get it by the ocean

Bra fredag! Startar dagen och avslutar veckan men en riktig jävla förkylning. Jag får ingen luft genom näsan trots att jag tagit näsdroppar MEN ändå rinner det typ snor konstant. Hostar som ett litet barn men har inte ont i halsen så jag är uppe, med en latte i handen och ett leende på läpparna är jag påväg till jobbet!

Inga mardrömmar inatt, inte vad jag kan minnas iallafall. Jag har sovit hela natten utan att vakna. Undra om det har att göra med att jag la mig med huvudet i fotänden, kan sånt avgöra? Jag har för mig det. En vanlig arbetsdag står på schemat idag, kanske ska kramas lite extra eftersom det är alla hjärtans dag? Ja, jag tror nästan det. Efter jobbet ska jag hem och pussas med min boyfriend. Han får inga blommor idag, som den godisgris han är får han choklad istället! Haha. Jag ställde fram det och presenten imorse redan, han kommer ju ändå hem innan mig så har han något att göra så länge, haha.

Happy Valentines Day på er godingar. Extra kärlek till min familj och mina bästa vänner också. Jag älskar er året runt, men lite till just idag.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback