du gamla, du fria

ja, det börjar verkligen dra ihop sig.
allt är (nästan) färdigpackat, bara lite småsaker kvar.
avskedskvällen igår var jättefin, fick en väska som det stod hamburg, meine stadt på och familjen och granntjejerna hade skrivit en sång som dom framförde, älskade ni.
idag har vi myst in i det sista eftersom familjen åkte till stugan på eftermiddagen. själva ta-farväl-grejen idag gick bra för min del, jag grät ingenting? ebba däremot var jätteledsen, hon kunde inte ens prata, lilla gumman. 
precis som natten till idag kommer det nog rinna floder av tårar inatt. kanske det var anledningen till att jag inte grät idag när vi sa hejdå, tårarna var slut helt enkelt.
nu har jag öppnat champagne-flaskan och tittar på fotbollsmatchen mellan tyskland & nigeria, herregud tyskland KLÄM IN BOLLEN, hur svårt kan det vara? haha, säger jag som är SÅ bra på fotboll.. not!
imorgon lämnar jag huset 11.03 och innan det ska jag säga hejdå till jule och lämna en födelsedagspresent till henne, säga hejdå till birgitta och sen bege mig till bussen som tar mig till flygbussen som tar mig och sofia till flyget som lämnar tysk mark 15.05 och då blir det hejdå älskade hamburg och hej sverige!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback