This weekend's over

Sitter i soffan med mitt hjärta och väntar på att talang ska börja. Helgen har gått i en rasande fart och mestadels har timmarna för min del gått till att bli riktigt frisk! Jag har ingen feber längre och känner mig mycket piggare. Ont i örat fortfarande så knaprar lite Alvedon emellanåt men jag är så glad att jag är på benen! Imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet igen, det är riktig lycka det. Har saknat mina godingar på jobbet så mycket senaste dagarna.

Igår var vi hos Tessan och fick tacos till middag och det var ju super! Tacos minst en gång i veckan, och ännu bättre om man slipper laga det själv! Haha.
Imorse tog vi riktig sovmorgon i den nya, stora sängen och klev inte upp förrän vid elva! Nackdelen att ha en säng som är 1.80 istället för 1.40 är ju att man kommer längre ifrån varandra. Det var nästan så att jag fick dra i Niclas imorse för att masa honom närmare mig, haha.





Efter att ha struntat i frukosten och gått direkt på lunchen klädde vi på oss och tog en promenad runt Åkersberga. Vädret var ju helt fantastiskt! Solen sken och det var varmt ute. Det räckte med underställströja och huvtröja, så fantastiskt. Jag längtar så efter att mina nya träningsskor kommer också! Då kommer promenaderna bli ännu mer perfekta, haha.




Eftermiddagen har bestått av bakning. Niclas snodde ihop dumlemuffins som den mästerbagaren han är och sen gjorde jag söndagsmiddag! Fläskfilé, klyftpotatis och ugnsstekta morötter med bea! Svingott såklart, och en bra matlåda till imorgon, tjing tjing!








Nu väntas final av farmen och sen långfilmen på fyran, jag är ju så svag för dessa svenska kriminalfilmerna!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback