, tänk att det ska vara så svårt att göra något själv! haha.
imorgon och resten av veckan är det jobb 10.00-19.00 vilket betyder lite sovmorgon, skönt.
 
 
 

insomnia

bästa elin, alltid vaken och stöttar! haha.

i asked for it

hade en helmysig kväll med min älskling igår och jag fick äntligen igenom min önskan att laga tacos, fick bara tjata flera månader först.. haha! finns ingenting som sprider samma harmoni och lycka i kroppen som när jag får ligga på hans bröstkorg och höra hur han andas. tänk att jag också är en i mängden som hittat min stora kärlek nu, jag kan inte riktigt förstå det. fast absolut gladast är nog fia tror jag, så många nätter hon tjatade om detta när vi bodde i Tyskland och låg i min stora säng och pratade halva nätterna!
jag låg kvar och sov till mitt på dagen efter att claes åkt till jobbet imorse, släpade mig sen in till vardagsrummet och såg en dålig film med carro. stackarn är fortfarande sjuk alltså, huvva. jag åkte in till globen sen och tog en öl (jag drack en cola) med carina och ninni. sen promenerade vi hem och lagade god middag, eller som vanligt lagade dom god middag medan jag bara satt i soffan under en filt och snackade skit, haha.
det blev sleepover så nu har vi kikat på film och nu ska jag snutta kudden! värdelöst att gå och lägga sig själv alltså.
imorgon ska jag ÄNTLIGEN jobba igen och få träffa härligt folk och fightas med kunderna!
har även träning inplanerat 5 dagar den här veckan, fröken fridell från september 2011 har hittat tillbaka igen och nu finns det ingen återvändo! deffa järnet och bo på gymmet. känns ännu mer inspirerande nu när vi planerat semestern idag inför sommaren, eller tidiga hösten i september blir det förmodligen. men jag tänker inte åka till spanien och leka valross iallafall!

framtidsplaner

här planerar vi framtiden i stora drag såhär på kvällskvisten, måste säga att det går bra. hahaha!

fjolårets höjdpunkter

 
 
aldrig har jag varit med om att ett år sprungit förbi i samma hastighet som 2012 gjorde.
massvis av saker hände och i sammanfattning har det varit ett bra år, på många sätt och vis.
vi kör en liten sammanfattning av året och låter det vara startskottet för ett nytt bloggår, där jag faktiskt ska lägga i en högre växel och blogga på riktigt igen.
 
 
östersundstösen packade ännu en gång ihop alla sina viktiga tillhörigheter och flyttade. denna gång till huvudstaden på obestämd framtid. hade en riktig dunderutgång med bajjan innan jag flyttade från östersund och av den minns jag inte mycket, därav drar jag slutsatsen att den var riktigt bra.
flyttade in i hammarbyhöjden men bästa albin och det klickade direkt.
 
 
började jobba på bromma flygplats och klev upp 03.50 varje morgon och kände mig odödlig, vem fan kliver upp den okristliga tiden liksom? jobbade 06.00-15.00 måndag till fredag och det blev ett par ihärdiga veckor med fest både fredag och lördag.
 
 
under januari månad såg jag också min förtjusning från idol, robin stjernberg och det lever jag på även idag.
sen var det denna tragiska incident när lelle gick bort också, vila i frid finaste. det var tunga veckor och jag hade mest ont för systers skull.
jag åkte också hem för att överraska lillasyster med att komma hem till hennes konfirmation och hon blev så lycklig att hon grät när hon såg mig. jag brukar tänka på det och fnissa ibland, det ansiktsuttrycket glömmer jag aldrig bort.
hade en liten kulturweekend med denize och emma där vi var på cosmonova med gratisbiljetter och jag var för första gången på ett museéum på svensk mark. värt att nämnas!
 
 
 
denna helt fantastiska månad fick jag äntligen privilegiet att träffa världens bästa lisa.
min underbara, roliga, älskade cp-lisa! det känns som vi känt varandra hela livet fast det inte ens är ett år.
 
 
 
februari månad är ju som vanligt varje år melodifestivalmånad och lika hängiven som vanligt var jag och lika töntig tyckte alla andra att jag var, men det skiter man väll i.
sandra kom ner för att se dirty dancing med mig på chinateatern som jag fått av henne i födelsedag.
helt fantastisk föreställning och jag fick lyckorus så många gånger under de två timmarna, fantastiskt.
 
 
min kära morfar slog på stort och fyllde åttio år! jag åkte hem till östersund för att fira honom med hela min härliga släkt och det hela slutade med att ungdomarna åkte till åre och levde rövare, riktigt kalas var det.
jag fick fula utslag på halsen som började klia tillslut och jag begav mig till hälsocentralen för att mötas av en läkare som varken pratade eller förstog svenska, men hon tyckte att jag hade bältros och skrev ut medicin för det, tack ock bock!
jag köpte också min Iphone4S och tyckte det var ett smart köp, det är lätt att vara klok i efterhand.
jag blev uppsagd från jobbet i slutet av månaden då alla provanställda fick gå, den känslan av panik är inte att rekomendera.
sanna kom på besök från skövde över en dag också, man ses alldeles för sällan men det är precis som att det inte passerat en dag när man väl ses.
sen satt jag uppe en hel natt eftersom det var skottår, den 29 februari kommer ju bara vart fjärde år och tur är väll det.
 
 
 
 
mitten av mars var en väldigt trälig tid, ramlade ner i depressionsträsket igen och käkade ipren och aspririntabletter för hela året ungefär. låg mest och sov och pratade i telefonen med elin. tror detta beror på att jag var arbetslös och ansåg att min framtid hängde på en liten sytråd.
 
 
elin och katarina kom på besök för att se aviici i globen men där rasade golvet så det blev ingen konsert, men lika glad för det var jag eftersom jag fick somna bredvid elin tre nätter i rad.
thåström släppte sitt senaste album bevöpna dig med vingar och jag bestämde mig snabbt för att tatuera in albumets namn på kroppen.
 
 
sen klev rodney in i bigbrother-huset igen och jag var helt lyrisk, helt jävla lyrisk. förstår verkligen inte min förkärlek till den mannen, och det gör ingen annan heller för den delen...
jag lyssnade för första gången på en låt av slipknot, och den låten lyssnar jag fortfarande på flera gånger i veckan. underligt att det ibland kan bli så rätt, fast det är fel.
 
jag gick på en arbetsintervju och fick jobbet nästan med en gång, behövde inte gå arbetslös längre än två veckor och även om det var två jobbiga veckor psykiskt så slutade det helt perfekt i slutändan.
gick ut och firade det nya jobbet med carina och ninni, god mat och vin och underbart sällskap.
hade flera veckors utbildning på nya jobbet men det gick hur bra som helst, träffade världens bästa kollegor och fick dessutom gå utbildningen med min kära emma.
 
 
vi firade jimmys födelsedag med en riktig dunderfest, och en ännu värre fest dagen efter.
jag begick ett stort misstag som förmodligen påverkat hela min framtid men gjort är gjort.
det var en riktigt rolig helg men alldeles för mycket alkohol, för lite omdöme och med världens bakfylla.
 
 
inledde april med alldeles för många tankar och timlånga telefonsamtal med elin, den enda som förstår mig.
''jag gör som sam i onetreehill. jag håller mig själv i handen när nätterna är långa, kalla, ensamma, sömnlösa och fulla med hjärnspöken''
 
olivia, eller filippa bark som jag föredrar att kalla henne numera efter mammas ypperliga jämförelse var här och myste en helg. det blev bowling, vin och massor med skitsnack.
 
 
 
jag gjorde min goda gärning för året och hjälpte en full kvinna upp från en slänt där hon ramlat och följde henne hem och såg till att hon kom in. hon var så tacksam! väl medveten om sitt alkoholproblem också, hon klämde ur sig den ena roliga kommentaren efter den andra. " jag sa till honom att alkoholism låg i släkten och atg han skulle ta det lugnt. han sa bara: ja men mamma, det är lugnt, chilla. men kolla sen på studentfotot här, han är ju förfan stenpackad ungen! " haha.
 
jag upptäckte guds gåva till folket i matväg (förutom salsa) och detta var sparrisen! åt sparris till frukost, lunch och middag under hela månaden tror jag.
 
jag fortsatte grubbla och fundera en massa och bestämde mig för att skita i allt och åka bort en helg, alldeles lägligt fyllde sanna år och skulle ha prinsesskalas! tog tåget till eskilstuna på skärtorsdagen och spenderade påskhelgen där med härliga människor, äcklig pannkakstårta, finaste sanna och utgång i eskilstuna.
 
 
 
sen kom min älskade syster på besök och det var några härliga dagar vi hade i vårvädret i storstan. shopping, bio, god mat, skratt och bara massa gos. var ut och åt middag med emil och andreas när dom kom hem från new york och jag fick mina nya vita converse!
 
 
jag slutade röka igen, vilken gång i ordningen det var vet jag inte, men det höll en vecka eller två iallafall.
pratade med en advokat som ringde in till jobbet, han ringde för en klients räkning. det var spännande! kommer än idag ihåg samtalet och jag hade panik, haha.
fick också besked om att jag kunde flytta in i lägenheten på söder 1 juni och vart så lycklig!
 
sandra marielle jemtå var på besök också. det var väldigt trevligt även om hon och jag dödade tiden genom att käfta med varandra och vara dryga, med all rätt givetsvis men det blev tröttsamt tillslut, om inte annat för resterande sällskap. oavsett, helt underbart att ha skitungen på besök!
 
 
jag fick en cykel utav mamma, en fin röd cykel! hoppas verkligen inte mamma läser detta eftersom cykeln fortfarande står kvar på söder och bara är låst med ett lås eftersom hon och anna slarvade bort det andra låset under pride-veckan. jag har faktiskt ingen aning om den är kvar där, eller om den är stulen. hoppas verkligen att den står kvar till våren.
 
 
jag hade mina nya vita converse på mig en dag och då började det spöregna när jag skulle hem från jobbet och jag vägrade få dom smutsiga så jag tog av mig dom när jag klev av tunnelbanan och gick i strumporna hem, sen blev jag förkyld men det var det fan värt.
klippte av mig väldigt, väldigt mycket av mitt hår på huvudet och fick ångest. klippte av så mycket att jag inte ens kunde använda löshåret.
 
anna kom på besök över en helg, så mysigt. vi åt thai-mat, var hos linda och hängde, shoppade och drack vin.
jag fick mitt fina iphone-skal av linda också, det enda bra med Iphone var det skalet.
sen att jag på fyllan kastade ut det på ett dansgolv kan ju diskuteras, där försvann omdömet ännu en gång.
 
 
sen kom sista april och det firades med dunder och brak, minst sagt. det började stillsamt i hagaparken med trevligt sällskap och hemmagjord potatissallad som jag hade gjort, skitgod blev den. sen kikade alla inblandade ner i flaskan lite för djupt och det spårade kan man säga. vi åkte i skopan på en grävskopa, ljög att någon hade blivit slagen, sprang på tågrälsen och spelade en aning för hög musik. sen vaknade jag dagen efter i en husvagn. så, nu förtränger vi det valborgsfirandet för resten av livet.
månaden då denize började jobba på samma jobb som jag och vi fick börja umgås nästan dygnen runt igen, helt fantastiskt.
 
min bästis kom på besök och det var det bästa på hela maj månad, jag blir så glad varje gång jag ser henne.
vi hade en supermysig helg med lite för tidigt födelsedagsfirande, tacos, bio och prat hela nätterna.
mitt gudbarn fick dock inte följa med, han fick vara hemma.
eftersom jag fick allt jag behövde i födelsedagspresent av hanna så fick jag komma på något nytt att önska mig,
detta blev resultatet:
en kille utan flickvän, som bor i stockholm och tycker om samma musik
och filmer som jag gör. som är musiker och tjänar mycket pengar och som
bor på söder så man slipper bo långt ifrån varandra. han ska inte vara
avundsjuk alls och han ska vara en jävel på att laga mat. han ska älska
mina kompisar precis lika mycket som jag gör och sen ska han känna en
tatuerare så jag får tatuera mig billigt. sen ska han betala när vi går
ut och avguda min familj. Sen får han gärna köpa en bil till mig också.
annars har jag inte så många krav? men ser ni honom så ge honom mitt
nummer!
 
 
jag såg för första gången sagan om ringen och det var den äckligaste, och sämsta filmen jag sett tror jag.
aldrig mer, så det så.
hade slutprov på utbildningarna på jobbet och det gick galant, tur det.
 
var och såg en söndagsfinal i årsta av bigbrother med denize, lotta och sofia.
det var ju inte vilken söndagsfinal som helst men när rodney åkte ut kunden jag knappt hålla i mobiltelefonen för att jag skakade så mycket.
 
 
lillebror kom på en snabbvisit och samtidigt fick morfar en hjärtinfarkt men det gick som tur var bra.
han fick flyga upp till umeå för att göra sprängningar men han överlevde allt, min kämpe.
jobbigt bara att vara så långt borta när man vill vara så nära.
 
började packa ihop alla mina grejer inför flytten till söder. slängde så himla mycket grejer men hade samtidigt så mycket kvar? förstår inte ekvationen att det aldrig tar slut.
dom bytte ut låset till porten i hammarbyhöjden utan att man fått nya nycklar, så när jag slutade 22.00 och kom hem sen kom jag inte in genom porten. det skulle kosta 1000:- om securitas skulle låsa upp, glöm det.
jag gick till alingsåsvägen och sov över där istället.
fick hjälp av denize, jimmy, carina och ninni och köra flyttlasset från hammarbyhöjden till söder också och det gick så smidigt så. sen var det ett heltidsjobb att packa upp och installera sig,
 
jag och denize åkte till finnspång för att fira emmas 20-årsdag. det var riktigt roligt och jag var fakstiskt lesbisk den helgen. ombyte förnöjer! det var iallafall två trötta tjejer som åkte tåget tillbaka till stockholm på söndagen. inte för att det hade med första meningen att göra men, aja. haha.
det var också innan detta jag snubblade på mig själv i stentrappan hos denize och krossade all alkohol jag köpt inför helgen, flera hundra kronor rann nerför trappen men herregud vad vi fick skratta.
 
 
 
 
juni månad började helt värdelöst eftersom lisa flyttade tillbaka till uddevalla. det var så hjärtskärande och mycket tårar så man kunde trott att någon stackare hade dött.
avslutade hennes stockholmstripp med bigbrother-final, vin och grönsaksdipp med lite andra fina tjejer.
sen spenderade vi våran sista natt tillsammans i min lilla säng med ingen sömn och massa mys. 
 
 
sen var det dags att åka hem till lillebror studentfirande. och jag, puckad som jag är hade bokat biljetter av bara farten från östersund till stockholm och inte tvärtom så det blev en väldigt dyr resa, men när huvudet inte är med så får plånboken lida!
det var en hektiskt vistelse hemma med dunderkalas hos bajjan, storfest med släkten och massa mys.
helt otroligt var det att se min lilla lillebror ta studenten.
 
 
kom hem till stockholm igen och då flyttade i princip fia in hos mig, hon sov över hos mig natt efter natt. alltid när jag behöver det som mest finns hon tillgänglig och bara stryker mig på ryggen och lyssnar på mina ilandsproblem. tänk att två så extremt olika människor som vi, ändå kan vara soulmates.
 
 
sen kom den omtalade midsommaraftonen, haha jag skojar bara.
jag jobbade hela midsommaraftonen och sen åkte jag hem där denize och vicky gjort god mat och ställt fram vinboxen. vi åt, drack några glas vin sen somnade vi allihopa i soffan och sov hela kvällen, hahaha. har aldrig haft en så lugn men ack så mysig midsommarafton någonsin. vi skulle bara faktiskt bara vila en stund, men en stund blev flera timmar. vi tog dock igen det dagen efter med en rejäl partynatt som vi sent skulle glömma. det blev lite för mycket vin och för mycket slagsmål.
 
 
 
började juli månad med att avboka classic carweek (ångrar det inte alls i efterhand) och bokade istället in stråket och yran hemma i östersund. bokade biljetter, korrekta denna gång eftersom jag redan fått semestern beviljad.
 
gick av mitt tretton dagar i rad långa arbetspass och har aldrig varit så trött i hela mitt liv.
kommer så väl ihåg hur jobbig jag var på jobbet den sista dagen, folk var nog ganska less på mig.
 
hade en vecka där i juli som jag inte kunde sova på nätterna, jag bara låg och vred mig. till slut var jag så trött att jag började hallicunera och fick vanföreställningar och hörde saker som inte fanns.
sen kom min kära lillasyster på besök med två kompisar, då var det riktigt stökigt i lägenheten och massvis med oboy-glas i diskhon. men det var härligt att ha dom där och alltid lika gosigt att få kramas med lillasyster.
 
 
sen var det två hektiska veckor när jag hade mina i-landsproblem här hemma och elin hade sina i östersund och vi tillbringade så många timmar i telefonen att min telefon tillsut nästan började kajka ihop.
jag är fortfarande övertygad om att telia går runt på mina telefonräkningar och elins kontantkortsköp.
 
 
jag gjorde premiär och gick på gayklubb för första gången i mitt liv, och det sög.
jag vart ju mest irriterad? och när jag fick kommentaren "om du är gay så blir heterovärlden ledsen" då gick jag hem. det var inte mitt forum alls..
samma helg kom min älskade lisa hit igen och förgyllde min tillvaro.
 
 
 
 
bokade en tatueringstid och bakis som fan begav jag mig till tatuerarstudion och tatuerade in thåströms senaste album på armen. lika nöjd idag som var var då!
 
 
sen kom hanna och sandra hit över helgen och då blev det bio, vin, mys och kortspel.
jag är så otroligt dålig förlorare och jag var så övertygad om att hanna, sandra och denize fuskade så jag slog handen så hårt i stolen att jag bröt lillfingret, på störtsta allvar måste jag ha gjort det.
sen packade jag ihop mina grejer och åkte med tjejerna tillbaka till östersund för lite semester igen.
där var det dag ut och dag in umgänge med mina systrar, hanna och elin.
 
 
sen kom yran och den efterlängtade konserten med thåström. jag ryser i kroppen nu av bara tanken. så närvarande, fyllt med kärlek, naket och intimt. han är så fantastisk den mannen.
syster kom också in på krogen med mitt ena körkort och levde rövare, full som fan blev hon men det var riktigt roligt. jag och hanna fick ju både skratta med henne och åt henne.
 
åkte båt med syskonen på storsjön, badade dock inte men det var härligt iallafall.
var uppe hela nätterna och pratade, kollade på film och tacos i mängder med elin.
 
var på stråket med bajjan, hängde på stan och i hennes soffa.
 
 
 
var på inflyttningsfest hos lotta i jakobsberg och det var kaos (såklart) men den kommer vi ihåg.
jag och denize var som alltid jävligt jobbiga när jimmy hämtade oss och han var nog lagomt less på oss när vi tvingade honom att stanna på statoil så vi kunde köpa korv, detta var också det tillfället när denize snodde en liten chokladkaka på statoil och det kommer jag bära med mig resten av livet, det var så jävla roligt.
vaknade smällbakis i solna dagen efter iallafall och var bakis resten av helgen, usch och fy.
 
 
åkte till falun en helg med carina och ninni, det är en av dom absolut mysigaste helgerna detta år.
så skönt att slippa sminka sig, bara vara och inte ha någon kontakt med omvärlden.
jag vågade dock inte bada, jag är ju så fruktansvärt vattenrädd.
 
sista dagarna i augusti spenderade jag på grönalund med fia för att de älskade lasse och höra hans underbara låtar. det var verkligen helt fantastiskt första dagen men när han andra dagen körde exakt samma program som första dagen blev det en riktig flopp! sån besvikelse. oavsett det, har och kommer alltid lasses låtar ha en speciell plats i mitt hjärta.
 
 
 
ja, september var ju en minst sagt intressant månad. detta var månaden då jag (helt jävla otroligt) träffade mannen i mitt liv! min finaste, finaste. det pirrar i magen bara av att jag skriver detta. vilken fjant jag har blivit.
men så är det, kär något så fruktansvärt och lycklig.
 
 
 
mitt finaste team på jobbet skulle splittras och delas in i nya team. det var riktig hjärtesorg! kan fortfarande känna klumpen i magen när våran teamleader sitter i rummet där på jobbet och ska berätta en sak. usch!
tur att det blev bra i slutändan och jag hamnade i ett nytt team (samma som denize ofc) och fick en riktigt bra teamleader.
 
 
fick reda på att manda skulle flytta tillbaka in i lägenheten på söder igen den 15/12 eftersom hon inte trivdes på gotland. panikartat började jag leta ny lägenhet och fick ett samtal från en kvinna med en lägenhet i skarpäck. dock blev inflyttningsdatumet redan i mitten av september.
flytten gick jättebra och jag fick kanonhjälp av carina och ninni, det gick smidigt och jag är så lyckligt lottad som har dom.
flyttade in i en jättemysig lägenhet i skarpnäck, en fyra som skulle delas med två andra tjejer men för tillfället bodde jag alldeles ensam. jag trivdes kanonbra från dag ett och trivs lika bra idag.
 
här åkte också jag, lisa och denize till forsmark och festade gärnet.
inget nämnt och inget glömt om det.
 
oktober månad började bra med ett jättefint blombud från en otroligt nöjd kund.
den självboozten är helt otrolig. synd bara att blommor dör så snabbt, men dom var så himla fina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
carro flyttade in på tötorpsvägen med mig och vi klickade med en gång, vi hittade varandra snabbt och det fungerade jättebra att bo ihop och dagarna flöt på medan hösten smög in över allén utanför.
några veckor gick och freja flyttade in i det tredje rummet och sen sprang tiden iväg.
 
 
 
jag bytte bort den där jävla iphone-skiten mot mitt lilla hjärtegull som jag har nu, min samsung galaxy SIII.
bästa bytet jag har gjort, och den fungerar så felfritt och bra, även om jag inte kan några funktioner med den knappt, haha.
jag gjorde även en tatuering till som är extremt nöjd med, jag ser den knappt men jag vet att den är superfin.
 
 
(här bör också inflikas att jag klev upp 04.30 en morgon för att hinna pussas med min man innan jobbet,
vem fan kliver upp 04.30 om inte för kärlekens skull)
 
sen kom mina små frön på besök igen men tillsammans denna gång, åh så underbart det var.
vi gick på bio, shoppade, lagade god mat och åt den klassiska lunchen på jensens.
dom började även slåss i soffan så molly började blöda näsblod för första gången i sitt liv, haha. syskonkärleken, är den inte fantastisk.
 
 
 
sen var det denna månad jag fick reda på att jag fick den nya tjänsten på MTG-huset som jag sökt! samma företag men annan arbetsplats och sysselsättning. helt otroligt vad glad jag blev, jag bara skrek rakt ut på tunnelbanan när min teamleader ringde och berättade det.
 
 
började november månad med nya jobbet och det var tusen nya intryck och saker att lära sig men det känns väldigt bra. vissa dagar är kämpiga då vi har en annan uppgift några dagar i månaden.
med det nya jobbet kom också min underbara jenny, kunde inte blivit bättre. sen när denize också fick jobbet några veckor senare var det som klappat och klart tillsammans med mig, jenny och sofia!
 
 
 
sen kom mitt hjärta ner en helg och då var det vin, shopping, analyser och film som gällde.
det var denna fredag som jag berättade för mina kompisar på jobbet om mig och claes också, det var riktigt pirrigt att klämma fram det men så skönt när det var sagt! varför det var som det var kan vi ta en annan gång, det är en lååååååååååång jävla historia.
men den helgen var så underbar när elin var här, och det var snö och kallt ute men varmt och mysigt inne!
 
 
jag julpyntade lägenheten och köpte bodyshops julkalender, så många år som jag suktat efter den! helt fantastiskt vad trevligt med paket varje morgon, hela december.
 
 
bästa månaden på året, i alla kategorier, varje år.
julkalendern var en riktigt succé och det var med glädje och mysfaktor tusen jag klev upp varje dag för att se på den.
månaden sprang snabbt förbi och det var födelsedagar, första, andra och tredje advent, lucia och julfest på jobbet. julfesten var helt jävla underbar då dead by april klev upp på scenen och jag trodde att jag skulle svimma, det trodde nog alla andra där också för den delen.
sen kom sista dagen på jobbet för 2012 och jag firade en helt underbar jul med carina och ninni här hemma i stockholm och åkte sen till östersund med en klump i magen efter att sagt hejdå till min älskling på tågperrongen.
det blev en helt misslyckad utgång i östersund, julklappsöppning med många fina julklappar, biotittande och en härlig familjemiddag.
sen gick inlandsbanan mot mora för att sen fira en relativt tråkig och inte speciellt händelserik nyår i särna. jag fick iallafall mysa med denize och jenny, det bästa med hela vistelsen helt klart. nästa år blir det nyår här i stockholm helt klart!
drog på mig en rejäl magsjuka och har nu legat i sängen och kvidit sen i onsdags. så less att jag klättrat på väggarna! var ut en liten sväng idag och det var så skönt med frisk luft och att få se lite folk.
 
så nu är vi framme vid dagens datum och ett helt år har alltså passerat.
jag och carro sitter med varsitt glas saft och kollar på i hennes skor, nostalgi-film.
imorgon är det final i JVM och sen kommer äntligen min älskling hit, har saknat honom massor.
 
Preview.ak8a8ixhe7slrzr6o3_500_large
 
 
 

det funkar!

Amazing, appen fungerar äntligen igen.