tänk om je kun få a å vål min

försöker vara vaken så länge som möjligt ikväll bara för att kunna sova ut och njuta av sovmorgonen imorgon. lyssnar på christer halvarssons gamla jämtländska sanningar och mår nog ganska bra i allt jävla kärleksdrabbel och skit som är min vardag just nu. jag borde nog sätta aviciis senaste låt wake me up på repeat också för att övertyga mig själv att jag måste gå vidare, att det finns ett liv jag förtjänar att leva bortom honom och utan honom. vad är det här att ha egentligen? jag mår ju bara dåligt. jag är ju mer ensam sen jag träffade honom än vad jag var innan.

two new favourites





det är över nu



glad midsommar

midsommarafton, solen skiner och det är varmt men jag fryser.
inatt låg jag vaken halva natten, klockan var 03.14 när jag tittade på den sista gången. låg och lyssnade på musik och filosoferade, men kom inte fram till något alls. jag är vilsen i allt, med ett hjärta som vill en sak och en hjärna som vill något annat. men glad midsommar iallafall, det blir en bra kväll!

about that

jag ligger hemma i sängen och är arg, ledsen, frustrerad, besviken, sårad och framförallt ensam. det har inte hänt något speciellt, men jag är så arg på kärleken. vad fan är kärlek? är det att träffas var tredje vecka? jag blir helt jävla galen alltså. och nu har vi jobbat på samma kontor igår, idag och ska göra det imorgon. han pratar inte ens med mig? vad fan är problemet? "det är skillnad på jobb och privatliv" ja, men det är skillnad på jävligt mycket.

you dont wanna see me gone

i feel your chill, it´s unfamiliar.
your hands are warm but still your heart is cold.
we stand close but keep on shouting.
how did we end up like this? our hearts crying now.
love me, hold me, like you told me.
see me, touch me, again and again.
i don´t wanna be, don´t wanna be a part-time girlfriend.
i'm not gonna be, not gonna be, the second in line.
you don´t wanna see, don´t wanna see me gone.
just think what we could become, make me number one.
that´s what i'm asking.
your mind is closed for my attention.
i'll pull you close, your answer´s distant.
it's leaving me with a hundred questions.
and then the fearful thought strikes there's someone else.
where are we now? where are we now?
is it just me? please tell me how?
won´t you tell me how not to be the part-time girl?
you don´t wanna see me gone.

 

that someone exists, it's just not you

 

myt eller sanning

herregud. idag var det strömavbrott mellan roslags näsby och österskär så det var ersättningsbuss den streckan. det tog typ två timmar?! åskjuk tjej kan jag ju informera er om.
nu har jag lagat lite matlådor till veckan, förstörde en hel sats med korvstroganoff? vet absolut inte hur jag lyckades men det smakar röv alltså.
imorgon, onsdag och torsdag blir det jobb i lindhagen! känns väll lite sådär va, kanske inte topp direkt. men vad ska man göra? jag får iallafall hålla på med samma arbetsuppgifter.
ikväll blir det riktigt tidig kväll för denna sömntuta, jag var så otroligt trött imorse alltså, och jag har varit trött hela dagen så det ska bli skönt att krypa ner och bara mysa ett tag innan jag somnar.
 
 
 

it's burning through the sky



the password for love

bloggen har fått tillbaka sitt lösenordsskydd nu.
jag har länge haft bloggen öppen men det kommer att komma privata saker inom en snar framtid igen och då måste jag kunna använda bloggen som ett forum att skriva av mig i och uttrycka mig i.
jag kommer också behöva skriva av mig angående allt jävla kärlekstrubbel som florerar i mitt liv för tillfället, jag måste få sätta ord på tankarna någonstans och dagboken är fullproppad samtidigt som jag svämmar över av känslor.
 
 

finaste

 

tack för en fantastisk kväll igår denize, jenny och lisa. ja, ni läste lisa rätt. hon kom och överraskade mig och jag grät hysteriskt i vanlig ordning. det dracks en hel del, skrattades ännu mer och hela kvällen gick väll i "ser jag tjock ut i denhär?" temat. har ett svagt minne att det finns otroligt roliga videosar på mig från igår som kommer visas på mitt bröllop, så stay tuned!

födelsedagsfyllan

inväntar min bff och min lilla finska pinne nu för födelsedagskalas! vi ska fira min födelsedag i efterskott. inget avancerat, vi ska bara spela 500, snacka massor med skit, dricka litervis med vin och dra på en snefylla. jag skulle nästan kunna sätta min högra arm på att jag sitter och storlipar i slutet av kvällen! tack och hej, skål.



vildhjärta

" vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn? vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland? jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det. det där som vi hatar och vi bär. jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min, samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, en av oss är så kalllärdom, lärdom, lär om ... nu har jag kommit hem, nu har jag, jag har tyglat mig, jag har känt dig så, jag vill aldrig mer, mera känna så. men när ditt vilda hjärta slutat slå då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop, jag släckte din eld som jag vann. lärdom, lärdom, lär om.du är naken nu, du är naken här för mig men jag ser inte dig. när allting är över, när du funnit sans ska du hata mig innerligt, önska att jag inte fanns men jag hör av mig i natt, i natt. jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro, jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol, leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand. "

men när mitt lilla hjärta slutar slå

ligger hemma i soffan, i min fina lägenhet och stirrar på fondväggens alla mönster. dom ser likadana ut nu som för en halvtimme sen. jag lyssnar på stiftelsen låt vildhjärta om och om igen, tror det är tjugotredje gången nu. blir aldrig less, den blir bara bättre och bättre och ju högre volym jag har ju mer känslor känner jag för meningarna dom sjunger. jag har en konstig känsla i kroppen, ett tryck över bröstet som om det vore ångest, men ingen vanlig ångest. jag har ont i hjärtat, bokstavligt talat. det känns som att jag kan känna att det är sprickor i det. varje gång jag blundar ser jag en vit vägg. helt vit, orörd och solid. sen den svarta pennan, som bara flyger över väggen med texter och ord. det är inte jag som skriver, jag liksom bara står där och tittar. jag mår inge bra, det är uppenbart. jag känner något jag aldrig känt förut, därför kan jag inte riktigt förklara det. jag tror det är uppgivenhet och hopplöshet, som en kämpaglöd och ett tålamod, en vilja som dött ut. jag tror det är en kärlekshistoria som nått sista kapitlet och sista raderna, nått epilogen och allt är slut.

finaste lilla tjejen

FTS



read by the book

jag vet hur det känns

måndag igen, tillbaka till verkligheten efter några dagars ledighet. det har varit ett par fina dagar i östersund med blandat väder och blandade känslor. borta bra men hemma bäst! jag har ju hunnit fylla 22 år också, börjar bli en vuxen tjej! imorse lämnade jag en nybliven student och sovande syster i lägenheten. kommer få ha det lilla grynet hos mig enda till på lördag!



välkommen hem till fröken fridell




























flyttfirman

sitter i bilen påväg till åkersberga nu, allt är inpackat i släpvagnen och lägenheten står tom i skarpnäck och lägenheten på skolvägen väntar på att bli fylld med grejer. det kändes aningen märkligt att säga hejdå till allt i skarpnäck, det var ju som att det var där mitt liv i stockholm startade? det var ju fint att få somna bredvid mannen i mitt liv inatt och vakna bredvid honom imorse. det finns ingenting som är lika underbart som att få känna hans kroppsvärme och andetag på morgonen, och det finns ingen som kan göra mig lika glad som honom men samtidigt ingen som kan göra mig lika frustrerad, ledsen och arg som den karln heller! men jag älskar honom, så fruktansvärt mycket.
nu spelas det finsk musik i bilen för fulla segel och jag ser fram emot en lång kväll och natt med att packa upp alla flyttkartonger och grejer. spännande! mängder med vin kommer nog behövas för oss också, men det är planerat. en stor eloge till mina bästa vänner & jennys fina pappa också som hjälper mig med flytten, och massor av pussar till carina och ninni för all hjälp. jag vore inget utan er!

.