villkorslöst

" hej moijjschell, jag ville bara ringa och säga hej så du inte tror att jag glömt bort dig " vi pratade senast i förrgår kväll. ni kommer aldrig förstå den här kärleken som är så genuin och villkorslös. och jag är ledsen, men jag har berikats med världens bästa gudmor och extramamma och denna trygghet kommer ni aldrig att känna.

jobbkärlek

- jo, jag och min sambo brukar också tjafsa om just detta. han vill se elitserien och jag vill se filmkanalerna. och än så länge är det jag som vunnit.
- om du vore min flickvän skulle jag säga till dig att nu lilla gumman ska vi ha canal digital för jag ska se elitserien, sen betalar jag netflix åt dig på sidan av, punkt slut!

copacabanana

ojdå, ännu en gång tog jag priset som månadens sämsta uppdatering, förlåt till alla er som inte riktigt kan låta bli att försöka se vad som händer i mitt händelserika liv. skämt åsido, det händer inte ett skit. snön har börjat smält, converseskorna har åkt fram och jakten på en ny vårjacka har börjat. min älskling har åkt till andra sidan jorden på semester och jag lever i min schlagerbubbla och är mitt i strategitänket att hinna lära mig alla låttexter till finalen nästa lördag. framförallt, tänker jag all min vakna tid på att jag åker till min bästa lisa på fredag!

och jag känner ännu rädslan att förlora dig

filosofen

ett beslut är inget beslut om det är ett självklart val. ett beslut är något man slutligen kommer fram till efter många dagar och sömnlösa nätters funderande.

it's burning



alltså roooobin. vill du gifta dig med mig?

gosis



love me tonight, we wont meet again



being as in love with you as i am

B.P.I.G.M.M.B.F

insåg precis att det inte är alltför länge kvar tills jag ska åka till min älskade lisa,
denna kvinna som oavsett väder, humör och veckodag genuint och äkta finns där.
det gäller att hitta små ljuskällor i livet även om det snöar och är som mörkast utanför fönstret.
det ska bli riktigt skönt att komma bort några dagar. packa en tandborste, snuttis, lite hortrosor och lämna allt som är jobbigt, tråkigt, smärtsamt och tankekrävande utanför resväskan och bara åka.
få ligga några nätter bredvid en av dom bästa människorna jag vet och bli killad på ryggen och prata hela nätterna tills hon somnar och snarkar mig i örat, om inte det är äkta kärlek så finns det ingen kärlek.
 
 

make me feel like i can't live without you

you can't keep your hands to yourself

tänkte börja skriva en resumé av salesawards i fredags men det kändes som ett lite för avancerat projekt för stunden, får ordna det i helgen istället. det kommer garanterat ta en timme med alla detaljer. det är ju allt från limousinfärder, till blåbär och nervositet.
 
jag har haft en hemmafru-kväll ikväll med städning, tvätt och andra saker som hemmafruar gör, typ vattna blommorna? imorgon är det sovmorgon, börjar inte förän 10.00 så jag kan med gott samvete vara vaken ett bra tag till.
 
annars är det väll bra. lite less på dagarna som bara passerar och ser likadan ut. trött på det mesta, besvärad av dom flesta så att säga. jag har en enorm hemlängtan och skulle helst vilja skita i allt och åka hem, ligga i en hög i soffan med mina systrar, hanna och elin. låtsas att ingenting berör mig och ingenting är fel.
jag får göra det bästa av situationen och åka till alingsåsvägen imorgon efter jobbet och färga håret på kvinnan som jag aldrig kommer förstå hur mycket kärlek det finns inuti, som jag aldrig kommer sluta älska och som jag aldrig skulle klara mig utan.
 
 

you're losing me

grattis på frida-dagen



och till er som fortfarande väntar på en update sen i fredags så kommer den förmodligen ikväll, i'm working on it.

sömnlöst



freeeeedag



i min upp och ner vända värld är det en bra dag idag.

my dear

när jag står på bergets topp, när jag går i den djupaste dal, finns det inget på denna jord som jag inte kan klara av. om du finns hos mig, om du tror på oss, ge mig din hand för med dig vid min sida klarar jag allt.
när dom vänder mig ryggen, när människor blir små. när vägen är mörk ska jag fortsätta gå. för med dig är jag modig, jag är den jag vill va, och hur det än blir nu så är allt som det ska.
vi är bara i början, vi får pröva oss fram. vi har en lång väg framför oss, men jag är öppen för allt.
om du finns hos mig, om du tror på oss. ge mig din hand, för med dig vid min sida klarar jag allt.

skiter i det



speak the magic words.

allting bara f a l l e r.

wednesday

det är onsdag och dags att börja på riktigt räkna ner dagarna till fredag och salesawards. kan inte riktigt förstå att det närmar sig. ikväll ska klänningen hängas fram och skorna ska putsas. pitbulls låt rain over me spelas på repeat, herrejävlar vad jag längtar. night of my life!

nightmares

ligger i soffan och kollar på martin björk. jag kollar aldrig på själva programmet utan bara på martin björk, haha. men han är väll både trevlig att titta på och rolig att lyssna på?
har drömt fruktansvärda mardrömmar inatt, så jag ligger nog mer död än levande och dricker mjölk här.

tack för allt du lärde mig, hoppas du läser för den här är till dig



bästa terapin i världen. och mitt absolut starkaste kort är att skriva. ingen är så bra på att uttrycka sig i skrift som jag är, det är fakta. imorgon är det premiär! jag är alldeles för trött nu. eftersom jag med erfarenhet vet att börjar jag så skriver jag halva natten sen. men i synnerhet, det är den absolut finaste dagboken jag har ägt.

det kanske bara är en lek för dig, men detta är mitt liv



det luftkonditionerade ljudet av fart

allting rinner över, allting exploderar och tårarna sprutar. bara rinner och rinner, tar aldrig slut. järnspökena vinner och hånskrattar åt mig. tystnad, en rökfri viskning. det finns ingen luft här inne, kvävnadskänslan ligger tät över hela rummet. för mycket minnen här för att kunna tänka realistiskt. jag vill vara i östersund och ligga bredvid syster på sjukhussängen och krama om henne, aldrig släppa taget. rädda henne från allt ont i världen, pussa bort allt det onda och låta livet le mot henne igen. jag vill inte ligga här och fundera över saker och ting som håller mig vaken om nätterna, och sen han som är så jävla långt borta jämt. står i samma ruta som alltid, trampar bara runt medan rutan blir mindre och paniken större. dagar där klockan går och går men inget förändras, inga timmar passerar utan allt står bara helt jävla stilla. lyssnar, stel och fastspänd. och när paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig, du är värd att dö för. men mot gummiglas och metall betyder ett mirakel ingenting alls.

jag har kärleken, men hon har dig



lo and ve

har en gosig, snarkande lisa bakom mig i sängen. hela helgen har jag tagit hand om ungdomarna som är bakis och trötta. jag är vuxen nu! själv kan jag inte sova, längtar så mycket efter mannen i mitt liv att jag skulle kunna gråta vilken sekund som helst. tur att det är måndag imorgon, jag har nog aldrig längtat efter en måndag i hela mitt liv förut. och i vardagsrummet står barbros stora bur och hon vilar så sött där i. så mysigt ♥

men balle

hade gjort ett långt inlägg sen klickade jag ok på en popup som kom upp på skärmen innan jag läste vad det stog, så då uppdarerade telefonen sig och startades om, haha suck.
jenny ligger iallafall bredvid mig och sover trots att klockan inte ens passerat midnatt. hon var trött hon min goknul efter gårdagens bravader hon varit ut på. men skönt att någon tagit på sig den där delen nu när jag klivit ut ur boxen eller vad jag ska säga, tar medvetet avstånd iallafall. igår hade jag en kanonmysig kväll med mina älskade stockholmstjejer, vi träffas alldeles för sällan alltså! imorgon ska jag, carina och ninni hämta min fina lilla bebis också, gosigt som tusan.

torsdagshumor



vi planerar mitt bröllop jag och fröken wikman, det går strålande måste jag säga! hahaha, jag dör.

bring it bitch

ligger och pratar med elin efter en lååååång skitdag. har inte pratat med henne sen i lördags, helt otroligt längesen. längtar efter denna efterblivna kvinna alltså, mängder med kärlek. det var bara det jag ville säga, tack.

i save my pray for you

jag tänker be av allt jag äger och har för morfar ikväll. imorgon är det operation pacemaker och det måste, måste, måste gå bra. min älskade morfar! denna kämpe och hjälte, bäst i hela världen.

på smällen

ligger skavfötters i soffan med jenny efter en lååååång jobbdag och en god middag. det snöar utanför fönstret igen, jag blir så less på skitvädret alltså. två jobbdagar kvar denna vecka nu. på fredag väntar riktigt reunionkalas med mina underbara stockholmstjejer och grabbarna från uppsala, känner redan nu hur bakis jag kommer vara på lördag, uwäk. men det ska bli riktigt roligt, det är så längesen jag på riktigt var ute på krogen. HBJ here we come! sen på lördag blir det bio och sen melodifestivalen med jenny och sofia, åh så mysigt! sen får vi se om jag går till frisören eller inte. igår var jag övertygad, idag tvivlar jag.

brighton rock

har egen frisörsalong hemma med jenny. jag hade tappat så himla mycket slingor som behövde klämmas fast igen med kraft om man säger så, haha. ska boka frisörtid i helgen också, tror jag bestämt mig för att klippa lugg i helgen också. måste endå klippa av en liten centimeter på håret, så jag tänkte jag skulle smacka en riktigt bred och tjock lugg också, alá loreen liksom. kan ju vara trevligt tilll salesawards nästa fredag också att faktiskt ha en frisyr.
 
har också kollat igenom antagning.se i denna djungel av utbildningar, högskolor, poäng, antagninsstatistisk och grejer. det ger mig fortfarande bara ångest alltså! jag skulle ta ett år i tyskland och börja plugga när jag tog studenten och sen börja plugga igen, bra det gick? nu är det 2013 och jag har inte tagit tag i det än, skärpning fröken fridell. men det känns väll iallafall som att man börjar ha ett litet hum om vad det åtminstonde blir för inriktning.

blowjob

haha, jag måste ju skriva om kvällens roligaste telefonsamtal. tänker inte nämna några namn men såhär lät samtalet; herregud det sjukaste jag varit med om alltså. jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt! sitter i bilen på parkeringen och skulle precis kliva ur när jag ser två killar gå in i ett annat trapphus och in under nedre trappan. så börjar dom hångla och ta varandra på kuken. HERREGUD jag dör, vad ska jag göra. och sen börjar den ena suga av den andra och nu gömmer jag mig i bilen för dom kommer ju typ knivhugga mig om dom ser mig. alltså jag dör detta är det sjuuuukaste jag varit med om. NEJ MEN NU JÄVLAR BÖRJA DOM KNULLA DÄR UNDER TRAPPEN ALLTSÅ. nej jag dör, jag mår så jävla dåligt. jag vet inte vart jag ska ta vägen, nej nu lägger jag på vi hörs sen.

you're the place



jag skulle gå genom döden för er



mina älskade småkottar. mina underbara, sårbara, allra vackraste småapor. jag älskar er så fruktansvärt mycket och jag saknar er varenda, varenda, varenda dag.

pick up the phone, i know you're home

det har varit en låååång dag idag. jag drömmer så underliga saker på nätterna och vaknar så många gånger varje natt att jag knappt vet ut eller in. inatt hade jag på något vis tagit ur laddaren ur mobilen, tagit mobilen från trapphyllan och lagt ner den i lådan i mitt sängbord? utan ett litet minne av det dessutom. så imorse när alarmet ringde var det typ " ah men vafan, vart ringer det då liksom?! " haha herregud. efter den långa dagen på jobbet styrde jag raka vägen i snöblandat regn mot alingsåsvägen. en traditionell och underbar måndagkväll i vanlig ordning med bra program i tv-tablån, hjärtligt sällskap och min ärliga chans på hela veckan att faktiskt få prata med någon som lyssnar på det jag säger med hjärtat och bryr sig på riktigt! nu har jag krupit ner i min lilla favoritkoja och lyssnar på celine dion. få artister får mig att rysa som denna kvinna, samtidigt som få artister får mig att ha deluxe-ångest över att jag inte alls kan ta en endaste ton, haha. har pratat med min älskade lisa på telefon ikväll också, jag åker till uddevalla den 1/3 för att undvika järnspöken och ensamhet. byter ut det mot en ny stad, en riktig partykväll och att äntligen få träffa lisas familj! vi kom också på att det nu i dagarna är ett år sen vi träffades första gången och jag citerar lisa och säger; det är det bästa året någonsin.


åh pappa, om du bara visste



aj

när man ligger ner och håller på med telefonen, så tappar man den i ansiktet. vilka hjärnceller fattas då liksom? haha, det är lika roligt varje gång.

in your arms

" att få vakna och se din nakna rygg bredvid mig, det är det bästa jag vet "
jag har haft en kanonhelg! en nykter helg utan ångest och bakfylla, förstår verkligen inte varför man dricker? aja, nog om det.
mötte upp min bästa fia i fredags efter jobbet, så åkte vi hem och åt klassikern lasagne medan vi kollade på gosade i och gosade i soffan. längesen jag träffade henne nu, men det känns alltid som att det bara gått en vecka. sen låg vi som vanligt vaken halva natten och pratade. vi har alltid haft massor att prata om, men av någon anledning har vi ännu mer att prata om nu. vi behöver inte specifikt gå in på detaljer men det är så roligt! övertygad om att buddha har straffat mig ännu en gång, om så med det bästa i hela världen. i lördags åkte vi in och strosade lite i fridhemsplan, solen sken och det bara var en oslagbar dag.
mötte senare upp mannen i mitt liv och sen skulle jag laga mat, men det var nog mest han som lagade den tror jag? det tog så lång tid för mig att hacka morötter så han nästan vart trött på mig, haha. men jag har så svårt att göra två saker samtidigt, framförallt om den ena saken är att prata. sen var det mitt efterlängtade MELODIFESTIVALEN som tyvärr var en rejäl jävla flopp alltså, hoppas verkligen det blir bättre på lördag annars ska jag personligen söka upp christer björkman och säga honom ett par sanningens ord! piskade iallafall älsklingen i schlagerquiz vilket faktiskt inte var solklart eftersom han vet precis allt om allting. en såndär vemvillblimiljonär-deltagare är han, haha. men tur att jag vann iallafall, annars hade mitt straff varit att berättat för alla mina vänner att jag faktiskt förlorade, förnedrande hade det varit! haha. det absolut bästa på hela helgen var givetvis att få gå och lägga mig tillsammans med honom. det pirrar i magen på mig bara jag tänker på den kärleken, jag är så kär i den här karln att det inte finns ord att beskriva det med. allt annat är oviktigt, och allt annat är falskt och fel. jag kommer förmodligen avlida när han ska åka till egypten nu i slutet av februari, huvva! men jag planerar att åka till uddevalla första helgen i mars då, man får ju inte vara dum liksom. nu ska jag snutta kudden, det väntar två tunga arbetsdagar nu. puss och godnatt!

puss

får krypa ner i sängen med fia ikväll, så längesen sist. sen att det är pensionärsvarning och klockan är 22.23 en fredagskväll är helt okej, vi är trötta. godnatt!