wicked

måste bara börja med att berätta att jag var ute och åkte massa fordon med dessa tjejer inatt, det var den sjukaste drömmen jag drömt någon gång typ...





vi åkte hur fort som helst i en bil och gjorde helt galna omkörningar och rätt vad det var så flög bilen och jag bara skreeeeeek när vi var uppe i luften. sen skulle ballen köra en skitstor lyxbåt och då körde hon över två stycken som åkte i en lite plastbåt framför oss och jag bara grinade, haha det var helt galet. sen klämde vi in oss allihopa i en traktor och körde runt på typ ett sädesfält eller vad det heter, typ en åker och försökte köra ihjäl massa fåglar, hahaha stört. sen skällde jag & bajjan jättemycket på sofia när hon inte ville hoppa in i traktorn, vi typ stod och skrek och sen kastade vi in henne ingefär.. hahaha, jag dör.


gårdagen nudå:

var och fikade, starbucks som vanligt med mina vänner. där satt vi flera timmar innan jag & anna åkte till lukas från svenska handelskammaren på middag och det var bland de roligaste jag gjort sen jag kom hit. massvis med roliga, lite äldre tyskar och förutom jag & anna var det två svenskar till.. jag fick beröm för att jag pratade bra tyska? haha det måste varit vinet vi drack.
jag vet inte vad klockan var när jag kom hem, fyra eller halv fem typ? iallafall så skulle jag ta vatten i en mugg och sen så tappade jag den utanför min toalett och det bara sprutade glassplitter och vart blött typ överallt. sen stog jag där ett tag och fnissade innan jag satte igång grey's anatomy som jag fick av denize i julklapp och så småningom somnade jag.

vaknade vid typ elva av att carina ringde och då var jag galet trött... inte bakis liksom, bara trött så jag läste en skvallertidning sen somnade jag om till klockan två.
gick och handlade, köpte en burk cola så tillslut började jag känna mig som en människa igen! haha.

ikväll kommer sofia, nathan och anna hit och kollar på titanic med mig.. längtar efter filmen mer än sällskapet tror jag, haha vad hemsk jag är.

några bilder från igår kommer nog in senare,
glömde kameran nere och jag orkar inte gå och hämta den!
latare tjej, hej så länge.



haha vad söt du är gullet, jag hade velat se dig när du drömde det där, tänk vad mycket roligt jag då skulle få se :)

2011-01-08 | 19:22:15

hahahah kul :D

2011-01-08 | 23:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback