oh my god

haha.
det är bra att inleda med haha så folk förstår att det är med ett leende på läpparna man skriver.

det blev världens bästa födelsedag för denize igår! fina människor som var där, god mat, och sen blev överraskningen med hummer-limousinen en riktig succe.
åke runt i stockholms innerstad en timme i en fet-snygg bil och det var ren livet är underbart känsla hela tiden.
klev av vid ambassadeur där ett bord var bokat och efter flera timmar tog vi en taxi till after och gjorde slut på den sista energin innan vi slutligen tog en taxi hem till denize i solna.
jag ramlade nerför trappen inne på after så nu har jag äntligen rengjort såren och plåstrar om, helt otroligt att man inte slår ihjäl sig alltså. det var dessutom en snubbe på after som stoppade ner MIN hand i SIN byxa? det sjukaste var att han var snygg, eller alltså han såg bra ut och det var ingen turk som liksom ''brukar'' ha för sig sådant så det var bara wierd! träffade dessutom petra för första gången på ett år.
jag måste också berätta att jag hade lite gråtstunder igår, började gråta när jag träffade rosie för att jag vart så glad (hon grät också, så det så) och sen grät jag lite vid middagen (av glädje) när jag fick sitta med denize och lotta igen, det är helt otroligt vad jag uppskattar mina vänner. sen grät jag lite inne på ambassadeur men det var bara helt stört, sen hade denize en liten redovisning för mig med för och nackdelar angående samtalsämnet så då slutade jag gråta, hahaha.

ikväll blir det vinkväll med lotta & denize, mina fina vänner. ingen utgång då man är FATTIG men vad gör väll det? sällskapet är ju guld värt. fan vad man är beroende av pengar, skrämmande. utan pengar är man nobody, så är det bara.















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback