23.38

det vart inget häng med sofia ikväll, men det var nog till hennes fördel för det är nog inte så underhållande att hänga med en påse potatis! hahaha, näe men det är ungefär så jag har känt mig hela dagen.. sådär trött och hängig med håret i en enda röra trots att man duschat, hål i strumporna,  o.s.v...

sen vart jag jättesugen på sorbetglass, hade fan kunnat gett min högra arm för lite hallonsorbet alltså.. inget skämt! efter mycket om och men drog jag på mig mössan och gick på siffären men det fanns ingen hallonsorbet där, förbaskade pennymarkt! men sen hittade jag sobet med smak av maracuja (passionsfrukt) och allt med passionsfrukt brukar vara gott så jag tänkte ja men varför inte? och köpte en ½ liters burk för 9 svenska kronor och dra mig baklänges på en kärra vad god den var! om jag åt upp hela burken? ja det kan ni skriva upp i era anteckningsböcker att jag gjorde. det är synd att man inte kan skicka glass på posten för jag vet så väl att både min f.d fru och mamma skulle fullkomligt älska glassen!







imorgon ska vi iallafall släpa oss iväg till solariumet, och sen blir det nog en fika på det. det är ju söndag imorgon och det brukar vara regniga & tråkiga dagar så för mig låter det inget annat är magnifikt! på kvällen är det ju som vanligt aupair-träff och jag har inte varit där på senaste två träffarna nu, känns som jag missat massor.. fast och andra sidan har jag inte varit på kören på tre veckor så där har jag nog missat massor i verkligheten också! haha. iallafall är det tacokväll imorgon kväll så det blir nog rajjtan tajjtan det.

nu ska jag kolla på tre kronor!
föressten så sög i rymden finns inga känslor stenhårt.. jag flinade till någon liten gång men det var inte många gånger, så den filmen ser jag inte igen, så det så! dock var martin wallström en riktig pudding i filmen, det var ju bra iallafall..


 

 

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback