biotin

ligger hemma.
hostar, svettas, sover.
grät dom ett litet barn förut, det kom som från ingenstans.
framtiden är jobbig, som en dimma som bara breder ut sig överallt..
anna ringde förut och berättade hur mycket dom saknade mig, frågade om jag inte ville komma till tyskland och vara med dom ett år iallafall. lotta stog och ropade frida i bakgrunden.
smärta inombords, jag saknar dom jättemycket.
sen grät jag när vi lagt på, man måste få vara vilsen ibland.
när jag endå höll på började jag tänka på pappa, den jäveln. vad gjorde jag för ont för att förtjäna en pappa som honom? satans jävla gubbjävel.
avsmak, motvilja, hat, vämjelse, antipati, vedervilja, fasa..
så! nu har vi avreagerat oss över det så nu kan vi skriva lite om bra saker istället.

i torsdags kom sandra hit, då hade vi myskväll med josephine och kollade på film och grejer. eftersom vi var ledig i fredags från jobbet åkte vi till solna och shoppade på dagen. på kvällen var vi ut med jobbarkompisarna och det var hejdundrande roligt! jag och sandra slutade kvällen i en taxi påväg hem efter att ha vart på after med simone & lotta också.
igår var vi också ut, var på sommar för första gången och jag hade jätteroligt! har hört blandade åsikter om det stället men jag tyckte det var riktigt nice. imorse hittade jag inte mitt bankomatkort och fick typ panik! ringde iallafall och spärrade det. när jag vart och sagt hejdå till sandra som skulle flyga hem idag så hittade jag bankomatkortet av en slump och kunde inte hålla mig för skratt.. och jag tänker inte säga vart jag hittade det! hahaha. iallafall så fick jag klippa det och slänga det eftersom jag redan spärrat det, så nu måste jag till banken imorgon IGEN så man har några pengar.. dom lär ju ge mig klippkort på banken snart, haha.


nu ska jag ta lite hostmedicin och krypa ner i sängen igen. nördar greys anatomy och nu har mc.steamy precis trampat in så nu blir det ännu trevligare att titta!
uppstigning som vanligt 04:20 för jobb imorgon, okristligt! men det ska nog gå bra då jag har världens härligaste jobbarkompisar.. it sucks föressten att arasta slutade förra vecka, kommer bli ett tomt hål så att säga.





bedöva mig

hade bättre saker än att skriva det jag tänkte förut, careface.
kan inte med ord beskriva hur bra jag trivs på jobbet! okej, det är jäääävligt slitsamt ibland och man stressar i åtta timmar men där emellan är det bäst. världens bästa jobbarkompisar, underbara jobbardagar vi har. vi skrattar tills vi avlider. det är precis som i skolan, och jag har verkligen saknat att skratta såhär mycket varje dag, lycklig.

rhodos var fullbokat, skitoxe! det blir antagligten alanya istället. om linda kunde rappa på så vi kan boka imorgon vore det bra. så om du läser detta linda HEJJA PÅ, haha.

nu ska jag krypa ner i en tom lägenhet och titta på greys, skönt att vara ensam faktiskt.
längtar dock till på torsdag kväll när zazza kommer, då blir det tjejmys med henne och världens bästa miffo.
på återseende imorgon, jag tänkte föressten visa de fina förrätterna och efterrätterna jag gjorde då.


puss, godnatt, hejdå.


'' så många stjärnor som har fallit alldeles för unga, men vi lägger aldrig av ''

i dårarnas natt

fick skjuts av josephines mamma till solna efter jobbet för att hinna till banken, guld värt då jag äntligen hann dit innan det stängde.
förde över pengarna till hanna så nu är det klart! rhodos here we come. fan vad skönt att kunna följa med och slippa sitta och lyssna på när kompisarna pratar om det år efter år.
strosade runt i lite butiker också, hittade allt möjligt bra men det är sjukt vad det kostar ÄVEN fast det är rea? galet.
två bikinisar och en bh från twilfit, twilfit är inte lika billigt som typ H&M men man får ju det man betalar för..
två tröjor, två par skor, en mp3 så jag slipper släpa mobilen ner till köket på jobbet och en liten mp3 som ser ut som en kork är tusen gånger enklare att handskas med och om det skulle mosas eller gå sönder så var det careface.. haha.





nu håller ninni & carina på att packa här, tro mig om man får skratta. dom ska ha med sig bullen pilsnerkorv? hahaha. packa, packa om, packa bättre, för tungt, packa lättare, lite mer, hahaha.
det regnar, tråkigt väder. det gör dock inget när man jobbar hela dagarna, men i helgen kommer sandra hit och då vill vi ha sol! la cucaracha med världens bästa kollegor på fredag och vinkväll med utgång efteråt hos lotta på lördag! underbart att ha helgen planerad redan på måndagen, det gillar vi.


nu ska jag duscha, kasta in musik i mp3'n och sen krypa ner i sängen och kika på tv.
uppstigning 04:20 även imorgon, det gick faktiskt väldigt bra imorse. jag trodde jag skulle vara död men icke!




bullens pilsnerkorv, samt världens bästa faster & gudmor.
hoppas ni får världens bästa veckor i spanien, det kommer bli tomt i lägenheten utan er!
roligt dock att få bo själv i två veckor, upp till bevis! första gången i mitt liv, kanske var på tiden.

today

is that kind of a day,
today.

it's a hard world

jobbigt när framtiden är som ett vitt papper utan innehåll.
jobbigt när saker kanske inte blir som man tänkt sig från början.

fruktansvärt

old time

det känns precis som förr i tiden.
jag, manda och emma dricker vin på balkongen i ett soligt stockholm.
kärlek.
nu är det helg igen och det känns hur skönt som helst.
just ja, en vecka arbete till ännu nästa vecka!
skål,
imorgon blir det mys med världens bästa kollegor.

we gonna save the world tonight

hej. jag är ensam hemma nu. c&n skulle komma hem klockan fem sa dom men fortfarande har jag inte sett skymten av dom! nu har jag tagit mig ett glas vin, börjar få livet åter känner jag. haha, välkommen till fridas alkis-blogg allihopa. nej, ni får älska mig som jag är eller ge fan i att läsa, ingen tvingar er! måste inflika att det var väldigt snygga bilder här, hahaha jag dör. annars då? ja, det är bättre i bröstkorgen, nu gör det inte ont när jag rör mig längre men jag dör om man trycker där, smärta.
nu ska jag sitta i min ensamhet och fundera lite, jag har lite grejer att gå igenom med mig själv, bl.a sen igårkväll och eftersom ingen annan skäller på mig får jag helt enkelt göra det själv! jag ska vänta på att denize hängt klart på grönan med sin familj och sen drar vi till lotta!
kom föressten på att man borde göra en partylåt som heter jag ligger aldrig nykter. det finns ju vill du ligga med mig då (som inte heter det, men vi kan låtsas) och sen finns det jag dansar aldrig nykter och jag kommer, så hur bra vore det inte om man slog ihop dom bara? jättebra, musikkärriären här kommer jag!










oh my god

haha.
det är bra att inleda med haha så folk förstår att det är med ett leende på läpparna man skriver.

det blev världens bästa födelsedag för denize igår! fina människor som var där, god mat, och sen blev överraskningen med hummer-limousinen en riktig succe.
åke runt i stockholms innerstad en timme i en fet-snygg bil och det var ren livet är underbart känsla hela tiden.
klev av vid ambassadeur där ett bord var bokat och efter flera timmar tog vi en taxi till after och gjorde slut på den sista energin innan vi slutligen tog en taxi hem till denize i solna.
jag ramlade nerför trappen inne på after så nu har jag äntligen rengjort såren och plåstrar om, helt otroligt att man inte slår ihjäl sig alltså. det var dessutom en snubbe på after som stoppade ner MIN hand i SIN byxa? det sjukaste var att han var snygg, eller alltså han såg bra ut och det var ingen turk som liksom ''brukar'' ha för sig sådant så det var bara wierd! träffade dessutom petra för första gången på ett år.
jag måste också berätta att jag hade lite gråtstunder igår, började gråta när jag träffade rosie för att jag vart så glad (hon grät också, så det så) och sen grät jag lite vid middagen (av glädje) när jag fick sitta med denize och lotta igen, det är helt otroligt vad jag uppskattar mina vänner. sen grät jag lite inne på ambassadeur men det var bara helt stört, sen hade denize en liten redovisning för mig med för och nackdelar angående samtalsämnet så då slutade jag gråta, hahaha.

ikväll blir det vinkväll med lotta & denize, mina fina vänner. ingen utgång då man är FATTIG men vad gör väll det? sällskapet är ju guld värt. fan vad man är beroende av pengar, skrämmande. utan pengar är man nobody, så är det bara.













negerbajs

vilken skitdag, jag kom inte in på högskolan.
helt galet att livet kan kännas så värdelöst för det, glädjen bara rinner ur som vätska.
får väll hoppas på andra antagningen, men orka fortsätta hoppas när man hoppats sen i mars utan resultat...

jobbet var iallafall roligt som vanligt. vi hade en diskussion huruvida man dansar nykter eller inte och min kommentar till detta är enbart NEJ och sen bifogar jag ugglas låt till det! vad vart det för konstig version av den föressten?





när vi endå pratar om alkohol så ska vi fira denize imorgon och jag längtar så himla mycket, det ska bli så roligt! när hade jag en utgång senast? ja, det var väll sista utgången i hamburg och det var på midsommar så det är nästan en månad sen, herregud! helg-alkisen, hej hej. det kanske blir min framtid nu när jag inte kom in på högskolan, alkoholiserad? det är ju typ ett yrke, ett heltidsjobb iallafall! tar och börjar nu med ett glas vitt vin, fast mest för att jag tycker synd om mig själv. var föressten till globen idag och skulle köpa lite nödvändigheter, tänkte tröstshoppa någonting men det enda jag hittade var en foundation.. way to go där.

nu ska jag packa om min väska, packa i en lite mindre väska inför morgondagen!
men hoppas ni kom in på högskolan iallafall, era lyckliga jävlar.

mina goda teorier

nu var det längesen, eller?
måste kolla när jag uppdaterade senast.
okej det var den fjärde juli, nu ska vi se vad som hänt sen dess.. var är min filofax?


tisdag, onsdag, torsdag och fredag förra veckan bestod av storsjöcupen och ständigt fotbollstittande.
molly förlorade finalen och moa semifinalen, det var mindre roligt.
under de dagarna hann jag även med att hänga på relaxen, vara på soptippen, hämta alla mina grejer MED VÅLD (jag slog upp hänglåset med en hammare eftersom han inte ville låsa upp) hemma hos morgan (inte värt att kalla honom pappa längre) och sen rensade jag alla saker och guuuuud vad mycket roligt jag hittade!
var på bio med sandra på tisdagen, vi såg bad teacher i en biosalong med endast sex personer inkl. oss i och det är så mycket bättre tycker jag då man kan asgarva utan att skämmas, haha.
hängde med hanna också, vi gjorde väll inte annat än att snackade skit, kollade på folk och skvallrade som vanligt, haha. drack lite cider med anna en kväll, herregud vad roligt vi hade, topp det.

i söndags 15:14 gick tåget tillbaka till stockholm igen och i måndags började jag jobba.
hur bra som helst är det. martin, carro, josefin, julia, rastia och viktor är ''i min ålder'' allihopa så vi har jätteroligt hela dagarna.
fick föressten schemat till priden idag, kanon det. kommer förhoppningsvis bli jätteroligt det också.

börjar faktiskt fundera på varför jag sökte högskola i östersund när jag ändå måste ta studielån.. det var just därför jag sökte i östersund för att slippa det men nu hade det väll inte spelat någon roll? fan också, kom precis på det, vad var det för mening då? en ''studentbostad'' i östersund eller i södra delen av sverige? låt mig tänka.. hmm.. hahaha, skjut mig. vet föressten inte än om jag kommit in, jag har ju ställt in mig på att jag inte gör det men vi får väll se imorgon eller på fredag när ansökningsbeskedet kommer.


har umgåtts med ida, emma, denize, bajjan och lilla hugo senaste dagarna. livet är underbart.
ikväll är det fotbollskväll, sitter hemma hos ninni & carina just nu och ska kolla första matchen.
imorgon ska jag sova här på alingsåsvägen också, mys.
på fredag är det ju denize födelsedag och då är det fest, riktigt mycket fest och idag har jag varit på bolaget för andra gången i mitt liv och JAG DÖR vad dyrt det är! (tyskland jag saknar din billiga alkohol) men det kanske resulterar i att man inte dricker så ofta? eller inte, haha.

välkommen hem

det har varit en fantastisk dag idag.
det vart ett chockerande möte med syskonen vid birsta, se videon på facebook och skratta åt mig, det är okej! haha.
ikväll har vi varit ute och ätit, hela familjen, så himla värdefullt. nu har vi firat min födelsedag en månad i efterskott och OJ vad mycket fina presenter jag fick, helt otroligt.
smycken från rock by sweden och tiffany & c/o, en gucciparfym och en chanelparfym, en plånbok från chanel, jättefina blommor och mer jättefina grejer, jag är så himla nöjd!
nu ska det badas i storsjön, premiärbad! ikväll ska jag sova hemma, hemma i mitt rum.

hej söndag



idag känner vi oss såhär!
nu ska jag snart åka till onoff med ninni och sofia,
men först till sickla och hämta någon resväska.
robban skulle hämta oss så nu måste vi ta av oss pyjamasen,
hej hej!

vi badade

efter världens härligaste kväll på pärlan blev det lite bad,
jag dör! hahahaha.









stockholm

resan igår gick bra trots lite förseningar, turbulens på planet och en jobbig bettan som hängde efter oss från hamburg till stockholm och pratade konstant med oss om sitt liv i åtta timmar.. men många skratt det fick vi, speciellt inatt klockan tre när vi pratade om allt hon gjorde! vilket stolpskott.
gårdagskvällen var jättehärlig. vi blev bjudna på grillmiddag vid nio-tiden och en svensk cider satt fint den varma sommarkvällen.
nu ska vi snart gå till globen och gå i svenska affärer och handla på svenska ica. tänk vad glad man kan bli för små saker, vi var överlyckliga över den svenska reklamen igår! haha.
ikväll beger vi oss till grönan och där ska vi träffa amanda och lotta senare. underbart att magnus carlsson spelar på sommarkrysset ikväll, mys-bögen där. varför är inte magnus carlsson och peter jöback tillsammans med varandra? fattar inte. sveriges mest perfekta par.
nu ska vi fortsätta med melodikrysset, tradition på alingsåsvägen.
och imorgon ska jag äntligen, äntligen, äntligen köpa en ny dator!

the last one

sista inlägget på tysk mark.
hejdå germany och hej sveriiige!