änglabarn

som storasyster då

har man ju lite svårt att sluta le, duktig lillebror!
 
 

hello friday

godmorgon och hej.
var uppe halva natten och frostade av frysen inatt, pratade i telefon och kollade på senaste filmen om johan falk. tjena kinnaman, ligga eller? dör.
påväg till jobbet nu, kort dag endast till 15.30 och det är AWESOME! sen långhelg, ledig till på tisdag. ikväll kommer lisa och om ni undrar om jag är lycklig? skämta inte.
dags för carro att flytta in på söndag också, perfekt så jag slipper gå runt i en stor ekande fyra liksom, blir ju rädd för mig själv ibland.
bokade av den andra tatueringstiden föressten, to be continued!
och ring inte och gnäll över att eran tv inte fungerar idag är ni snäll, tack på förhand.

tiden läker inga jävla sår

sitter på jobbet och läger igenom gamla blogginlägg.
hittade ett jag skrev för bra precis ett år sen, blogginlägger publicerades för ett år sen men det vrider till lika mycket i magen fortfarande. tårarna rann per automatik när jag läste det jag skrivit, ni kan ju läsa själva vad jag skrivit:
 
'' även om du inte tror det så älskar jag dig ''
så stog det i meddelandet jag fick av pappa igårkväll.
varför gör han såhär? det blir bara jobbigare, allt blir jobbigare.

jag stötte på honom igår på ishallen när olle hade sin hockeymatch.
han hejade lite förstiktigt på mig och jag hejade knappt tillbaka, jag får ont i magen när jag ser honom, det gör mig illa till mods.
eftersom ulrika inte var med igår blev han nervös, för när hon är med går han förbi mig med en meters mellanrum och låtsas som att jag är luft. hur kan man göra så mot sitt eget barn?

pappa är en anledning, och den enda anledningen till att jag inte vill bo i östersund. jag tycker det är jobbigt att han finns i närheten. fattar ni hur sjukt det är att säga hejdå till småsyskonen på söndagen för att dom ska åka till sin pappa och bo kommande vecka, till den pappan som också är min pappa men som skiter i mig och valt bort mig ur sitt liv? hur förbannat jävla jobbigt det är när lillasyster ska på stan och köpa kläder med sin pappa, eller när lillebror får ett sms där det står jag är så stolt över dig min son för att han kom med i hockeytruppen. när pappa inte uppvaktar dig när du fyller år, och pappa ringer inte när du har namnsdag, pappa ringer inte och säger att han saknar dig när du bor 200 mil bort, och pappa ringer inte och säger välkommen hem när du varit i ett annat land i tretton månader. pappa ringer inte och frågar hur du mår, pappa frågar inte om du kom in på högskolan och pappa säger inte krya på dig när du är sjuk. allt är så fruktansvärt och det är ingen jävel som förstår! alla säger att han är dum i huvudet, och visst är han det men ingen jävel fattar HUR ONT DET GÖR I MITT LILLA HJÄRTA och hur många nätter jag bara grinar och grinar för att jag inte längre har någon kontakt med människan som varit den bästa människan i mitt liv, min egen pappa.

jag fattar inte hur det kunde bli såhär, jag fattar inte hur pappa kunde välja bort mig ur sitt liv efter nitton år.
hur kan man bara plocka bort någonting som ÄR ens liv? det var jag och pappa. det var jag och pappa som stog på konsum och skrattade för att jag sa motros istället för rotmos. det var pappa som skrattade åt mig och undrade vad det skulle bli av mig när jag räknat ut att ett gånger noll var ett. det var jag och pappa som bråkade när vi övningskörde för att jag ville köra 60km/h när jag svängde. det var jag och pappa som målade om mitt rum till sent på natten för att det skulle bli klart så jag kunde inreda nästa dag. det var pappa som satt på sängkanten och tröstade mig när jag var ledsen. det var jag och pappa som pratade varenda dag när vi åkte hem efter jobbet och skolan. det var jag och pappa som satte upp julgardinerna och pyntade för advent. det var pappa som blev arg för att jag hade lyssnat på samma låt hela dagarna i fem dagar. det var pappa som förbjöd mig att klippa gräset för att det såg förjävligt ut. det var jag och pappa som köpte blommor till rabatterna på våren. det var jag och pappa som krattade på hösten. det var jag och pappa som skottade snö på vintern. det var alltid jag och pappa, jag och min pappa.

men nu skiter pappa i mig. jag och pappa krattar inga löv längre, vi köper ingen rotmos. pappa har ett annat liv nu, ett liv där jag inte existrerar. ett liv där det inte finns plats för mig. det finns ingen plats för mig i bilen, i soffan, runt matbordet eller vid högtiderna, det finns ingen plats för frida i pappas liv längre. frida får klara sig själv, utan pappa.
och det gör jag, jag klarar mig fint. nu går det bra, men ibland är det jävligt jobbigt. jag ligger inte på kvällarna och önskar att jag nästan dog så pappa börjar bry sig igen längre, och undrar inte om han tänker på mig längre.
jag går vidare, jag går med huvudet högt och jag skrattar iallafall.

jag är djupt sårad, jag är skadad längst in i själen och ett värre svek än det pappa gjorde mot mig kommer jag aldrig uppleva, det är helt omöjligt. trots detta, trots att jag är så innerligt besviken, ledsen, sårad, arg och ensam så är det tomt. det är tomt utan pappa och jag saknar honom så jävla mycket att det inte ens finns några ord. det finns inga ord som beskriver hur mycket jag saknar den pappan han en gång var, tänk om pappa bara kunde krama om mig med samma kärlek och omtänksamhet en sista gång, bara en sista gång. tänk om jag fick sitta mittemot pappa vid matbordet och skratta en sista gång, bara en sista gång.

jag har så många vänner som älskar mig, jag har världens finaste familjemedlemmar och jag är lycklig med dom.
men pappas plats, den är tom, det är en tom plats i mitt hjärta där pappa har varit, den kommer aldrig kunna ersättas.
den kommer alltid eka tom, den kommer alltid vara där. jag älskar den pappan jag en gång hade, jag saknar den pappan som en gång älskade mig helhjärtat, som brydde sig och som värnade om mig.
den pappan kommer jag aldrig få tillbaka, och det måste jag leva med, och det är det som är så jävla jobbigt.


'' jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm.
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar, jag har känslor utan uppehåll.
jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val.
jag haar bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.

jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.
jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag ''



jag hatar att förlora

speciellt om det är med en jävla poäng.

red room

jag är klar nu, och jag är så nöjd.
världens mysigaste rum! bara sambon som fattas nu och hon flyttar in i helgen.

tror du att du och jag har en chans mot alla andra?

HAPPY BIRTHDAY

nej, det är ingen vanlig dag för det är världens bästa mammas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA!
älskade, älskade mamma.

booked

jobbar idag, så tråååkigt att jobba söndagar alltså. hade mycket hellre varit hemma och svurit och försökt byggt ihop mitt nya nattduksbord som jag köpte igår.
det var hur mycket folk som helst på ikea igår, stressigt och ungar som skrek! inte mitt paradis direkt. men jag hade roligt med mina pantertanter och vi shoppade en hel del och skrattade ännu mer.
allting är uppackat ur flyttakartonger, plastsäckar och banankartonger hemma nu, dock står allt kaosartat på den stora byrån så det får jag ta tag i senare, bara man slipper sova bland kartnger liksom.
slutar om en kvart nu, då är jag bjuden på middag på alingsåsvägen, mys! sen måste jag hem och snickra ihop nattduksbordet så det blir klart.. öppnade kartongen lite igår och det var miljoner skruvar och skit, det kommer ta verkligen hela kvällen. uppdaterar med lite bilder från gårdagens köp och bilder från lägenheten senare ikväll eller under morgondagen!

har bokat två tatueringstider nu också, bra att få fingarna ur någon gång. fick dock en fundering att boka av den ena och ta den efter jul istället av hemliga skäl, måste fundera lite på det.. to be continued!


 
 
 

sista natten på söder

fem flyttkartonger, sju banankartonger, två ikeasäckar, två resväskor, fyra säckar med kläder, massvis med papperspåsar och två stora megasöckar med skräp, massvis med timmar och två ipren senare är det äntligen klart med flyttpackningen. världens största tack till min guldklimp som var här och hjälpte mig ikväll, så himla tacksam för det denize. imorgon bär det av mot bya lyan efter jobbet och det känns jättebra! bara grovstädningen kvar nu men eftersom jag har lägenheten hela oktober också så planerade jag och denize in att ta den städdagen den 19/10 och polera varenda hörn då så man tar allt i ett.

nu är jag så himla trött att jag knappt orkar hålla telefonen uppe. jobb 09.00-17.45 imorgon sen är det helg! jobbar dock söndag men lördag innefattar sovmorgon först och främst men sen ikea och förmodligen en heeel deeel uppackande ur kartonger.

hejdå skanstull och tack för den här tiden, hej skarpnäck here i come!

a house is not a home

 

tätorpsvägen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ígår var jag till skarpnäck efter jobbet och skrev kontrakt på lägenheten och träffade tjejen som jag ska dela den med. carro hette hon, supertrevlig och rolig tjej från gävle som jobbade på telenor. vi klickade med en gång och det känns jättebra. nu är det packning på kvällarna som gäller för mig, började igår och herregud vad mycket grejer det är. det är rensa och kasta i första hand och sen packa så jag kan förvara i banankartonger i förrådet då eftersom jag inte kommer kunna ta med mig allt. imorgon jobbar jag bara halvdag för att kunna packa klart det mesta och sen kommer denize och hjälper mig imorgon också. det är ett nattduksbord jag saknar, det finns ett i lägenheten men jag måste ha ett med låda och som dessutom går ihop med de andra vita möblerna. men lägenheten är jättefin och stor, det känns så himla bra.

i didn't knew what i wanted

that beauty

höjden

sitter på perrongen i hammarbyhöjden och väntar på min kära faster. hela helgen har jag längtat efter att få krama om henne trots att jag gjorde det senast i fredags morse.
det var jobbigt inombords att säga hejdå till morfar idag, riktigt jobbigt blev det när jag satt på flygplanet sen och insåg att risken är fruktansvärt stor att det var sista gången jag såg honom och då forsade tårarna ännu en gång. min kämpe, otroligt vad jag älskar dig.
förutom oräknerliga besök på sjukhuset i helgen har jag 24 timmar om dygnet suttit ihop med min kära elin. störda, underbara, pålitliga, älskade elin. skrattat har jag fått gjort, både åt och med henne. kramats med mina fina småsyskon och mamma har jag gjort. morfar lyckades lura döden precis den helgen när BIK hade sin seriepremiär i division 1 i en derbymatch mot ÖIK så det var en nöjd tjej som klev in i klanghallen igår. det är hockeyn jag saknar mest om vintrarna, det är något speciellt med lukten och känslan i en ishall, kan det vara hockeyhunkarna som är där? det är det garanterat.
imorgon ska jag skriva kontrakt för nya lägenheten efter jobbet sen blir det till att hetspacka efter jobbet alla dagar denna vecka så jag kan flytta till helgen. det känns faktiskt bättre än vad jag trodde, skarpnäck here i come!

kärlek

lyckan i att få krypa ner bredvid elin under massa täcken i beunflo efter att ha varit vaken i snart 40 timmar och efter alla tårar och alla tankar.
tack till mina älskade vänner i stockholm för allt stöd under gårdagen. alla stjärnor på himlen till min fina carina och all kärlek till min familj.
och morfar, min kämpe och hjälte. att bara få höra några ord trots allt och efter alla omständigheter, det betyder verkligen hela världen.

älskade syster

är detta på riktigt?

jag kan inte beskriva besvikelsen i själ och hjärta.
 
 

secret in time

starbucks smile

så trött. jag hatar att jobba till 22.00 det är verkligen värdelöst.
börjar 08.00 imorgon dessutom, hurra.
sen bkir det födelsedagsfirande efter jobbet imorgon och sen mitt älskade bonde söker fru.

count to ten

jag är livrädd för den karma som min blogg besitter, det är uppenbarligen inte att leka med så jag kommer inte skriva om något som är viktigt eller betyder något framöver, haha.

1. jag skrev om mitt fantastiska team, det sprängdes i bitar dagen efter.
2. jag skrev om lägenheten på söder och blev tvungen att flytta ut.
3. jag skrev om att elin äntligen skulle komma hit och så blev det inte så, vi måste vänta med att ses ända till jul.

det är ingen skämt, jag lovar att min blogg besitter karma till tusen.

moments

shut the door, turn the light off, i wanna be with you, i wanna feel your love.i wanna lay beside you, i can't hide this even though I try. heart beats harder, time escapes me. trembling hands, touch skin, it makes this harder and the tears stream down my face. if we could only have this life for one more day, if we could only turn back time. you I know i'll be your life, your voice, your reason to be. my love, my heart is breathing for this.
moment in time, i'll find the words to say, before you leave me today. close the door, throw the key. don't wanna be reminded, don't wanna be seen, don't wanna be without you.
my judgement is clouded, like tonight's sky. and a silent, voice is numb, try to scream out my lungs, but it makes this harder and the tears stream down my face.

när orden kräver andetag

" och sen kysste du mig som om allting var i sin ordning. marken under mina fötter skakade och mina knän vek sig. jag fick hålla mig fast vid dig för att inte falla, ändå föll jag så hårt för dig den kvällen "
- utdrag ur min egen dagbok, ångest.

sunday

hårt jobb idag, sitter och kollar på kungarna av tylösand och målar naglarna.
det är skönt och väldigt passande eftersom jag knappt sovit inatt då roxie levde ett herrans liv och skällde, morrade och var arg när grannarna kom hem efter krogen och levde om.
 
i veckan väntar besök från både anna och elin, svenska björnstammen på grönan på torsdag och sen på onsdag börjar äntligen, äntligen, äntligen bonde söker fru! värdelöst att jag inte får sitta på fågelbärsvägen med hanna och dricka te och titta tillsammans, men det är ett hårt liv.
 

jag längtar efter dina tunga andetag

the things that keep me alive, keep me alone

idag har jag (faktiskt) varit ledig! tvättat, städat och varit hundvakt. jag och roxie tog en långpromenad på eftermiddagen till höjden i det höstiga vädret. halsduk och lundhagsjackan, tänk att det är daga för det redan.
fick reda på att jag måste vara ute ur lägenheten den 15 december också. satt på vardagsrumsgolvet och grät en hel kvart innan jag samlade mig och började dra i alla kontakter igen. det vore förödande om jag skulle vara tvungen att flytta tillbaka till östersund igen. det skulle garanterar resultera i depression, tabletter och psykvård. börjar fundera om det ligger ett karma över min blogg. först hyllade jag mitt team och det sprängdes i luften, sen skrev jag en mening om lägenheten och den försvann liksom.
förhoppningsvis löser det sig, jag har ju tre månader på mig men det är inte lättaste staden att hitta lägenhet i.
nu ligger jag och denize och kollar på dear john, dags att sova snart eftersom jag ska jobba 10.00-19.00 imorgon! tur att clara, ainoa, sofia och hanna jobbar imorgon också. mina mysisar!

rosé my dear

förbannat

jag åkte för långt med bussen och fick byta buss och åka tillbaka... hahaha, sämst!

goosebumps

ett litet blogginlägg på natten. halv onykter, halvt glad, halvt ledsen. behöver jag påpeka att jag inte drack colalight utan rosévin? bättre en dag på en månad än två gånger i veckan iallafall. sitter på bussen hem nu, kör varannan glad låt och varannan sorglig låt och funderar över vad att vara glad över och vad att vara ledsen över. självklart kommer detta inlägg raderas imorgon när jag är nykter igen, det brukar vara så när jag fyllebloggar.
saker som suger kuk då: att teamet splittrats givetvis. att jag har hanna ich elin 60 mil härifrån. att baloo har skaffat flickvän SKJUT MIG DET SUGER. att jag är på gränsen till skitkär i mathias men vi bara existerar på fyllan. att min familj inte bor en kort bilfärd härifrån. att min tatueringstid den 17/9 ombokades till 4/10. att jag inte har en volvoxc90. att jag inte kan sjunga. att jag inte har 5000:- över att köpa en ny vinterjacka från peakperformances senaste collection. att jag inte längre får vakna till kims fina sms varje morgon SUGER hårt. att jag har "kompisar" jag starkt ogillar.
saker som är positiva då: jag har kvar mitt jobb och får fast anställning snart. jag bor i en fin lägenhet på söder. kag har världens härligaste skratt. jag har två dyra dunjackor redan. jag kan åka tunnelbana så jag behöver ingen bil. jag har inte jocke som teamleader så jag kan ragga sönder på honom för att han är så JÄVLA snygg. jag behöver inte bry mig om baloo längre eftersom han skaffat flickvän. jag har verkligen världens bästa vänner. jag har en tatueringstid. jag behöver inte svara på sms 07.00 på morgonen. jag har carina & ninni boendes på gångavstånd. jag har möjlighet att träffa killar som behandlar mig så jävla mycket bättre än mathias. dessutom är jag världens skönaste tjej!

hjärtesorg

åkte till kista och fixade naglarna, blev riktigt bra och la en naturfärg som lack som funkar till allt.
åkte till jobbet och trallade in och såg alla mina fina team-kompisar och fylldes som vanligt med glädje, dom gör mina arbetsdagar. clara var tillbaka efter sin semester och allt var frid och fröjd tills.. PANG BOOM SMASH! plötsligt ett möte för hela teamet, vi får kastat i ansiktet att vi kommer splittras och bli indelade i de övriga teamen och att förändringen träder i kraft imorgon, imorgon?! tack för information i bra tid så man hinner förbereda sig, samla sig och smälta förändringen. jag blev så ledsen, alla blev så ledsna! precis som jag sa igår, detta är ju glittret på mina rosa fluffiga moln om dagarna. jag är jättenöjd med det nya teamet, går dit med min kära richard men fortfarande.. mitt meangirls-team med anna, clara, hanna och ainoa WONT LAST AND IT'S SUCKS! nu ska jag och clara gå till fridhemsplan och ta en öl och sörja.. eller en öl, jag dricker en colalight eftersom hag har nykter månad men sörja kommer jag göra. jag är nöjd med indelningen till nya teamet men kärlek till mitt team som alltid kommer vara mitt team, oändligt med kärlek!

samma gamla skiva spelas

klev upp på order av väckarklockan imorse för att tvätta, det gick väll bra men jag var en zombie hela morgonen. gjorde min älskade havregrynsgröt och satt mig framför the lucky one och dreglade när zac efron sprang runt halvnaken. det är av den anledningen jag sett filmen tre utav tre möjliga dagar denna vecka, han är så fruktansvärt snygg i den filmen.
nu är jag påväg till kista för nagelförlängningen, så jävla skönt!
jobb till 22.00 även idag, det har dock varit lugnt hela veckan vid stängning så det är bra.

L.Y.L.N.M

nöjd med tillvaron i största allmänhet? jajamen.
slutat med cancerpinnar och socker, hela september blir alkoholfri också.
det är inte så svårt med tanke på att jag endast dricker för att bli full. varför ska man ta ett glas vin till maten för? då kan man lika gärna dricka en cola. jobbar dessutom helg hela september och att festa när jag jobbar dagen efter är inte alls tänkbart eftersom jag alltid blir bakis och spyr.
jobbet i sig börjar bli lite smått långtråkigt nu, samma saker varje dag. tror man måste komma över den svackan tills det börjar bli vardag liksom. min tjänst övergår till fast anställning den 26/9 och då ska jag baka tårta och ta med mig till mitt fantastiska team som är den bästa enheten på hela företaget! hade absolut inte haft dagar som var så sprängfyllda med timmar som ibland bara glittrar om det inte vore för dom, underbara människor i riktig deluxe-version är det!
slutar jobba för dagen om tre minuter, jobb 13.15-22.00 hela veckan så det är ganska segt. hem och pyssla en timme för att hålla mig vaken till robinson-reprisen som går 23.55 sen snutta kudden!
imorgon ska jag äntligen fixa naglarna, ser ut som en dagisunge för tillfället.
har även planerat jul och nyår med min team-leader idag, ser ut som det blir tre veckor i östersund då, härligt! längtar faktiskt efter att få använda uggs och dunjacka och efter SNÖ, det har jag nog aldrig tidigare gjort.

hello germany

- jag har inget intresse i att resa och upptäcka länder och kulturer, jag tycker inte det är intressant och det känns inte som det ger mig något liksom.
- men du har ju bott i tyskland över ett år?
- ja, men det gills inte.
- haha, varför inte det?
- ja men, det liksom bara blev så.

it hurts, you know

spelar fan ingen roll hur man tycker och tänker, eller försöker för den delen.
hjärnspökena vinner alltid i slutändan iallafall.
 
 

chloé

en parfym, en tv och en mikro fick jag igår utav min kära faster och bästa ninni. så glad att jag kan göra min havregrynsgröt i mikron, kolla på nyhetsmorgon och lukta gott samtidigt! små krav man har här i livet.