never seen your face before



måndagsgrogg med min finnepinne. trevligt!

men jag tackar dig iallafall



i'm quiet, you know

trött. i huvudet, hjärtat och själen.
förstörd och sårad, men påväg upp igen.
här håller vi alltid huvudet högt.

it's not much of a life



repeat, repeat, repeat.

reminder

fan vad ont det gör, vad förbannat jävla ont det gör.

it hurts



cant even smile anymore



sömnjävlalöst



klockan är 02.43 och jag kan inte sluta fundera. jag kan inte somna! luckily it's sleep-sunday tomorrow. i'm gonna sleep all daaaaay.

från ditt jobb till bussen hem

sämst uppdatering, igen. jag känner att det verkligen inte händer någonting alls som är värt att blogga om, vardagen ser precis likadan ut. vad ska man då blogga om liksom?

hey sis, i miss u



filosofi



har du riktigt lyssnat?

ligger och lyssnar på musik så högt det bara går i hörlurarna och stirrar rakt ut i intet, det är jag bäst på. har rullat in mig i täcket och lagt mig bland alla kuddar, ingen kan hitta mig här.
"det som kändes lätt för stunden, det som var din egen hemlighet" jag är trött, jättetrött. jag kan rent hypotetiskt vara vaken några timmar till, så varför välja att sova istället för att stirra hjärnspökena i vitögat? jag är inte rädd. jag börjar få pusselbitar på plats och jag börjar ta lite beslut, det går i snigelfart men det går framåt. hjärtat måste ju hänga med också, men det säger emot hela jävla tiden.

du bränner dina broar



T.N.M.F.N.B



den kanske snart tar slut

det är dags att börja tänka om för tiden rinner ut den kanske snart tar slut.
och jag vet att det vi bygger upp nu, det blir en dag det våra barn ska ha.
jag vill så gärna ha en tro på sanningen, en tro på framtiden.
en tro på gemenskapen, någon gång, någonstans, någon dag.

alkoholmissbruk

HAPPY BIRTHDAY

 
älskade snorunge. 20 år? skulle inte tro det va.
ska du handla själv på bolaget nu? ska jag inte behöva köpa ut längre?
vart tog tiden vägen? helt otroligt.
grattis älskade, fina, bästa lillebror. 

lillebror

det ploppade upp massor av bilder på facebook, hockeyhulken.
 
 
 
 
 

my little pony



min bästis hon kan hon



drama through my body

har haft en helt fantastisk långhelg hos min kära lisa i uddevalla. blev upphämtad i göteborg i fredagskväll och sen pratade vi halvt ihjäl oss i bilen och somnade sen gott i lisas ofantligt sköna säng, trodde inte att sådana sängar existerade som man nästan fick gåshud av att lägga sig i men tydligen. i lördags åkte vi ut till malin och hängde där några timmar innan vi åkte till lisas fina mormor och åt thaimat till middag och jag fick en superfin kofta. på kvällen var det melodifestivalen som var planerad men i det ingick en kväll med all in tills krogen stängde och strupen inte klarade men alkohol. fröken fridell vart riktigt onykter och det var sååååå längesen jag vart sådär onykter och hade en helt suverän kväll och natt. överlycklig att robin tog sig vidare till finalen, tyvärr kommer denna fina kille inte klara sig hela vägen har jag analyserat fram men det är många bra bidrag i finalen och spellistan går varm på min spotify! igår var det bakishäng med många sovande timmar för min del, herregud jag hade helt glömt bort hur påtagligt det är att vara en partypingla. igårkväll var vi och såg små citroner gula på bion, åh sverrir gose alltså. sen hade vi nagelsalong vid köksbordet till sena timmarna innan vi gosade ner oss och somnade igen. idag har vi haft en shoppingdag i trollhättan och kollat in högskolan i väst, fröken fridell vill ju plugga där! nu sitter jag på snabbtåget från karlstad och ska hem till min goa bebis som saknat mig hela helgen. imorgon väntar os-dag med utvalda delar utav jobbet, grett! eller vad är os egentligen? skidåkning typ?





@heaven



och du, du känner dig vilsen



days of doubt

befinner mig på tåget mot göteborg för att möta upp min bättre kvinnliga hälft nu. jag är så jävla åksjuk så jag dör. endå måste jag blogga? hängivet.

fredagshumor