i asked for it

hade en helmysig kväll med min älskling igår och jag fick äntligen igenom min önskan att laga tacos, fick bara tjata flera månader först.. haha! finns ingenting som sprider samma harmoni och lycka i kroppen som när jag får ligga på hans bröstkorg och höra hur han andas. tänk att jag också är en i mängden som hittat min stora kärlek nu, jag kan inte riktigt förstå det. fast absolut gladast är nog fia tror jag, så många nätter hon tjatade om detta när vi bodde i Tyskland och låg i min stora säng och pratade halva nätterna!
jag låg kvar och sov till mitt på dagen efter att claes åkt till jobbet imorse, släpade mig sen in till vardagsrummet och såg en dålig film med carro. stackarn är fortfarande sjuk alltså, huvva. jag åkte in till globen sen och tog en öl (jag drack en cola) med carina och ninni. sen promenerade vi hem och lagade god middag, eller som vanligt lagade dom god middag medan jag bara satt i soffan under en filt och snackade skit, haha.
det blev sleepover så nu har vi kikat på film och nu ska jag snutta kudden! värdelöst att gå och lägga sig själv alltså.
imorgon ska jag ÄNTLIGEN jobba igen och få träffa härligt folk och fightas med kunderna!
har även träning inplanerat 5 dagar den här veckan, fröken fridell från september 2011 har hittat tillbaka igen och nu finns det ingen återvändo! deffa järnet och bo på gymmet. känns ännu mer inspirerande nu när vi planerat semestern idag inför sommaren, eller tidiga hösten i september blir det förmodligen. men jag tänker inte åka till spanien och leka valross iallafall!

Jaaaa! Jag är helt klart gladast ;) du är värd allt det!! Tänk att du skulle slå på så stort så att jag kan få småflina resten av mitt liv ;') hahaha. Det är ju så jla roligt ;D

2013-01-09 | 01:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback