tired

jag är så trött, jag orkar inte resa mig ur sängen. jag är psykiskt trött, och trots mängder av alvedon hoppar huvudvärken runt och bankar i mitt huvud. allt detta med jobbet knäcker mig, mitt förvirrade hjärta är bara i vägen och jag har bältros och ser förjävlig ut! jag vill inte gnälla men det är en gnälldag idag, dessutom är det den 29/2 och jag orkar inte.. Josephiné och martin dyker väll upp om en timme men jag har väll somnat då, igen..

tiggare

det kom en blatte och frågade om en cigg, jag blev så rädd att jag inte vågade säga nej. denize skulle varit med, hon hade skrikit NEJ åt honom, haha.

nu, flera timmar senare är jag klar på
arbetsförmedlingen, suck. själva mötet tog typ tio minuter medan väntetiden var ungefär tjugo gånger så länge, skitsystem! nu ska jag hem och börja slipa mitt CV och grejer. ikväll kommer martin och josephine, mojs.

patience

sitter på arbetsförmedlingen och väntar, väntar och väntar. jag hatar att vänta! det är jättevarmt ute och solen skiner, här inne är det kvalmigt och svettigt, dålig luftkonditionering och hur mycket folk som helst..

jag har knappt sovit en blund inatt, jag har legat och vridit mig, funderat och varit ledsen. det är så jävla typiskt min otur att det ska bli såhär, varför kan ingenting bara få vara bra? suck.

om jag bara kunde bli klar här så jag kunde åka och träna! men det tar ku evigheter detta. illa att behöva säga att arbetsförmedlingen i östersund fungerar bättre..

not fair, either

imorse gnällde jag över att det snöade igen när jag åkte till jobbet. när jag åkte från jobbet hade jag inget jobb kvar, jag blev uppsagd idag. igår fick paulina gå
och jag hade en känsla av att jag också skulle bli uppsagd, och känslan var helt korrekt. det känns bara FML för tillfället och jag orkar inte ens tänka.

not fair

inte okej. det sista jag ville ha var mer snö och vinter. jag trivdes bra i vårjackan och conversen, men underbart är tydligen kort! i flera bemärkelser när vi ändå pratar om det, suck.
idag ska jag äntligen, äntligen, äntligen träna igen! känner mig ännu mer som
en valross än vanligt, och det blir MTE till frukost framöver, dock ingen itrim-gröt för då kräks jag! haha.
drömde att jag var hemma hos mamma
inatt och grinade, jag vet inte vad jag grinade över men det var fint att mamma var där iallafall.

världens bästa sambo

end of the week

jag har haft en jättefin helg, kortfattat.
shoppingen idag slutade med en iphone4s och jag är lycklig! dock missade både jag och tjejen på thephonehouse att simkorten i första iphone och i iphone4s är olika så jag måste dit imorgon igen och få en litet simkort. känns något frustrerande att inte kunna använda den sprillans nya, skinande, fina telefonen som ligger på fönsterbrädan... FML!

mer uppdatering om helgen kommer imorgon om ni har tur, hejs.




and then he came

albin kom hem! han kom hem och satte sig på sängkanten och pratade.
jag fick mojsa på hans öron och han fick prata av sig om allt möjligt, det fick visserligen jag också göra! så nu har vi pratat tvättmaskiner, jobb, kärleksbekymmer, bigbrother och allt vad det nu var. jag är så glad att han finns, min favoritbög i hela världen! nu skulle han ta en dusch och jag måste försöka sova, men huvudet vill verkligen inte så jag får försöka med en alvedon eller två kanske.



something beyond the quiet persistence of a dream

vissa dagar är bara slöseri med smink

nu har jag bäddat ner mig själv, tussig och om möjligt blekare än vanligt.
jag är jättetrött men huvudet vägrar somna och det driver mig till vansinne.
jag ska väll göra ett försök och se ett avsnitt av onetreehill och inbilla mig att det hjälper,
imorgonkväll kommer denize och lisa hit på middag och tjejkväll så länge jag inte kvaddar ihop totalt under morgondagen. jag verkligen längtar tills dom kommer så jag får prata av mig, albin har alltså inte varit hemma på hela dagen! drives me crazy.

tog en liten promenad idag, eller promenad kan jag väll inte kalla det. jag gick hundra meter på vägen och gick tillbaka in igen sen för att jag inte orkade mer, men det var skönt. solen sken och det var +6 grader ute och jag kunde dra på mig mina converse! visserligen tog jag dom för att jag hade mjukisbyxor på mig och det är inte någon bra kombination med boots men ändå, haha. nu är det dock jättekallt igen, jag måste nog inse att det är långt kvar till våren, tyvärr. imorgon ska jag gå en sväng till alingsåsvägen också, hämta lite actimel och carina köpt till mig och en salva jag ska prova mot utslagen jag fått som inte blir bättre utan bara kliar mer och mer, jävla skit! det är fint att någon tar hand om mig och ser efter mig när jag inte bor hemma hos mamma och anna längre. riktigt vuxen vill jag nog aldrig bli. så glad att carina finns bredvid hela tiden, det känns som man får tillfälle att ta igen några förlorade år på något vis och jag älskar henne för allt hon gör.

what about it?

ja men, typ allt.

förbannat

plötsligt ligger jag hemma och är sjuk, det har varit en hemsk natt. 
helt brutalt tömd, så att säga.
hata! jag orkar inte.

käre gode gud

bläddrade igenom mina mobilbilder nyss och började gapskratta när jag hittade fyndet här nedanför.
det känns som det är jättelängesen jag vaknade upp på nyårsdagen och denize hade ordnat en ny bakgrundsbild till mig, haha. jag kommer älska alla efterblivna dagar som varit när jag blir äldre, känner att jag är dålig på att uppskatta dom för tillfället..


party hard



passar på att tacka för en utmärkt lördag, av bilden att döma förvånas jag inte av huvudvärken jag vaknade med igår. fina kusiner jag har, dock saknas hälften av järngänget på bilden!

life will smile for you

i.w.y.w.h

i can be tough, i can be strong, but with you it's not like that at all.
there's a girl, that gives a shit, behind this wall, you just walked through it.

the way you are, it's who i am.
don't have to try hard, we always say, say it like it is.
and the truth, damn damn damn.

'' se aldrig tillbaka och sörj det förflutna, för det är borta.
och oroa dig inte för framtiden, för den är inte här ännu.
lev i nuet, och gör det så vacker att det är värt att minnas.
''

lucky me, having you

utslag

jag har fått kliande och jävligt obehagliga utslag på halsen.
jag kan ju påpeka att jag aldrig haft utslag förut och att det är fruktansvärt irriterande och fult, usch.




blodpannkakor och planeter

nu har jag tagit ett jättevarmt oljebad och krypit ner i sängen, ska snutta kudden om ett tag tänkte jag.
hoppas att albin kommer hem innan jag somnar och sätter sig på sängkanten och pratar, jag är pratsjuk.
tvättmaskinen som han köpte var jättefin, och den står perfekt på badrummet! jag ska ta och inviga den i veckan tror jag, tvätta lite hortrosor och linnen.

imorgon ska jag äntligen åka och träna igen, gruppträff dessutom. jag har börjat sacka efter och tappat motivationen lite, det känns jävligt jobbigt. jag har tappat tråden sen jag flyttade känns det som, och tappat tryggheten någonstans på vägen dessutom. jag satt och läste min dagbok från september och oktober ifjol och det känns lite bättre nu, jag viker ut mig och bjuder på lite utdrag:

'' 7 september: Det är inte första gången jag försöker bli av med min övervikt men det är den sista. Jag kommer att lyckas denna gång och aldrig behöva göra om det. Det har gått bra idag, det har varit prövningar men då har jag aktiverat mig för att försöka tränga bort tankarna om att jag är hungrig eller sugen.  Igår var jobbig, allting blev så överdrivet uppenbart och allt kom upp till utan vare sig det ville eller inte. Jag är ju väldigt medveten om mitt tillstånd, men jag har alltid haft ursäkter till att inte göra något åt det ''

'' 9 september. Denna dag skulle jag inte ens önska min värsta fiende att behöva genomlida, den har verkligen varit fruktansvärd. Innan klockan var 11.00 hade jag gråtit fyra gånger redan. ''

'' 19 september. Idag har varit en hemsk, hemsk, hemsk dag. Hela eftermiddagen har varit en mardröm med gråt, uppgivenhet och upprivenhet. Tankar om varför jag gör detta, anledningar och alla fördelar har jag fått pressat in i skallen på mig själv hela tiden. Meningen som spökat i mitt huvud hela dagen har varit ’’ Jag är 20 år, det är lördag och jag ska spela sällskapsspel ikväll, jag vill gå på krogen som vanligt, som vanliga ungdomar… ’’

'' 22 september. Fruktansvärd, hemsk, tårdrypande, utmanande, känslosam, otrolig och horribel är bara några få ord som beskriver denna dag. Jag hatar dagen som varit idag. . När jag klev upp i morse var jag som vanligt lite sur som jag alltid är på morgonen var det en bra dag tyckte jag. Men det varade bara ett litet tag. Första dagen på jobbet gick bra, att äta mina måltidsersättningar gick bra och jag kände mig inte hungrig eller sugen. Men efter pulspasset kändes det som den sista droppen hade droppat. Jag vet egentligen inte vad som hände men när jag duschade efter träningen började tårarna rinna som floder nerför kinderna och jag kände att jag inte orkade mer. Jag kände att jag ville skita i allt och ge upp. ''

'' 29 oktober. Herregud, herregud, herregud. Jag hade så otroligt roligt igår, jag kände mig precis som mig själv men många kilon lättare. Jag kommer leva på detta otroligt länge! Jag och Hanna köpte sprite zero för att blanda ut vinet med för att det inte skulle stiga mig rakt upp i huvudet. Jag behövde inte dricka många glas innan jag blev rund under fötterna. Jag kände mig oövervinnerlig, jag var stolt över mig själv som lyckats gått ner över tio kilo och jag kände hela kvällen att jag gjorde rätt som unnade mig denna kväll. ''

'' 7 december. Idag är det tre månader. Det är tre månader sedan jag skrev in mig på Itrim och det har hänt så mycket sen dess. Jag har gått ner hälften av min övervikt och jag har förändrat mitt liv med stormsteg. Jag känner ett beroende av att träna, inga onyttigheter lockar lika mycket längre och jag trivs så mycket bättre med mig själv ''

alltså, med tanken på att det varit så mycket jävliga dagar sen i september så känner jag mig egentligen oövervinnerlig, men detta är faktiskt första gången som motivationen liksom avdunstat och jag känner ett sting av likgiltighet och ett litet careface uppenbarar sig. men jag måste hitta tillbaka, jag vet så jävla väl att jag kan och jag får väll börja skriva om mina listor och små postit-lappar imorgon om inte annat, men nu ska det fan sättas fart igen för jag har faktiskt tagit mig enda hit.







mamma ringde nyss bara för att säga att hon älskade mig, finaste mamma. hon hade tagit på sig min huvtröja idag på jobbet för att hon längtade efter mig så mycket. jag blir gråtfärdig! borde dock tillägga att jag åkte tillbaka från östersund igår, haha åh så söt.

bigbrother

jag är grymt besviken på årets bb-deltagare, vilket misstag dom gjorde som inte tog med mig!
man kanske vänjer sig och hittar en favorit i sinom tid. jag tror dock att omständigheterna är så annorlunda, d.v.s att jag inte sitter med sanna och sofia i min lilla soffa i hamburg.

you are

simply the best och det pirrar i magen.

morfar

nej det är ingen vanlig dag, för det är morfars åttionde födelsedag,
hurra hurra hurra, hurra hurra hurra.
min finaste morfar fyller hela 80 år idag, helt otroligt.
jag vet att du inte läser detta morfar men jag saknar dig, jättemycket.


pretty great, huh?


ledsen för extremt dålig uppdatering, men internet har strulat.
jag begriper inte varför det inte fungerar felfritt när man betalar 600:- i månaden för det, värdelöst!

i söndags var det jättefint väder, det var nästan vårkänslor! åkte till denize och tillbringade eftermiddagen med henne, alltid lika bra är det, min fina vän. kvällen blev en bortamatch ute på landet, det resulterade i att jag tyckte det var sovmorgon när jag behövde kliva upp 05.15 istället för 04.15 på morgonen, om inte det är wicked då vet jag inte vad som är, haha.

när jag kom hem i måndags möttes jag av en glad bög som sprang runt i sina kallingar och sjöng, albin. bästa, finaste albin. och jag, som var halft broken när jag kom hem kunde inte känt starkare att jag var så glad att han existerade. jag behövde inte ens uttrycka mig om att jag hade en dålig dag, han frågade direkt om jag ville ha en drink och sen satt vi uppe halva kvällen och jag fick prata av mig. jag älskar att jag kan prata med en kille om mina killproblem och att han förstår, han är bättre än många av alla tjejer jag stött på genom åren.. ingen nämnd! haha. idag har han dessutom köpt en tvättmaskin till lägenheten, han tycker det är jobbigt att gå till tvättstugan.. haha.

igår kom sandra hit, mötte upp henne efter jobbet och vid 19.30 var det äntligen dags för premiären av musikalen dirty dancing. jag fick ju det i födelsedagspresent av sandra, och det var verkligen värt 8 månaders väntan. den var helt fantastisk, jag tappade räknigen om hur många gånger jag fick rysningar under föreställningen. dirty dancing är bland de bästa filmerna som gjorts, otrolig.





imorse var jag död när vi skulle kliva upp. jag skulle jobba i vanlig ordning och sandra skulle åka tillbaka till östersund. räddningen idag var att det var lite mindre att göra på jobbet, det var inte den sedvanliga stressen och vi hade roligt. morgondagen blir nog relativt ledig, och fredag vet jag inte alls för då är jag ledig! skönt.

nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på onetreehill, albin är förmodligen hemma snart och det går inte att sova innan för jag vaknar garanterat när han kommer hem och stökar, haha.
hallå, glöm inte min namnsdag på lördag! och gör inte som mamma och morfar gjorde ifjol, grattade mig dagen innan för att dom trodde det var då.. inte okej! haha.





igår fick jag den finaste rosen någonsin på jobbet, synd att den inte var i plast så den slapp dö.
jag och alla andra tjejer på jobbet fick en varsin av zlavek på jobbet, sweet av honom! gentleman.

year 2006, oh lord


golden coctails

gårdagen var jättemysig, jag och sofia låg dessutom och prata halva natten like the old days. jag vet inte om vi kom fram till något, men det gör vi ju aldrig.. haha.

idag har jag tagit ett varmt bad, kollat på one tree hill och varit ute i det sköna vädret! det ligger runt noll nu, så mycket bättre än igår morse när det var minus femton grader!? dödsstraff på det alltså.

nu är jag på alingsåsvägen hos carina och ninni, vi ska rensa förrådet snart, äta fondué ikväll och kolla på melodifestivalen! underbart, en vodka lime har jag fått beställa också.




albin kommer hem idag! lycklig tjej.
nu är det slut med att vara ensam och inte ha någon i hushållet att prata med, haha.

but i'm not asking for storm

när jag gick ut genom porten imorse hade snöat, och då menar jag snöat ordentligt hela natten tror jag.
det var snö över hela foten när man gick och inte var det någon som hade plogat heller, haha.

hoppade i säng tidigt idag också, nu är det snart dags att snutta kudden.
jag är inte lika trött som igår men fortfarande, jag behöver sova!

imorgon är det äntligen fredag, och det är äntligen fredag på jobbet också vilket innebär 4000(!) wraps, dödsångest på det.. tur att kvällen bjuder på tacos, gaygala och sällskap i världsklass!



vi talar aldrig högt

damaged ones

jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte.
jag somnade tidigt igår och jag orkade inte ens vända på mig i sängen innan jag somnade.
nu har jag så sjukt ont i ryggen idag, why? jag blir så less. jag har inte direkt det perfekta jobbet för att ha ont i ryggen.
jag passar träningen efter jobbet idag, någon hejd får det fan vara.
jag åker hem och tänder ett ljus för lelle då det är begravning idag, tänker på alla fina familjemedlemmar hemma i östersund idag, även mina egna.

even in the best of days

jag hade tänkt ut massvis som jag skulle skriva, men det resulterade i ingenting.
jag är helt utmattad, både psykiskt och fysiskt. jag är nästintill levande död känns det som.
jag har legat i sängen sen jag kom hem efter träningen i princip, jag orkade inte ens stå upp och stretcha efter den dessutom, haha.

att påpeka är iallafall att tanten på itrim i enskede påstog att jag inte kunde byta itrimcenter? retard, haha jag blev så arg.

nu ska jag lyssna på ted gärdestad och sova, jag har precis rensat och kastat massvis med smink. kan vara det bästa jag gjort på länge, det trodde ni aldrig ni skulle höra mig säga!
godnatt.


turn the light of

nu är det dags att snutta kudden för min del, alone! surare tjej för tillfället, haha.

imorgon ska jag byta itrim-center också, jag är typ nervös att dom kommer bli sura på mig? haha.


jag längtar frukansvärt mycket efter min familj, det gör ont i lillhjärtat mitt.

longing for truth

jag har ju inte uppdaterat om helgen som var, men blogg.se har varit efterblivet så det har inte gått att logga in för mig? i fredags blev det ladies-winenight + martin hemma hos denize, vi drog senare ut på stan och sen somnade vi sött i solna efter en dunderbra kväll och en sjukt rolig bussresa hem.

i lördags spårade det dock. jag har kanske inte riktigt lärt mig att jag inte kan dricka lika mycket som förut så efter att jag druckit säkert två liter vin fick jag lämna tillbaka allting i gustavsberg! haha, och det var inte speciellt sent på natten. vaknade dock i söndags 07.15 och var jävligt pigg, vaknade dock inte ensam i bäddsoffan så det var lite wierd, men jag lever ju? haha.

till helgen blir det en alkoholfri helg, jag har varken råd eller lust att dricka. på fredag blir det knytkalas här med tacos, gaygala och skitsnack! mina fina vänner som också ska låta vindunkarna stå i helgen kommer hit. på lördag är jag bjuden till carina och ninni för att äta tacos och kolla på melodifestivalen, åh så mysigt! blir jag förvånad över att jag ska äta tacos två dagar i rad? nej. skulle kunna överleva endast på tacos utan problem.
jag älskar att jag fick tre brukar med salsa av carina igår när jag var dit, haha hon är så underbar. jag har fortfarande inte vant mig vid att slippa sakna henne varenda jävla dag utan istället kunna säga vi ses imorgon varenda dag istället.

time for dinner

frukost är det bästa som finns, så varför skulle man inte kunna äta frukost till middag också?
just det, bästa bästa.




filmjölk.
hallon.
blåbär.
pumpakärnor.
banan.
vindruvor.

fridas matkasse

screw linas matkasse, min är så mycket bättre!
en aning enformig kanske, men det går snabbt att handla iallafall, haha.


oh, it's a boygroup

måste säga att jag hylla albumet som one direction släppt, up all night.
bra blandning av svängigt och deppigt, precis som jag älskar det.

'' If we could only have this life for one more day.
If we could only turn back time
''




find the tvättstuga

jag hittade inte till tvättstugan förut? haha, tjena lantisen har kommit till storstan.
emma fick hjälpa mig när hon kom hem så nu har jag invigt tvättstugan också, yey!
dock har jag en kjol som är spårlöst försvunnen? jag tog fram den igår och nu är den veck. den måste ligga i tvätten för nu har jag letat igenom alla garderober och hela lägenheten.
jag skulle köpa en tröja idag, en beige ville jag ha men det blev en typ.. mörkbeige? det får väll gå, det blir inte alltid som man tänkt sig.

sista jobbdagen imorgon för denna vecka, så brutalt skönt! jag är alldeles slut, kommer somna gott inatt.
när jag kom hem från träningen igår hade jag jätteont i ljumsken, det gick dock över när jag gått och lagt mig men jag vaknade istället med ett typ vätskefyllt knä? det högra knät gjorde skitont, haltade runt som en handikappad i lägenheten. sen var jag tvungen att springa som en dåre till tunnelbanan för att hinna och då försvann smärtan i knät, wierd.
snoozade för länge imorse, jag var så trött att ögonen var alldeles svullna när jag vaknade trots att jag sovit som jag brukar, jag ville bara att någon skulle skjuta mig så jag fick åka på sjukhuset och sova typ, haha. räddningen var (som i många andra situationer i mitt liv) carina när hon kom med en redbull till frukost, sen jävlar speedade jag runt nere i köket! hälsovårdnämnden kom till jobbet idag också, jag blev så nervös så jag var tvungen att gå på toa. när jag tänker på inspektörer från typ hälsovårdsnämnden tänker jag nördar, riktiga nördar, och det var helt rätt tänk! jag började nästan skratta när dom kom in i köket med sina blåa skydd på fötterna, haha.

imorgon blev det lite ändrade planer. sanna kommer inte förän på lördag så jag åker direkt till denize. åker hem en snabbis och tar en powernap, duschar och packar det jag behöver i helgen först. jag längtar verkligen efter att få ta ett glas vin i fint sällskap, hälften alkis och hälften sällskapssjuk! haha.
lördag blir spännande också, för att inte avslöja för mycket blir det en liten flashback från en vinternatt för några år sedan i bräcke! ja, nu kan ni klura på det.. hehe.

nu ska jag och emma titta på chloé, någon film om en eskorttjej, usch.
på lördag flyttar emma ut och jag blir alldeles ensam i lägenheten innan min sambo kommer hem från thailand igen den elfte februari, scary!




lördag.

fuckface

jag orkar inte idag, jag vill sova!
längtar redan till 16.00 nör jag får komma hem igen, haha.

some die young

jag åkte till sveavägen och tränade idag, det var hur underbart som helst. pratade med en tjej där om att byta från enskede och dit eftersom det är mycket smidigare och jag trivdes mycket bättre där så det får bli så. jag följer känslan jag har helt enkelt, det blir bra.

efter träningen åkte jag till ida, blev bjuden på tacos där och myste med henne och hugo. eftersom det inte blev någon tacokväll med josephine imorgon satt tacosen som en smäck! haha.
det är himla roligt att folk tycker jag har blivit smalare och att det syns, men jag har svårt att ta det eftersom jag nästan tycker jag är tjockare än när jag började, självblind? ja, en aning.

nu ska jag fixa med lite grejer och sen är det hopp i säng för min del! jag orkar knappt stå upp.
imorgon är det ingen träning utan jag ska slita i tvättstugan och ordna lite saker.
snart är det äntligen helg, festligt! bokstavligt talat.




haha, dödsstraff!