goosebumps

ett litet blogginlägg på natten. halv onykter, halvt glad, halvt ledsen. behöver jag påpeka att jag inte drack colalight utan rosévin? bättre en dag på en månad än två gånger i veckan iallafall. sitter på bussen hem nu, kör varannan glad låt och varannan sorglig låt och funderar över vad att vara glad över och vad att vara ledsen över. självklart kommer detta inlägg raderas imorgon när jag är nykter igen, det brukar vara så när jag fyllebloggar.
saker som suger kuk då: att teamet splittrats givetvis. att jag har hanna ich elin 60 mil härifrån. att baloo har skaffat flickvän SKJUT MIG DET SUGER. att jag är på gränsen till skitkär i mathias men vi bara existerar på fyllan. att min familj inte bor en kort bilfärd härifrån. att min tatueringstid den 17/9 ombokades till 4/10. att jag inte har en volvoxc90. att jag inte kan sjunga. att jag inte har 5000:- över att köpa en ny vinterjacka från peakperformances senaste collection. att jag inte längre får vakna till kims fina sms varje morgon SUGER hårt. att jag har "kompisar" jag starkt ogillar.
saker som är positiva då: jag har kvar mitt jobb och får fast anställning snart. jag bor i en fin lägenhet på söder. kag har världens härligaste skratt. jag har två dyra dunjackor redan. jag kan åka tunnelbana så jag behöver ingen bil. jag har inte jocke som teamleader så jag kan ragga sönder på honom för att han är så JÄVLA snygg. jag behöver inte bry mig om baloo längre eftersom han skaffat flickvän. jag har verkligen världens bästa vänner. jag har en tatueringstid. jag behöver inte svara på sms 07.00 på morgonen. jag har carina & ninni boendes på gångavstånd. jag har möjlighet att träffa killar som behandlar mig så jävla mycket bättre än mathias. dessutom är jag världens skönaste tjej!


du är bäst!!!!

2012-09-06 | 17:00:06

Du är bäst!!!!! <3

2012-09-06 | 17:00:19

de är jag denize som verkar vara anonym haha

2012-09-06 | 17:00:39

också har du ju mig. fantastiskt

2012-09-11 | 16:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback