boy, you had that game

you might be with her, but i had you first



förlåt denize, förlåt för min dåliga uppdatering men du måste ju sitta och lyssna på mig hela dagarna så jag förstår inte att du stalkar min blogg på detta vis! haha.
 

idag har varit en bra dag, eller? jo, delvis.
fick den kanske mest roliga kommentaren imorse i form av "du är snygg för att vara en svenne-brud" haha, jaha, tack eller?
och sen är det en kund som ringt hit och bett om min adress av en kollega för att skicka blommor till mig, how sweet? fantastiskt.

winnerbäck igår var katastrof. han körde samma performance som i måndags, exakt. det var precis samma låtar, samma saker han sa och samma låtar han tillägnade publiken.. fantasilöst? ja, extremt.

efter jobbet åker jag till alingsåsvägen och hämtar ett paket, sen blir det robinsson och myskväll där med ninni. carina skulle på någon middags-konferans av något slag så vi får väll se när hon kommer hem. det blir en sleepover iallafall, vill inte sova själv för tillfället. jobbigt att vara 21 år och vara rädd för både mörker och ensamheten.

imorgon ska jag vara barnvakt åt mina kusiner från linköping på kvällen. träffar dom inte direkt för ofta så det ska bli trevligt.
vi ska se ice age på bio och mysa. inte direkt min typ av film men man kanske inte tar med sig en 11-åring och en 8-åring och ser snabba cash.. haha.

på fredag är det femkamp på grönan med mina vapendragare, jag måste vinna annars är hela helgen förstörd. det bör nog inte vara några problem med en lite vin i kroppen!
 

en elegi för alla sorger den där hösten handlade om

befinner mig på grönan med mina nya snygga skor och sofia, majsan än och savannah! om ungefär 40 minuter intar winnerbäck scenen och jag är så lycklig! älskade, underbara lasse med sina texter som bränner genom själ och hjärta. gud vad jag kommer gråta, och vad jag kommer vara hes imorgon! glömmer aldrig känslan när jag och fredrik såg honom på stora scenen 2008, sällan varit så lycklig!
jag och sofia åkte pop-expressen och insane. pop-expressen klarade jag väll av ganska bra, skrek inte ihjäl mig och mådde bara lagomt illa. insane dock, vilken jävla mardröm! skrek och grinade, skakade som ett asplöv efteråt.. ALDRIG mer alltså, aldrig. under femkampen på fredag ska jag gå spökhuset och möjligtvis åka kärlekstunneln, men inget som innehåller varken höjder, snurrar, sus i magen eller loopar. jag har helt enkelt växt ifrån det! nu är det bara som sagt 40 minuter kvar till total eufori, fantastiskt vad bra en måndag kan kännas!

det ordnar sig

gud kommer leverera snopp till dig också snart min vän, du får hålla ut! hahaha.

it's a hard knock life

jobba, tjäna pengar köpa smink. eller?
jag jobbar hela helgen, första hela helgen någonsin sen jag började här.
livet är ingen fest just den här helgen, men jag är glad ändå.

bli nu ett med mig

home again

har tagit en efterlängtad dusch och bäddat ner mig i soffan med mina 41 myggbett jag samlat på mig under helgen. det har varit så skönt att fått lite kvalitetstid och komma bort från stressen i stan och bara umgås med
de finaste pantertanterna jag känner! hörde dessutom att det var över 350 personer i kö på jobbet i lördags, så glad att jag inte jobbade!
nu ligger jag och kollar på projectX och skrattar, jävla nördar! längtar efter en galen urspårad hemmafest varje gång jag ser denna filmen alltså.

unchained

speed of light

sitter i bilen nu med mina härliga panter-tanter påväg till landstället i falun.
det ska bli så underbart att byta ut storstadslivet, stressen, känslor och tankar mot bärplockning, fiske och foppatofflor.
imorse försov jag mig för typ första gången i mitt liv! vaknade samma klockslag som jag egentligen skulle infunnit mig på jobbet, FML DÅ! men det gick bra och jag behövde inte jobba över.
imorgon ska det tydligen bli bra väder vilket är högst ovanligt eftersom det alltid regnar när jag är ledig! äntligen kan jag också ligga ute och sola, lyssna på musik och nynna när jag är ledig.

take what you need

 
ta pengar, köp resten.

dagens raggningsrepliker

nu har jag suttit här och kommit fram till dagens roliga rubriker.
ta det med en nypa salt torrisar!
 
situation nummer ett:
du går på krogen och ser världens snyggaste kille , lägger in en stöt och säger:
har du kö på kuken eller?
det kan inte gå fel, helt klart.
 
situation nummer två:
du går på krogen och ser världens äckligaste luder, lägger in en knivig röst och säger:
köar du på kuken du eller?
 
där har ni, haha. så jävla bäst!

detta med att stjäla någon annans ragg

nu ska jag skriva om en liten livshistoria här som hedras till min kollega hanna som troget läser
min blogg jämt och ständigt trots att faktum kvarstår att bloggen är värdelös.
nu ska ni få läsa en liten anekdot här som internt är väldigt rolig.
 
som vilken fredag som helst hade jag druckit en liter vin och var väldigt rolig.
som vanligt bråkade jag på krogen med ja, vad ska vi kalla honom? flinget sen tre år tillbaka.
han raggade på någon annan och jag blev skitsur och tänkte spela med samma kort.
haffade en annan kille där på samma krog som tydligen jobbade på samma jobb som jag.
när vi, ja, ehm.. strulat ett tag där så klämmer han ur sig " jag är på g med en annan tjej på jobbet" och jag får panik och bedjar att det inte ska vara någon jag känner men tji fick jag för den tjejen var hanna!
 
vilken tur att detta inte slutade med att hanna klöste ögonen ur mig utan att hanna insåg faktum att killen är en douchebag och skaffade en annan pojkvän! så vi säger grattis till hanna och hennes nya pojkvän, och grattis
till mig som överlevde!

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

åh gode gud

idag har vi skrattat åt både gamla blogginlägg och kommentarer från min blogg. framförallt kommentaren till detta inlägg som någon jävla pantflaska lämnat, världen är full av nötter!

nya ibumetin, i butik nu!

jag är så trött på alla mail och koder

TEARING LOVE APART

som stenar mot glas

jag skulle vilja skriva ner alla svordomar jag kan komma på men jag orkar inte. lyssnar på lars winnerbäck istället. försöker låtsas som att jag inte tycker synd om mig själv, försöker ljuga lite men det går inge vidare.
lasse sjunger att " allting är bra, det tog lite kraft men trots allt var det skönt att det gick som det blev, att det blev som vi sa. jag vill säga något nytt, men det är inte lönt. du har någon i handen, jag skiter i vem. kom inte för nära, du vet hur det blir. nu har jag mitt och du har ditt revir och du vet hur jag mår. jag måste sova på saken. det är varning för ras, gå så försiktig du kan för dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas" och jag älskar lasse, vill aldrig sluta lyssna. jag älskar inte smärtan eller tankarna, jag hatar hjärnspökena så jag gömmer mig under täcket. jag kommer inte klara av att dela med mig, bli bortvald. du var min, du är min, du förblir min. det svider när du kallar mig för vännen. sluta, sluta, sluta, sluta. jag vill för mycket, och mycket vill ha mer. och allt jag vill ha, och som jag vill ha det är omöjligt. försöker desperat få tag i min bästa vän mitt i allt här också, men hon vägrar svara.. ELIN OM DU LÄSER DETTA SÅ RING MIG! jag kommer kväva mig själv med kudden snart här, haha.

de kallar mig sjuk. de säger att jag är svårt depressiv, har borderline-personlighetsstörningar och är psykotisk. schizofren har dom också kallat mig, tror läkarna att dom är gud?

hur många gånger har jag läst denna boken? alldeles för många antagligen, men jag älskar den. kommer så väl ihåg när jag läste den strax innan jul år 2006. jag är fäst vid den, fäst vid författaren. det är den skräckblandade förtjusningen i att må illa mellan raderna och att inte vilja sluta läsa trots det psykotiska som skrivs. " men jag stannar inte vid att skada mig själv med rakblad, knivar och vassa glasbitar. jag bränner mig med cigaretter, slår mig med en hammare som ger stora älskade blåmärken, jag sticker nålar i kroppen, biter i mina händer och dunkar huvudet i väggen." förstår ni vad jag menar? den är så naken och utgivande, i denna bok finns inga jävla hemligheter eller situationer som är redigerade eller förskönade! " hur länge slipper jag då det psykiska trycket? hur länge varar den lättnad jag hungrar så efter? oftast några få timmar, men ibland endast några minuter. är det värt det? ja, ett starkt ja utan tvekan" så nu ska jag krypa ner under täcket och läsa, kommer förmodligen inte bjudas på mer än 2-3 timmars sömn inatt heller eftersom mina hjärnspöken och bultande hjärta och krångliga tankar vägrar ge fan i mig.

i wont let you in

" i wont let you in close enough to hurt me. "
men vem tror jag att jag är då? gud eller? haha, jag skrattar åt mig själv. jag kommer aldrig kunna styra min känslor. men härligt att vara kär igen! nej, inte alls. jag mår så jävla dåligt. igår på förmiddagen fick jag panikångest utanför konsum och var tvungen att kräkas. mår jag bra? nej. är jag olycklig? ja. att jag dessutom klämmer ur mig det till "mannen alla gånger i veckan" när jag druckit fyra cider och en liter vin och knappt kan stå var ju ett otroligt bra drag, eller? idiotjävel. responsen jag fick var: varför är du kär i mig? man kan inte bli kär i mig? varför blir man det? ja men skjut mig då när du ändå håller på, tack. bjöd på ett litet flin och vinglade in från den där jävla balkongen istället, brydde mig inte om att börja förklara mig. det bara är så. jag vill vakna varje morgon resten av mitt liv med dig, punkt slut liksom! okej? kan nog glädja mig åt att han ändå var mer onykter än jag och garanterat inte kommer ihåg något. nytt försök en annan gång? aldrig i livet. jag hatar kärlek, jag tappar känseln i benen när jag tänker på det. mår illa, känner mig kallsvettig.

telephone

fick ett intressant telefonsamtal nu på morgonen,
mer än så säger jag inte! nu kan ni få fortsätta vara nyfikna.

play it on repeat

It's getting late, i'm wide awake and my mind is raising again
I can't find the words, they all seem wrong, like the meaning is lost in translation

I have always been in love with you, but you are unable to see that.
I have felt this way, every night and day, wishing that you would just come a little closer, come a little closer, come a little closer.
Closer to me, come a little closer, come a little closer.
Come closer, closer to me

You must be blind, believe me I have tried but nothing I do gets you to see me.
How do you feel, i need to know 'cause my heart just wants to scream it.

I have always been in love with you but you are unable to see that.
I have felt this way, every night and day wishing that you would just comea little closer, come a little closer, come a little closer, closer to me.
Come a little closer, come a little closer, come closer, closer to me.


i thought i might get one more chance

så himla trött! ska bli så skönt att snutta kudden nu alltså.
idag blev det thaimat och bio med anna, linda, moa & minette efter lite shopping med lillkusinen. vi såg filmen totally recall och det var en totally flopp! fyfan vad värdelös, inte alls min genre och det bara slogs och sköts hela tiden. dock är inte collin farell så illa att titta på! haha.
imorgon väntar 10-timmars mördarpass på jobbet och sen inflyttningsfest i jakobsberg! kommer spåra totalt, karatefylla here we come! men först, sovasovasovasova innan väckarklockan ringer 05:45! pussmyskram & godnatt.

who do you think you are, running around leaving scars?

update 2.0

hemskt dålig uppdatering, ledsen för det alla stalkers.
har haft två jättefina veckor uppe i östersund men det känns bra att vara tillbaka i storstaden.
det var riktigt jobbigt att säga hejdå till elin igår innan tåget gick och jag ville verkligen inte åka,
men efter en outhärdlig tågresa med åksjuka hela vägen var det riktigt skönt att kliva av på perrongen och andas in stockholmsluften igen. jobbigt att vara så kluven inför framtiden, vet inte riktigt vad jag vill eller vart jag ska ta vägen.

dessa två veckor i östersund har varit fyllda med allt möjligt, har inte någon större lust att uppdatera ordagrant men lite bilder kanske jag kan bjuda på!