min älskade familj

ikväll har jag blivit arg på massvis med saker och tillslut så rinner liksom bägaren över och då blir jag JÄTTEARG och börjar grina och tycker synd om mig själv..
men så ringde min älskade mamma och jag älskar att bara lyssna på när hon pratar och berättar för den tryggheten är värd så jävla mycket även om man fyller tjugo år.. det känns dessutom alltid som att min längtan efter henne försvinner lite när vi pratar på telefonen för om jag blundar så känns det som hon står bredvid mig och asgarvar istället för flera hundra mil bort liksom..
men sen när vi lagt på blir det alltid värre, och ikväll blir det väll som flera andra kvällar att jag får grina lite i kudden innan jag somnar helt enkelt.




 

har pratar med lillasyster på skype hur länge som helst också, lilla mini-frida som jag älskar så himla mycket...
och det blir svinjobbigt när hon sitter och säger att hon saknar mig så himla mycket och jag kan inte vara där och krama om henne så när vi avslutat samtalet då forsar tårarna ner och jag hatar att vara så långt bort och jag skulle typ kunna döda någon för att få sitta hemma i soffan i grytan med min familj, fan vad jag inte är vuxen än, absolut inte...
det är skitjobbigt när dessa kvällar kommer för det finns inget stopp för tårarna och det känns som allt bara är skit, typ.
och det är läskigt hur mycket människor kan betyda och hur mycket man kan älska dem, herregud..








föressten så satt jag & lillasyster och kollade vad det skulle kosta för mina tre syskon att flyga hit tur & retur.
det känns som att jag skulle vilja att dom kom hit en helg innan jag flyttar tillbaka till sverige faktiskt!
det skulle såklart vara topp om hela familjen kunde komma men det är mer komplicerat såklart.
iallafall skulle det kosta typ 650:- tur och retur för både lillebror, syster & lillasyster att flyga hit och det är galet billigt ju..
självklart tillkommer kostnader för flygbuss, tåg till stockholm och grejer men liksom flygbiljetterna är ju svinbilliga bara dom liksom!


nu ska jag försöka koncentrera mig på annat innan jag får för mig att öppna en flaska vin och festa i mina sjukiskläder och mitt ovårdade hår, haha..
nästa helg kommer denize hit och det ska bli så jävla underbart! längtar så himla mycket..



Ja gumman de vore ju underbart att hälsa på dig,vi får kolla kolla hur de ser ut på schemat framöver..en ide eju att bila till skavsta å lämna kärran där..hela liga alltså..

2011-02-02 | 23:38:21

åhh, jag tycker verkligen att vi ska komma, saknar dig !

puuusssss (L) <3

2011-02-05 | 14:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback