L.Y.L.N.M

nöjd med tillvaron i största allmänhet? jajamen.
slutat med cancerpinnar och socker, hela september blir alkoholfri också.
det är inte så svårt med tanke på att jag endast dricker för att bli full. varför ska man ta ett glas vin till maten för? då kan man lika gärna dricka en cola. jobbar dessutom helg hela september och att festa när jag jobbar dagen efter är inte alls tänkbart eftersom jag alltid blir bakis och spyr.
jobbet i sig börjar bli lite smått långtråkigt nu, samma saker varje dag. tror man måste komma över den svackan tills det börjar bli vardag liksom. min tjänst övergår till fast anställning den 26/9 och då ska jag baka tårta och ta med mig till mitt fantastiska team som är den bästa enheten på hela företaget! hade absolut inte haft dagar som var så sprängfyllda med timmar som ibland bara glittrar om det inte vore för dom, underbara människor i riktig deluxe-version är det!
slutar jobba för dagen om tre minuter, jobb 13.15-22.00 hela veckan så det är ganska segt. hem och pyssla en timme för att hålla mig vaken till robinson-reprisen som går 23.55 sen snutta kudden!
imorgon ska jag äntligen fixa naglarna, ser ut som en dagisunge för tillfället.
har även planerat jul och nyår med min team-leader idag, ser ut som det blir tre veckor i östersund då, härligt! längtar faktiskt efter att få använda uggs och dunjacka och efter SNÖ, det har jag nog aldrig tidigare gjort.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback