pretty great, huh?


ledsen för extremt dålig uppdatering, men internet har strulat.
jag begriper inte varför det inte fungerar felfritt när man betalar 600:- i månaden för det, värdelöst!

i söndags var det jättefint väder, det var nästan vårkänslor! åkte till denize och tillbringade eftermiddagen med henne, alltid lika bra är det, min fina vän. kvällen blev en bortamatch ute på landet, det resulterade i att jag tyckte det var sovmorgon när jag behövde kliva upp 05.15 istället för 04.15 på morgonen, om inte det är wicked då vet jag inte vad som är, haha.

när jag kom hem i måndags möttes jag av en glad bög som sprang runt i sina kallingar och sjöng, albin. bästa, finaste albin. och jag, som var halft broken när jag kom hem kunde inte känt starkare att jag var så glad att han existerade. jag behövde inte ens uttrycka mig om att jag hade en dålig dag, han frågade direkt om jag ville ha en drink och sen satt vi uppe halva kvällen och jag fick prata av mig. jag älskar att jag kan prata med en kille om mina killproblem och att han förstår, han är bättre än många av alla tjejer jag stött på genom åren.. ingen nämnd! haha. idag har han dessutom köpt en tvättmaskin till lägenheten, han tycker det är jobbigt att gå till tvättstugan.. haha.

igår kom sandra hit, mötte upp henne efter jobbet och vid 19.30 var det äntligen dags för premiären av musikalen dirty dancing. jag fick ju det i födelsedagspresent av sandra, och det var verkligen värt 8 månaders väntan. den var helt fantastisk, jag tappade räknigen om hur många gånger jag fick rysningar under föreställningen. dirty dancing är bland de bästa filmerna som gjorts, otrolig.





imorse var jag död när vi skulle kliva upp. jag skulle jobba i vanlig ordning och sandra skulle åka tillbaka till östersund. räddningen idag var att det var lite mindre att göra på jobbet, det var inte den sedvanliga stressen och vi hade roligt. morgondagen blir nog relativt ledig, och fredag vet jag inte alls för då är jag ledig! skönt.

nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på onetreehill, albin är förmodligen hemma snart och det går inte att sova innan för jag vaknar garanterat när han kommer hem och stökar, haha.
hallå, glöm inte min namnsdag på lördag! och gör inte som mamma och morfar gjorde ifjol, grattade mig dagen innan för att dom trodde det var då.. inte okej! haha.





igår fick jag den finaste rosen någonsin på jobbet, synd att den inte var i plast så den slapp dö.
jag och alla andra tjejer på jobbet fick en varsin av zlavek på jobbet, sweet av honom! gentleman.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback