have you heard the news today?

idag gjorde jag mig en cappuchino (mina egna är sååå goda) och satte mig i soffan med min bok,
jag brukar sällan läsa flera timmar i streck utan det brukar oftast bli tjugo minuter här, en kvart där o.s.v.. men sen satt jag där och läste, och läste, och läste.. många hade säkert läst ut boken under den tiden jag satt där men jag läser så sakta så det var inte aktuellt att läsa ut den just då. sen somnade jag en stund, vaknade med ett tjohej när brevbärarn plingade på och skulle leverera ett paket, sen var jag vaken kan jag säga..

senare på eftermiddagen fick jag världens ryck och började städa & sortera bland mina tjejgrejer.. eller det började med sminket och sen blev det även örhängen, nagelgrejer, parfymer, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter.
sminket var riktigt nyttigt att fixa med, jag har ju SÅ fina ögonskuggor som jag använder alldeles för sällan.. mina shimmercubes från bodyshop brukar ju oftast få stå orörda men jag såg idag att det finns så mycket fina skuggor som jag måste använda! självklart har jag ju andra fina ögonskuggor men dom brukar jag ju använda liksom.. men nu har jag bara kvar mina ögonskuggor från bodyshop och från makeupstore så nu när man inte har alltför många kanske dom man har används bättre, eller inte vet jag, men typ.
jag kände att jag saknade en shimmercube med neonfärgade skuggor liksom, jag var helt säker att jag sett det på bodyshop någon gång men jag var in på internet nu och det finns inte? hmm.. det kanske är så att det är den som är längst till höger på bilden som är den ''neoniga'', det ser iallafall lite neonfärgat ut när man målar på den.
hur som helst så har jag faktiskt alla fyra kuberna så nu j*vlar ska här exprimenteras!









såhär lite smink var det längesen jag ägde kan jag berätta,
men det känns bra!



sen var det dags för parfymerna, och det var lika med ÅNGEST till tusen..
samtidigt som jag tänkte att det är lättare att unna sig en ny parfym om man inte har så många så tänkte jag samtidigt att det är som att kasta pengar i papperskorgen men så är det inte riktigt heller.. man måste ju ändå kasta parfymerna så småningom när dom blir gamla! 

FÖRE





EFTER




mörk, ljus, vanlig, somrig



sen så pluttade jag ju på med örhängena mina, jag hade väll 129 par eller vad det var från början.
nu har jag endast 59 par kvar, och nöjd med det är jag! fast jag måste ändå köpa ett par nya till nyårsafton tror jag, haha. största besvikelsen var att ett av mina röda ''jul-örhängen'' från SNÖ hade blivit missfärgat? alltså när jag köpte dom ifjol var dom mörkröda båda två, det vet jag.. nu var en typ ljusröd, nästan orange? jaja, dom åkte i soporna iallafall, lika som massa andra par..



men nu ser det ut såhär;





nu skulle jag bara behöva dammsuga och skura lite, men det orkar jag inte.
drar ner till sofia ikväll istället, mycket roligare det!

imorgon är det ingen tyska
= sovmorgon!

sen ska jag nog gå till eez och spendera lite tid och pengar,
haha näe okej inga pengar, men tid på ett café med en stor kopp kaffe och min bok!




snygg tjej, yes.

 

 


men fyfaaasen frida, kom hem och sminka mig

2010-11-18 | 23:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback