Apr. 29, 2013



sitter i min ensamhet och kollar på twilight och målar naglarna. imorgon är det kalas/party/fyllefest och det mesta känns klart! nu ska jag snart gå och snutta kudden, det är en låååååång dag på jobbet innan vi får kalasa imorgon. men så fantastiskt! en riktig hemmafest med massor av fina människor, och min älskling. just a perfect evening!

jag hörde att det var fest på tisdag



vem fan är gud att döma?

har precis bäddat ner mig i nytvättade sängkläder och dammat av sommardöden av mons kallentoft, nu är det dags igen! bästa boken någonsin, det bör nog bli fjärde eller femte gången i ordningen nu.
igår var vi på ikea jag och mina bästisar från alingsåsvägen, otroligt mycket folk men det gick jättebra och vi hittade det mesta till nya lägenheten och jag blev ett antal tusenlappar fattigare, men det var det värt. nu ligger allt i förrådet och bara väntar på flytten, som jag längtar! hade ju en fantastisk kväll med min älskling igår också, supermysigt på alla sätt och vis. min finaste, finaste, finaste. finns ingenting i hela världen som står över känslan att få somna bredvid honom. helt otroligt att man i praktiken kunde känna såhär för någon, trodde helt klart att det bara hände på film. sådär att man hör sitt eget hjärta slå när man ser på honom. jag längtar efter framtiden, efter våran vardag och att jag varenda morgon, året runt får vakna bredvid hans nakna rygg.

alla vackra rosor är våta av blodet

ligger i solna och snackar skit med denize, vaknade fan 07.20 imorse och kunde inte somna om. igår var det middag med NPS-teamet från jobbet, supertrevligt verkligen. snart kommer mina pantertanter och hämtar mig, ikea osv står på schemat idag! sen kommer min älskling ikväll, ska fan pussa och ihjäl honon.

longdrive

sitter i bilen påväg till östersund. familj, bästisar och kärlek. har en otroligt bra känsla i kroppen, behöver detta till tusen. längtar så mycket tills inatt när jag kommer hem till lillebror och får krama om mina tre fina guldklimpar.

beauty in the bed

http://www.bluebox.se/PiP-Studio-Sangklader-Chinoise-Rod

är det värt att köpa sängkläder för 839 kronor eller?
men dom är ju så fina så man dör ju nästan.

trygghet

ligger nerbäddad på min favoritplats på jorden. i mormors gamla sängkläder och favoritlåtarna i hörlurarna på alingsåsvägen. spelar celine dions låt i don't know på repeat och ryser varenda jävla gång. sjukt, helt sjukt. ni vet när det känns som man lever i musikvideon när man blundar? exakt så känns det.

i knew my eyes were crying out forever



jag är instängd med en massa arga ord

jag är instängd med en massa arga ord. det är såhär jag känner. ingenting är enkelt. jag önskar att du visste, jag önskar att du fattar. nu eller aldrig, kan du förstå hur jag känner? varför måste du alltid förstöra? jag kan inte förlåta dig och glömma, jag måste sluta drömma. du kanske trodde allting bara var på lek, för varje chans jag gav dig så blev det bara svek. men nu har tålamodet faktiskt tagit slut, jag måste stänga dörren, jag orkar inte mer. dags att förstå, hur ska det gå? du måste inse att du har ett val. allt eller inget, har vi ens något kvar?

every high and every low

nu får vi bot på hemlängtan!
åker hem till östersund på torsdagskväll och får kramas med familjen och mina bästisar. saknsr dom så himla mycket. behöver mer än jättemycket få komma bort några dagar och få andas annan luft och träffa andra människor. ventilera allt som dunkar i det lilla hjärtat som slår i mig.
tack till lotta som tjatade på mig och som orkar stå ut med mig 60 mil i en bil! haha.
det känns så bra, längtar redan tills jag får pussas och kramas med dom allihopa.


skolgatan 11D

hej.
jag har fått världens finaste lägenheten fr.o.m 1/6! lycklig som satan o.s.v!
hejdå.



det är svårt att sluta gråta, det är lätt att tappa tron. det är jävligt svårt att acceptera att man älskar fel person.



go your own way

" just because we can't be together doesn't mean i won't love you "

stockholm du är vackert men aldrig mer

kaos. sådär så allt rasar samman.
är ute och åker bil och åkte alldeles åt helvete för fort. men inget spelar någon roll.

ge mig ett jesus-glow

feber.
svettas.
fryser.
svettas.
fryser.
ont i örat.
fml.
skjut mig.