allvarligt talat

satt och tittade på nyheterna med anna för en stund sen, så säger dom att det kommer ta 2 timmar längre för tågen på sträckan östersund-stockholm från den 11 december! är dom helt jävla hjärndöda? och självklart att det skulle bli så när jag ska åka ner den 14 december.
sj är skit! men jag tycker det är bra att åka tåg för det kvittar hur mycket packning man har med sig och hur tung den är. jag får väll ladda upp med ännu mer filmer bara, men det känns segt att det tar två timmar extra. tur att jag åker så pass tidigt så jag kommer fram i bra tid ändå, så inte hela dagen försvinner!

det blev inget med mikael idag, han hade huvudvärk så det blev uppskjutet till nästa fredag och fika på stan istället. det var ganska skönt, eller skönt var väll kanske fel ord men det vara passande. ikväll har jag suttit och snorat i soffan och kollat på tv istället. sytt in och sytt om en jacka som jag fick av sandra igår har jag också gjort, jag är en hejare på att sy!
var och tränade idag också, dog en gång eller två, men det var skönt efteråt! börjar dock bli less på låtarna som pumpar i högtalarna lite för ofta.

imorgon ska jag passa bosse på förmiddagen, sen ska jag hjälpa till med en sminkning inför guldgalan och sen är det final i robinson!
nu ska jag kolla klart på criminal minds, ta lite nässpray och sussa sen!














Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback