jag tyckte bara förbannat illa om dig

allting är packat, ordning och reda. det ser ut som ett tetris i min väska! jag är nervös och känner mig lite tussig, tydligen är det resfeber jag har drabbats av. fick akutköra till globen och springa in på lindex när jag insåg att jag glömt nagellimmet hemma i åkersberga, vilket resulterade i att jag inte kunde fixa naglarna och det mina vänner, är rena mardrömmen. nu ringer klockan om tre timmar och jag borde väll egentligen sova men det går inte. jag ligger i soffan och kollar på irene huss, läser bloggar och längtar tills vi kommer fram imorgon. uppdateringen på bloggen kommer garanterat vara reducerad kommande tre veckor då jag kommer spendera största delen av dagarna på stranden med en bok framför ansiktet!

thank you my dear

fick världens finaste paket på posten av min bästa igår, min fina, älskade. paketet innehöll årets goaste kort, en superfin kofta från love by line, två armband från snö of sweden och sen ett lipbalm som jag antagligen redan använt upp hälften ur idag! så himla fint allting, och perfekt. ingen kan som hon, fröken bengtsson! love.

you can't blame it on your fucked up mind

nu har jag bäddat ner mig i sverige för sista gången på tre veckor, imorgon klockan 15.30 går jag äntligen på semester. tänk att längtan snart är över och jag får äntligen åka till värmen. först och främst ska jag klippa mig vid fyra imorgon, sen ska vi packa klart och fixa allting viktigt. jag ska färga ögonbrynen och ögonfransarna, jag ska fixa naglarna och fixa ljudböckerna och mina playlists offline på spotify. undra om man kan ladda ner någon film från viaplay och ha offline i surfplattan? måste kika på det imorgon. nu måste jag dock sova, upp tidigt imorgon och sen kommer det bli en otroligt lååååååång men fantastisk dag.

three days



fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland

påväg hem efter den sista jobb-måndagen innan semestern, förstår knappt att det är så nära nu. jag är helt utmattad och mörbultad, jag har nästan ständig huvudvärk och jag vet knappt hur många timmar det är på ett dygn. ikväll ska jag försöka packa klart det mesta och sen ska jag bara hänga i soffan och kolla på idol. tänk när vi får kliva in i taxin på lördag morgon vid 03.00 och åka mot arlanda... eller när jag får gå ut från jobbet vid 15.30 på fredag och veta att jag har ren semester kommande tre veckor? jag ryser av bara tanken.

femhundrafemtiotvå

antalet timmar kvar till semester är just det, femhundrafemtiotvå stycken. jag längtar så mycket att jag inte finner några ord! är påväg hem efter jobbet nu, ska åka hem och sova direkt. måste bara in på ICA och hämta två paket, important shit. imorgon ska jag ta nya bett för bettskenan så jag äntligeeeeeeeeen kan få en ny! den kom ju bort i flytten, ja jag säger att den kom bort i flytten så slipper jag säga att jag glömt den någonstans eller bara tappat bort den! haha.

state of mind

ligger halvt utslagen på alingsåsvägen och strötittar på CSI NY och hänger inte alls med i handlingen. det har varit en underbar mysig helg utan måsten, smink och knappt internet. landställen är det perfekta stället när man behöver tänka, vara ensam och bara känna sig precis som man är. dock har jag riktigt ont i ryggen efter att inte orkat bäddat ner mig i sängen utan somnat på soffan vid 03.18 två nätter i rad, helt självförvållat. nu är det tio arbetsdagar kvar till min riktiga semester och det känns som man snart kan börja räkna ner på riktigt! även om jag räknat ner sen det var 72 dagar kvar, haha. och alla dagar fram till avresan är planerade och fyllda med planer så det känns som tiden kommer gå fort! nu tror jag faktiskt jag ska sova, känns endå inte som jag gör någon nytta vaken.

you're all i wanna do, i only wanna dance with you

påväg hem efter jobbet, idag har lätt sagt varit den mest omtumlande dagen sen november ifjol, smack smack. men det känns bra, jobbet är det absolut viktigaste och bästa jag har. men nu är det snart semester, underbart. veckorna kommer gå fort nu, det är jag övertygad om. nu ska jag åka hem, tända lite ljus och bara mysa massor! ta lite sovmorgon imorgon ska jag göra också. men jag måste färga håret, eller utväxten iallafall, det är katastrof! tänkte först vänta två veckor till och färga hela håret ljusare innan spanien men jag drar till och färgar utväxten ikväll och låter solen göra sitt i spanien. jag kan ju också informera er om att en perfekt färgad utväxt är den som folk inte ser att man färgat!

kemisk kastrering

det börjar bli höst nu, dom första kyliga höstmorgnarna har pressat sig in i åkersberga och många hade höstjackan på sig när vi väntade på roslagsbanan. jag njuter, tycker det är fantastiskt. det innebär att jag äntligen ska få gå på semester snart. nu är det bara 15 arbetsdagar kvar, idag inräknad. kalendern är fullproppad fram till resan, det är skönt, det finns inte utrymme i mitt liv för varken tankar eller analyseringar längre. den här arbetsveckan är dessutom kort, ovanligt kort. på torsdag är jag ledig, hela dagen. inte ledig så jag kan göra ingenting, men ledig från jobbet i plats för annat att fylla dagen med. på fredag jobbar jag från 09.00-13.00 sen bär det av till landet, sista gången den här sommaren. det kanske blir en tur i oktober också, men nu blir det sista turen för sommaren. men innan helgen kommer igen blir det en stressig vecka på jobbet, msssor att göra i vanlig ordning, huvudvärken kommer säkert smyga sig på strax efter lunchen. men vad gör det? nu kan jag ju, på riktigt, se semestern borta i horisonten av jobbhimlen.

peter sköld ler, vi är ihop har jag ju sagt

det ösregnar ute. himlen öppnade sig och kastade ut allt regn vi saknat sen sist. det är faktiskt bra, den torra gräsmattan på gården hemma i åkersberga behöver verkligen allt vatten den kan få. dessutom kan man sitta på balkongen och dricka te, läsa en bok och kolla på regnet. det är ju bland det mysigaste som finns! synd bara att min älskling inte är hemma i sverige.. jobbresor, jag hatar jobbresor!

hey young world

har ni hört om en illamående tjej på roslagsbanan just nu? det är jag i allra högsta grad. det är otroligt fuktig luft och det gungar och har sig. jag är påväg hem från jobbet och är i vanlig ordning jättetrött. det är 22 dagar kvar nu till semester, det känns som ett maratonlopp som aldrig tar slut. igår hämtade bästa anna mig på jobbet, sen åkte vi och köpte thaimat och hängde i lägenheten på söder hela kvällen. kollade på film och surrade myskväll i all ära. jag gick och la mig relativt tidigt men vaknade vid halv ett i panik av att jag drömde. i drömmen kräktes jag, och kräktes och kräktes och kräktes, det tog aldrig slut? sjukt ont i magen hade jag, ni vet sådär när det känns som någon slår inuti magen på en. låg på toagolvet några minuter och det gick över så jag kunde somna om sen. sjukt obehagligt iallafall, ingenting att rekommendera direkt. nu ska jag hem och duscha, fixa lite och sen krypa ner i sängen riktigt tidigt! måste hämta ut lite paket först som kommit till posten, yey!

god knows what is hiding in those weak and drunken hearts



sätt honom i handbojor på måndag

det har varit en perfekt dag. en helt perfekt dag, med enbart mig själv som sällskap. klev upp vid tio och gick sen till tvättstugan, tvätta heeela dagen! tvättade massa sängkläder och grejer. about that, är det bara jag som stryker mina kökshanddukar? dom är ju så skrynkliga när dom hängs upp annars ju. sen har jag fixat och städat hela dagen. suttit på balkongen i solen och lyssnat på ljudbok och bara njutit. fixat naglarna och ätit köpsallad med vitlökssås till middag. kollat på en film och tagit upp resväskan från förrådet, dammat av den och bara tittat på den och längtat efter semestern. bara 26 dagar kvar, nedräkningen pågår. sen har jag fixat naglarna och skrivit packningslista och på kvällskvisten har jag pysslat faktiskt, alldeles för långt mellan gångerna, det är ju trots allt bland det bästa jag vet. imorgon ska jag åka till alingsåsvägen och spendera en myskväll med mina favoriter. kolla på varg veum igen ska jag göra, det är det bästa med söndagarna! funderar på om jag kanske ska klippa mig imorgon också, men jag får beslutsångest så vi får väll se. nu ska jag krypa ner i sängen som är bäddad med nytvättade sängkläder, lyckan att få krypa ner i nytvättade sängkläder och lyssna på ljudbok, och dessutom veta att jag kan sova hur länge jag vill imorgon.

desiderva

sitter på jobbet och har sex timmar kvar innan arbetsdagen är slut och jag får gå hem. jag är helt slut efter den här veckan, mörbultad i varenda cell i kroppen. längtar så efter att kunna vakna imorgon av mig själv, inte av veckarklockan.

imorse vaknade jag 04.28 och kunde inte somna om, spelade ingen roll vad jag gjorde. så nu börjar energin redan ta slut och klockan är 10.36. det är dock bara 28 dagar, 7 timmar och 9 minuter kvar till semestern nu. jag har förmodligen aldrig längtat efter något så mycket som jag längtar efter semestern.

helgen blir lugn, tänker inte åka in till stan och priden som planerat. jag tänker stanna i åkersberga och tvätta, städa, ta sovmorgon och bara hänga i solen på balkongen. på söndag åker jag till alingsåsvägen, men thats it!