festis








jag är en festis.
jag älskar att festa.
jag älskar utelivet, jag älskar alkoholen, och jag älskar sällskapet. jag älskar inte dagen efter en utekväll men i dagsläget skulle jag nästan kunna säga att jag gör det.
det är detta som är det absolut jobbigaste med itrim. ska jag vara ärlig så skiter jag i maten, godiset, frukosten och bananerna, men att avstå från alkoholen och festerna är riktigt jobbigt och det är påtagligt, jag känner mig osocial & tråkig.
nu har jag haft tre spiknyktra helger, och när det hände senast kan jag inte minnas, kan det ha varit på högstadiet kanske? nu vart det kanske mycket information för mamma, men faktum är att det 80% av gångerna inte var något pyjamasparty eller någon tjejmiddag.
iallafall så ska jag gå på min första fest som nykter på lördag, jag är jättenervös. bajjan fyller tjugo och hon ska ha röjfest. idag är jag inte orolig över att jag kommer dricka för idag kan jag säga att ''nej, det kommer jag inte'' men på lördag kommer utmaningen och det kommer vara slitsamt som fan.
händelseförlopp nummer ett: alla är jättefulla och glada, jag blir bjuden på ett glas vin och tänker ''men vafan, vad spelar ett glas vin för roll'' och sen dricker jag tre glas vin, blir jättefull och så får mamma hämta mig och sen kräks jag i bilen. jag vaknar med sämst samvete på söndag.
händelseförlopp nummer två: jag börjar med att låna bilen av mamma om jag får, jag skulle aldrig köra rattfull så det är en bra början. jag köper med mig colalight och dricker istället, äter middag innan jag åker så jag inte är hungrig eller sugen alls. jag tar med mig sandra och hon dricker inte heller, då är vi två. mina kompisar bjuder inte på alkohol och dom säger åt mig om jag tänker dricka. jag har lika roligt utan alkohol och när jag blir trött tar jag bilen hem och vaknar med världens bästa samvete på söndag.

jag tar händelseförlopp nummer två,
helt klart. fatta festen sen i december när jag får dricka?
jesus på korset.

vinkvällen, så jla spårat.. Hahahaha, glömmer jag aldrig <3 Hahaha, May den kvällen :') Åh, jiiiises! Puss påre bästaste Frida!

2011-09-28 | 22:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback