home

dålig uppdatering nu när jag varit hemma i östersund, det har hänt massor men det får bli en lång uppdatering när jag kommer hem till stockholm igen! åker tillbaka på lördag, det blev en långvistelse!

 

hemma är också bra

finaste människorna i min närhet.
oberoende kärlek och vänskap, i alla oändlighet.

 

när skeppen lägger ut från land

någonstans mitt i sverige, med en längtan att få komma fram och kliva ur bilen och gå in till morfar och krama om honom. åka ner till grytan och gå ut på bryggan, då kommer jag garanterat börja gråta. sen åka till min älskade hanna tillsammans med syster på middag och sen få mojsa med bosse. nej fyfan, vad skönt att få komma till östersund och skita i allt.

jensens

sitter på jensens för att käka lunch nu, supermysigt. inte så mycket folk på stan idag, vad har hänt? det är ju lördag. och älsklingen han är och kör cross han, haha. jag kan inte släppa det där! bjuder på att jag är jävligt roligt och halvt störd, men jag är född så! ikväll ska vi gå och se cockpit på bio med denize, har en känsla av att jag kommer garva ihjäl mig.

godmorgon zazza!

friends

godmorgon! jag och hanna ligger vaken och pratar, sandra hon sover fortfarande och det gör hon nog några timmar till om jag känner henne rätt, haha. det är helt otroligt vad åren har gått alltså. vi gick på dagis och snorade tilsammans, gick på lågstadiet och lärde oss läsa tillsammans, började gymnasiet tillsammans och nu ligger vi här och har känt varandra forever, det är helt sjukt alltså! haha.

when the working day is done

oh girls, they wanna have fun. daddy don't know you're still an fucking ass?

i need to feel your heartbeat

nu går jag på semester! självklart ska det börja regna fem minuter innan jag ska gå från jobbet för att börja min semester, haha. but nothing can take me down! ska fira med fiskbullar till middag, haha. har dessutom två bönor på sveriges vägar som är påväg till mig, känns riktigt bra! så tack jobbet och alla fina kollegor men nu tar jag 15 dagars semester.

7 things i hate about you

but all i really know is that you're the only reason i'm trying

scream of happiness

åkte till spånga för att äta middag med fint sällskap efter jobbet.
körde genom hela stockholm och bilförarna är verkligen helt störda i huvudet, men jag är cool-lugn och ställde mig lite på tvären i bilköerna och körde några rysare när jag skulle byta fil, but we're still alive! haha.

ringde till elin ikväll för att berätta att jag kommer hem redan på söndag, sista dagen på jobbet imorgon innan semestern ju.tänkte först bara åka hem och överraska henne men hon är ju ute och flänger så mycket att det var bäst att boka sovplats redan nu liksom, haha. hon skrek så högt att jag fick tinitus gånger tusen typ, haha hon är så fantastisk.. entusiasmen ingen uppnår liksom!

nu ska jag snart ta och snutta kudden, börjar 8.30 imorgon och slutar 18.00 så det är en aningen för lång dag men det får fungera eftersom jag går på semester sen.
dessutom kommer hanna och sandra imorgonkväll och det ska bli så mysigt! det kommer bli en lugn helg, förhoppningsvis så blir det sol hela lördagen så vi kan ligga ute och sola! sen blir det väll lite vin och mys i lägenheten på kvällen, ingen utgång då det är typ tomt på kontot, haha.

nej, borsta tänderna nu och sen hoppa i säng! som vanlig lär nog samtalet med elin hålla på i ett par timmar så jag blir nog vaken till midnatt, minst.. haha.

photostudio

det blev en relativt kort dag idag, får sluta 16.00 eftersom jag är så duktig.
skämt åsido, mamma är här så jag frågade om jag fick gå tidigare.
ska ut och äta med henne, helena, carina och ninni. spångamackan here we come!

imorgon kommer hanna & sandra hit, bilar ända från östersund och det ska bli så härligt! det blir bara massa mys och förhoppningsvis finväder så vi kan sola, love it.

falla fritt

ramlar. faller. kravlar. drömmer. mardrömmar är det. orkar inte. fly.

beväpna dig med vingar

DARK SIDE INK

angående gårdagens högst märkliga blogginlägg kommer en förklaring så småningom. jag & lisa befinner oss på dark side ink och jag ska smacka ännu en tatuering nu. känns så himla bra att äntligen få den gjord, och trots att jag har feber och är sjuk, dessutom nervös känns det extremt bra!

fyfan

jävla negerblattejävlar.

SHAMONA, YUHU

hoppas på att få sluta tidigare idag.
ringde morfar tidigare idag och frågade om jag fick låna bilen när jag kommer hem, det var inga problem, det är aldrig några problem med min älskade morfar.
fick precis klartecken från RTM att gå om fem minuter, gud vad skönt.

godmorgon älskling

when no music playing

just det, tralala! imorgon ska jag boka tid för min nästa tatuering också. jag är 99% säker på vad det blir efter dagens rådgivning av finaste hanna, så nu ska det fan bli! har väntat alldeles för länge.

haha, åh mamma

creation shows me what to do

jag har kommit fram till varför jag är sömnlös just denna natt iallafall, de andra nätterna kanske jag också har en lösning till men det blir ingenting på bloggen om det! då kommer någon skicka en jävla torped efter mig. men anyway, min fina LISA kommer ju imorgon så inatt är sista natten utan henne på ett par dygn och jag längtar så mycket tills mitt arbetspass är slut imorgon så jag bara får krama om henne!

is having a relationship with

robin bengtsson, grejen är bara att han inte riktigt vet om det själv än! hahaha, ibland är jag extremt skön alltså, bra att jag kan underhålla mig själv iallafall när jag inte kan sova. en sån där rolig sak drog jag ju på firmafesten i början på juni också. stog och pratade med en kille som pekade på en tjej och sa "bla bla bla jag är tillsammans med henne" och då sa jag "jaha, det är hon som står och pratar med killen jag är tillsammans med alltså?" killen i sin tur sa "jaha, det är han som är din pojkvän" och jag, med vinglaset i högsta hugg säger "japp, problemet är bara att han inte vet det än" hahaha, gissa om jag fick folk att skratta. damn, i'm the fucking master! nu ska iallafall jag och älsklingen borsta tänderna och sova sen, jag ska ju jobba 10.00-19.00 imorgon.

so many ways

ja men skjut mig då

kom hem efter en kvällsfika på stan med lotta och karin, går och lägger mig eftersom jag börjar tidigt imorgon och sen ringer lotta och så surrar vi lite. berättar att jag googlar bilder på robin som kom tvåa i idol iår och på robin bengtsson som kom trea för något år sen, "dom är så snygga och bla bla bla" och sen pratar vi på ett tag och sen lägger vi på och jag går in på instagram. tro på själva fan att robin lagt upp en bild och skrivit typ "skönt häng med @robinbengtsson" och så är det en bild på dom båda två, på samma bild?! jag fick ett AD/HD-utbrott och skrek rakt ut och började sparka med benen, panik-skrev ett sms till lotta och sen blev jag så till mig i trasorna att jag började gråta. hahaha, sällan att någon brud på 21 år blir mer exalterad än jag, det är ju inte mänskligt. så nu kommer jag inte kunna somna inatt heller då, grett. fattas ju bara att det kommer upp en bild snart där markus fagervall står i mitten och poserar med sina lovikavantar och rodney ligger naken nedanför.. FML! skit i honom i mitten, han är inte relevant för tillfället.

jag är naken, du ser rakt igenom mig

F.Y.H

känslan när man har kompisar som har kompisar som sårar dem,
det brinner överallt, jag blir galen.
 

and another worldwar

två veckor till semester! om två veckor precis sitter jag på tåget till östersund, till familjen och en handfull extremt efterlängtade vänner. längtar efter att få ligga på bryggan och sola, snacka skit och bara skita i allt, med massor av kärlek givetvis.

blow me

jag har ju i princip jobbat kväll ända sen i mars med några få dagspass men nu är det dags igen! idag började jag 09.45 så det är väll inte alltför tidigt, imorgon börjar jag 09.00 och hela nästa vecka 08.00 så då kan vi börja snacka. however, det är inte några påsar under ögonen längre, nu snackar vi stora ikea-kassar! har dock sovit helt okej inatt, somnade nog i hyffsad tid ändå. ont i vänstra sidan av halsen av någon konstig anledning? ungefär som när jag fortfarande hade mina halsmandlar kvar och det fastnade något i dom, haha. aja, tio timmars jobb framför mig nu och solen lyser på en klarblå himmel, ångest deluxe! jag hoppas verkligen det är sol på lördag nu, jag har ju annars världens otur med skitväder på mina lediga dagar!

du och jag

nu har jag inte träffat lisa sen den 4/6 vilket betyder att vi inte setts på 48 dagar. det har varit dagar med fruktansvärda plågor av saknad och total tomhet. idag smsade hon, kvinnan i mitt liv, och frågade vad jag skulle säga om hon sa att hon skulle komma på söndag och sova några nätter med mig?! vad skulle jag säga?! JAG BLIR SÅ LYCKLIG NU ATT TÅRARNA RINNER OCH ALLA PÅ JOBBET SITTER OCH GLOR OCH TROR ATT JAG ÄR DUM I HUVUDET, MEN DET SKITER JAG I FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG! ja, ungefär något i den stilen. helt otroligt vad bra det känns! i allt pissigt mörker och all huvudvärk som kretsar i mitt liv just nu kunde det inte komma mer lägligt, and i can't wait! ge mig söndag, typ nu!

förblöder

veckans hockeyröv

truth of today, yesterday and tomorrow

forever, more

" och jag går och lägger mig med fönstret öppet inatt, om du skulle behöva en väg in eftersom portkoden inte fungerar efter klockan nio.. " varför kan man inte göra vanliga hjärtan? skit-iphone.

oh lord, eat me alive

it's like i've been awake

mitt i natten igen och jag sover inte, what a surprise! har spenderat 3 timmar i telefonen med min själsfrände, vapendragare och bästa vän. jag hatar att vi bor i olika städer och it's killing me att behöva vara så långt ifrån varandra. jag är dock extremt glad att möjligheten att prata i telefonen varje dag finns, vi hade nog inte klarat oss annars! vi kom fram till att det är vi som ser till att telia överhuvudtaget går runt med tanke på alla samtal vi ringer till varandra, haha. på tal om det åkte elin hem med simon från västerås i veckan och dom i sin tur hade en dialog som såg ut såhär.. elin: men NEEEJ min telefon dog. simon: men, jaha, och? elin: ja, men jag skulle ju förfan ringa frida sen! simon: men hur många gånger har du inte pratat med henne nu? elin: ja, inte vet jag.. men det är viktigt! simon: men herregud, satt du inte och smsade? elin: jo, med frida. men min telefon dog ju! simon: suck... hahaha, fantastiskt. telefonen kommer garanterat växa fast i örat snart, och jag vill inte veta hur mycket strålning vi drar in i hjärnan varje dag. nu har vi iallafall spanat på lite framtidsplaner och det känns bra, det känns safe och det känns rätt. sen är det bara sexton dagar kvar tills vi ses igen, det är helt acceptabelt med tanke på att vi sågs sist för åtta dagar sen.

sister

så skönt att hon är här, älskade unge!

trouble sleeping, again

detta är helt sjukt, jag blir fullkomligt galen. jag sover inte på nätterna, det går inte. jag kommer inte ihåg när jag sov bra, en hel natt sist. måste nästan ha varit innan sofia åkte hem till sundsvall? herregud... och inatt höll grannen på att spela grekisk, eller om det var fucking turkisk folkmusik klockan 03.00 liksom, GE UPP! jävla pack, stäng av musiken. den spelade förfan rakt igenom mina öronproppar. som om inte det var nog, när jag äntligen lyckats somna så börjar den andra grannen borra klockan 07.45 på morgonen? är du helt jävla EFTERBLIVEN ditt förbannade riksmongo, klockan är kvart i åtta på morgonen och du börjar borra?! JAG LIGGER FÖRHELVETE OCH SOVER. näe, jag får ett jävla psykbryt! och ont i huvudet fortfarande sen jag smällde bakhuvudet i asfalten i fredags, både där jag smällde i det och på vänstra sidan och fram, förbannat. nu har jag försökt somnat om i typ två timmar här, jag är ju trots allt ledig idag. hade hoppats på sol idag så jag och småtjejerna som är här på besök hade kunnat legat ute och solat och myst, men icke då. klart det ska vara dåligt väder då! jävla skit allting.

vacation

if i died tonight, you'd still be on my mind

jag vet inte vilken natt i ordningen det är som jag ligger vaken mitt i natten och inte kan sova. jag börjar tröttna på det nu, men det är verkligen så att jag funderar tills jag slutligen somnar. det är fem år sen jag hade dessa nätter sist, eller okej fyra kanske det är. jag vet precis hur längesen det är, herregud jag är ju människan med detalj-minne deluxe. det är fyra år och fyra månader bra precis. jag hatar mina hjärnspöken, jag hatar hatar hatar dom. jag önskar att jag vore som så många andra och bara kunde bestämma över mina egna känslor. och elins jävla telefon är avstängd och it drives me crazy. jag måste prata, kommer snart ligga här och prata med mig själv, psyko-bruden herself liksom, haha.

no i don't breakeven

dreaming is believing

" det enda jag vill ha föralltid, likadant varje dag, är du. "

perfume

favoriter, i alla lägen.

secrets

det är ingen hemlighet att jag älskar skvaller och hemligheter som avslöjas. givetvis inte mina egna, men andras hemligheter. skvaller är ju det bästa som finns! det är mammas fel från början att jag är så fenomenalt intresserad av skvaller och skitsnack, och jag kan inte annat än att tacka henne för det, haha. jag är ju värdelös på att behålla hemlisar, givetvis inte när det verkligen gäller men anser jag att det är oviktigt att hålla det hemligt är det kört, haha. sen kommer dessa hemligheter som man själv sitter på som inte ens de egna närmsta kompisar får veta. och jag vet att mina närmsta vänner tror att jag inte kan hålla käft om något, men si det är fel! när det väl gäller så, haha. så för tillfället sitter jag här och fnissar.

then i am still here

he told me

don't loose yourself

" why am i doing this to myself? "

ones

trouble sleeping?

" alla säger att det är så fint med känslor, men ingen pratar om hur jävla ont det gör att känna "

hemlängtan

tear it up

nu går det äntligen att blogga med mobilen igen, skönt. det är ingen bra dag idag, långt ifrån bra.

tjugoen minuter kvar

och inte en sekund längre.

SANKTA PSYKO

nu har jag äntligen malt igenom boken sankta psyko.
och vilken besvikelse, inte alls som jag förväntat mig.
världens mest efterblivna slut, vart så irriterad!

counting down

tre timmar kvar.
tre långa timmar, eller korta kanske?
however, tre timmar kvar.
ler för mig själv, äntligen.

A.Y.A.W.A.T

L.G.F.U

it's fucking friday

jag har längtat efter denna dag i tretton dagar nu.
sista dagen på ett riktigt grispass på 13 dagar, och nu är det ledigt hela helgen! dock är det sex timmar kvar av denna arbetsdag men det känns som en fjärt i rymden med tanke på föregående dagar.

ikväll är det vin och inga bekymmer, eller vin iallafall, bekymren består alltid...


dagens dilemma

O.L.P.S.M

men vad händer? tänkte bara kika in på yrans hemsida för att kolla vilka artister som kommer.
det är ju HUR BRA artister som helst! vad hände? nu kanske man måste ta och köpa sig en biljett, det är ju flera artister jag måste se. thåström, älskade thåström liksom? det går inte att missa, jag måste se det.

och sen kollar jag in spelschemat och där kommer besvikelsen.
anna ternheim spelar 23.00, thåström spelar 23.15 och melissa horn spelar 23.30, hur fan planerar dom då?
sen spelar lars winnerbäck och den svenska björnstammen samtidigt, är dom seriös eller? hade dom inte kunnat satt någon dålig jävel samtidigt som dom stora artisterna, den här alina devecerski t.e.x? hon har ju bara en låt som hon ska framföra så.
 
 

lyckan som uppstår när man läst fel

jag avlider! så lycklig tjej just nu.
jag trodde att lars winnerbäck spelade på grönalund den 27 och 28 juli, men nu satt jag och maja och pratade om det och insåg att det var i augusti! då är ju jag hemma och kan se båda konserterna.
jag är så överlycklig! älskade, fina lasse.
 
 

haha, på riktigt?

http://op.se/lanet/ostersund/1.4870471-kvinna-utsatte-man-for-terror

I.W.D.S.F

tjugo minuter kvar av dagens arbetspass och trettio personer i kö, jag vill bara dö.
tackar WEHEARTIT för bilden som förgyllde sista halvtimmen, den är SÅ jag. hahaha!

klockan 03.00 på natten

 
världens bästa bild.
undra hur många gånger jag använt denna bild?
världens bästa man, mannen i mitt liv.
fan, fan, fan, det skulle vart vi.
människor säger att man inte kan älska artister, vilket jävla skitsnack.
älskar denna man så mycket att det värker i mitt hjärta när hans ljuva stämma strömmar ut ur högtalarna.

C.C.W

angående classic carweek då. jag vet faktiskt inte varför jag tackade ja till att följa med från första början. jag rycktes väll med och tyckte att det skulle bli roligt. sökte semester och fick den beviljad och allt, kände mig fortfarande otroligt taggad på att åka. ju mer tid det gick, ju mer kände jag, men va? vad ska jag dit och göra? det är typ en raggarträff med bilar.
visst, det är ett tillfälle att träffa nytt folk och få festa gärnet, men det är fortfarande inte mitt val av evenemang om man säger så. det är ungefär som när jag fick något ryck och skulle åka på rockkryssning? självklart hade jag delvis roligt under dom 24 timmarna, men jag kände mig malplacerad och äcklad av människorna och omgivningen till lika stor del.
 
efter ett tag insåg jag att jag skulle bo i tält också, i ett tält? i ett tygstycke i fyra nätter liksom... nej, tror inte det.
jag är inte primitiv av mig alls. jag måste ha elektricitet bredvid en säng jag kan sova i och en toalett i närheten när jag vaknar liksom. jag måste ha tillgång till rinnande vatten och en dusch, annars överlever jag knappt.
de erfarenheter av tält som jag har är väll inte de bästa kanske, och de kan räknas på en hand. efter avslutningsbalen i
somnade jag och susanne i ett tält hemma hos henne, men jag vaknade på natten och fick panik och gick in och la mig på hennes rum istället. sen har vi, givetvis, de obligatoriska friluftsdagarna på högstadiet... paddlingen och fjällvandringen, usch. under hela paddlingsutflykten regnade det, allting var blött och det smattrade mot tältet precis hela natten och jag tror inte jag sov en sekund! tror dessutom vi hade smugglat med oss sprit så vi drack då, eller minns jag fel? iallafall så var allting genomblött. alla kläder, tältet, sovsäcken och liggunderlag. jag bara grät och ville åka hem. självklart hade mamma packat med så mycket kläder, och funktionella kläder så jag slapp frysa iallafall.
fjällvandringen när vi gick i åttan var det två nätter man skulle sova i tält, det var en riktig marddröm. jag vill inte ens tänka på det,  usch.
 
och jag kan inte för mitt liv förstå folk som åker på festival och bo i tält. jag har aldrig förstått, förstår inte och kommer aldrig förstå varför man utsätter sig för det. "ja, men det är så otroligt roligt, mycket folk, man är full hela tiden, man ser konserter, alla är så sköna, det är så bra stämning" ja, men fortfarande så måste man bo i tält, usch.
 
hur som helst, det jag skulle komma fram till är att det inte blir någon classic carweek för mig.
jag går på semester torsdagen den 26/7 och då tar jag tåget till östersund, till familjen. öser på stråket, glassar på bryggan och myser med småkottarna. sen åker jag tillbaka hem till stockholm under pride-veckan och fest ihjäl mig med alla härliga människor där. det ger mig ro i kroppen, och det ger mig ingen PANIK över att befinna mig på fel ställe.
 
 
 

sandklara nätter

igår efter jobbet kom jag hem till ett dukat bord, favoritcidern och fint sällskap. gisela och elin hade lagat tacos och gjort jättemysigt, tackar gudarna ännu en gång för mina ovärderliga kompisar.
nu har dom begett sig vidare mot västerås och nu är jag ensam i lägenheten igen. jag hatar att vara ensam!
på måndag kommer allra käraste lillasyster hit i en vecka, längtar så mycket!

det ringer knappt någonting på jobbet idag, helt lugnt, men det är skönt. sitter och lyssnar på thåström och filosoferar.
extremt vad mycket känslor den mannen ger genom sin musik, jag hamnar nästan i trans av att höra hans röst, gudomligt!

T.T.S.P

not again I scream, over-analyzing everything.
the circle of us , won't break It's pattern, won't seize Cuz

I am your stubborn hypocritical lover, guarded by thorns of my past.
you have Been wounded, bled out, anger gushing, and none of us thought it would last.

the winds of your ego, the waves of my tears,
made The most perfect almighty storm that we've seen this year.
but experience gathered, we've learned from our past.
so don't worry darling, this too shall pass..

soul-bruising, i look at you, accusingly Cuz i am Black and Blue.
emotional fist, you are the only man who makes me feel like This.

I am your weakness, i am your protector, but who Will protect you from me?
The damage is obvious, patch me together, loosen your grip boy, i can't breathe.
 
 


besatt

jag tror på riktigt att jag är besatt av rodney, det är stalker-varning till tusen.
jag läser säkert hans blogg upp mot 50 gånger om dagen, tänker på honom i typ alla sammanhang.
clara frågade idag '' skulle du kunna klättra upp och kolla in genom fönstret på honom när han sover?"
mitt svar till clara blev " eftersom jag är så extremt höjdrädd skulle jag aldrig klättra upp, men bodde han på markplan så defenitivt! "
fattar ni vad jag menar? jag är sjuk. haha!
 
 
 
 

the best part of me was always you

jobb. jobb. jobb... gör jag något annat än att jobba?
måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. är detta något skämt?

elin & gisela gjorde intåg i huvudstaden igår. åt en mysmiddag med korvstroganoff som jag gjort, riktigt bra blev den! det kan vi tacka mamma för, behövde inte fråga om något recept utan gjorde precis som hon, höftade med ingridienserna! kastade i lite champinjoner också, klockrent.

slutar 21.00 idag, sen har jag stängning tisdag, onsdag och torsdag.
på fredag slutar jag 19.45 dock, det är okej.
eftersom jag går av mitt gris-pass då tänker jag dricka massa vin och ha en skön fylla! illa att man alltid ska fira med alkohol. men vad annars? gå på skansen eller? nej, tror inte det.




S.Z

It's because to my faith
In how it should be
I never consider
and that's why I let you
drive me, drive me crazy

It's not a question
Or trying ones fortune
What it's all about
is to figth to make it live
To make it live and survive

So stand by Stand by
Stand by Stand by

And I won't be scared
of the hard times that will come
We'll get to a level
when we get through
and then we just go on and on

So stand by Stand by
Stand by Stand by


S.W.A.Y.D

jag tror inte det finns någon som kan tänka lika elaka tankar som jag.
mordiska tankar om andra människor, att jag inte skulle höja ett ögonbryn om dom dog.
och detta är absolut inga människor jag inte känner, det är bara min aggresion som inte kan tyglas.
jag kan inte hantera min besvikelse, min ilska och mitt hat som uppstår när folk inte kan vara rakryggade och stå upp på sina egna ben och hålla sitt eget huvud högt.
jag skulle bli inspärrad på ett psyksjukhus om någon visste hur ofta jag går runt med ett hagelgevär inombords.

turbulens

"du fyller mig med tankar om att vara trogen, även om du och jag är ingenting,
och även om vi inte är så får mina lungor turbulens '''