hej söndag

jag kommer inte ihåg vad klockan var när jag kom hem från sofia igår, eller inatt kanske jag ska säga men det var en sjuuuukt bra kväll och den innehöll allt också, mycket roligt!
dock glömde jag mina kamera där, men jag ska nog gå och hämta den sen så det kanske bjuds på någon bild senare.

joschen & heide hade som önskemål att få löpträna lite idag, så just nu sitter jag och håller ett öra på barnen.
ebba hon leker med sin docka som hon gör fan varje dag, haha jag fattar inte hur det kan vara så skojj? sen är clara här och leker med linn, så jag kan sitta och halvsova framför datorn, det gör ingenting..

ikväll ska heide & joschen iväg på konsert, så jag ska vara barnvakt även då.. men det är också när barnen sover så det blir inte speciellt ansträngande, dock kanske linn är vaken men om hon är det så kollar vi väll på karlsson på taket eller något, haha.

nästa helg är det julbassar i kyrkan, luciatåg på torsdag, lördag & söndag. den helgen ska jag ta hand om barnen helt ensam 24h om dygnet fredag-söndag då heide & joschen ska åka låååååååångt bort. nu kommer jag inte ihåg vart dom skulle åka men dom skulle åka långt iallafall.. det ska bli intressant och se hur det gå faktiskt, jag tror dock att det inte kommer vara några problem alls!

nu ska jag ta och skriva veckans kort till morfar, fast det blir nog ett helt brev idag då det inte ryms speciellt mycket i ett vanligt dubbelvikt kort liksom.
på tal om post och sånt så måste jag komma ihåg att posta systers födelsedagspresent i veckan, vet inte hur lång tid det tar innan det kommer fram till sverige så det är bättre med några dagar för tidigt.. min födelsedagspresent som jag skickade hem till lillasyster i oktober glömde hon bort att tacka för? så jag frågade för någon dag sen om hon ens fått det? hon ba: '' jooo men de har jag väll tackat för? ''
haha ja men om du tackat för det skulle jag väll inte frågat om det kommit fram? hahaha ungjävel ibland alltså..

vi hörs lite senare meine liebe!
puss.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback