men jävla skithelvete

Jag hade precis skrivit klart ett helt inlägg och skulle klicka på publicera, så trycker jag på tillbakaknappen av misstag och måste börja om, FML!

Först och främst vill jag och min livmoder rikta ett stort tack till citodonet som så lägligt låg i medicinlådan idag. Jag tryckte två stycken och somnade som ett litet barn efter en kvart typ, så himla skönt. Man känner ju inte någon smärta när man sover? Paradiset alltså. Det kanske anses som onödigt att trycka citodon liksom men vad skulle jag göra, det var smärtan som bestämde. Nu känns det dock mycket bättre och jag preppade med två ipren innan jag kröp ner i sängen. Jag hoppas verkligen att jag vaknar smärtfri imorgon och fit for fight! Imorgon ska det festas som aldrig förr. Jag är så brutalt taggad, förstår inte vad som är fel? Haha. Ligger för tillfället och lyssnar på min utomordentligt gjorda spellista S.M.A.S.H som är tillägnad morgondagen. Längtar så efter mina damer, det kommer blir en spårad kväll och jag har sjukt HÖGA förväntningar på mitt crew. Laddade på med mitt nya nagellack också, det lyser i mörkret, fatta det partytricket liksom? Haha.
Nu ska jag snart sussa, tänkte dock försöka vara vaken en timme till av ren tjurighet så jag får en riktig sovmorgon innan morgonmyset med mig själv. Chaite, nyhetsmorgon, hårdbröd och värmeljus, så perfeeeekt! Sen ska jag vara på Makeupstore för sminkning klockan 14.00, har dock fortfarande inte beslutat vilken sminkning det blir... Försökte packa lite tidigare också, tror faktiskt jag fick med mig det mesta. Men att få till en outfit och ett leende samtidigt ikväll var inget vinnande koncept. Kände mig deluxetjock i allt och drog på lipen istället. Vissa dagar är så, jag känner mig ännu tjockare än INNAN operationen och kläderna räcker långfinger åt mig. Men whatever, jag vet att jag är en riktig katt så egentligen kan jag ta på mig min flanellpyjamas med nalle puh på! Haha.
Undra om grannen blir less på mig nu när jag ligger här och sjunger partylåtar för full hals. Eller han kanske tycker om min tondöva version av Girls just wanna have fun? Han får leva med det, payback för borrandet, haha.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback