You can't make it right, you can't make it right again

du är så hemsk, du är så hemsk.
giftet sitter i nu och föralltid.
själen är förlorad, samvetet verkar inte finnas, din känslor är urgröpta.



imorse var det tisdagsyoga, lika ont bak i mina lår som vanligt nu.
sen skulle ju jag köpa en ny kalender eftersom det är tredje gången sen jag kom hit som dom blir vattenskadade?
den första välte jag ut ett glas juice över i somras, den andra låg i väskan när vattenflaskan tappade korken i höstas och igår hamnade min senaste under ett vattenglas den stackaren också. eftersom jag skrivit me typ rosa glitterpenna i den gick den inte att rädda... nu blir det endast bläck! eller kanske blyerts? vattenfast spritpenna?
iallafall var jag in på weiland och där hade dom halva priset på alla kalendrar, jackpot. längst ner i en låda låg en kalender jag kollat på förut, en rosa med detaljer från paperblanks men jag har tyckt den varit alldeles för dyr, men idag på halva priset var det perfekt och jag blev jätteglad eftersom jag kunde köpa lite wasabinötter också då.. herregud vad lost jag är på dom där wasabinötterna alltså!

ikväll har jag varit hos moritz & lotta igen, gosigare barn får man leta efter.
moritz får typ damp och flinar upp sig asmycket när jag kommer och klättrar upp på benet och ska gosa innan man ens kommit innanför dörren, ja... småbebisar har faktiskt sin charm måste jag erkänna.
det går så himla bra att ta hand om dom, det är som att jag alltid varit där.
anna & derek sa till mig idag att jag var jätteduktig, och att dom känner sig trygga med mig och att jag är duktig på att organisera och få ordning på allt och det känns jätteroligt för mig.
alltså, om någon säger att jag har en fin tröja t.e.x så känns det typ som ja ja.. men om någon tycker jag är duktig på någonting pirrar det typ i magen och jag blir jätteglad, jag tror det bottnar i att det inte finns någonting som är riktigt bra på liksom.
det känns iallafall riktigt bra, och bra att ha lite pengar att spara till sommaren! denna vecka ska jag dit imorgon och på torsdag också, mysigt.

nu ska jag försöka kolla på sommar i sverige men mitt internet lever sitt eget liv just nu, så det går inte så bra.
imorgon är jag ledig, fruktansvärt skönt med sovmorgon och sen kommer sanna hit på frukost vid halv elva så det kommer bli en bra dag! det spelar inte någon roll hur tidigt jag lägger mig på kvällarna, jag behöver sova lite länge någon morgon också.. så är det!

nej, nu ska jag brottas med tv3play igen..
hej svejs!








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback