dag nummer fyra

 

det mest logiska kanske vore att skriva om enrique iglesias för det sticker ju ut lite mer i vardagen liksom, men si det tänker jag inte göra! jag tänker skriva om något roligt istället, eller alltså det var ju också roligt men inte på samma sätt.

 

förra vinterna skulle vi som vanligt till skolan och anna skulle skjutsa oss,
jag går runt bilen och ska sätta mig och när jag tar i bildörren så halkar jag samtidigt och hamnar liksom under bilen men benen. jag kravlar mig ut men hinner inte ut med min vänstra fot innan anna börjar backa så hon backar helt enkelt över den.. när hon sedan står still så kommer jag upp med mitt huvud framför motorhuven med mössan på sne liksom, hon ba vafan gör du? (gud vad jag garvar när jag skriver detta nu alltså) och jag grinar av smärtan och skrattar av situationen och släpar mig in i bilen och får fram att hon backade över min fot (alltså jag dör av skratt nu) och det var ju så jävla kul fast det var läskigt och tur i oturen liksom att det inte var mer än min fot, haha.
och vad denize garvade när jag kom haltande sen och berättade vad som hänt, vad läskigt.. jag minns det som om det var förra veckan typ.
sen när jag kom till idrotten och martin trapp frågade vad jag hade gjort och jag förklarade att min mammas tjej hade backat över min fot och då började han asgarva men sen frågade han inget mer om det för då tyckte han det var mer intressant att min mamma var lesbisk än att jag hade ont i foten.. haha, knäpp den där killen alltså.



men nu har ni fått tagit del av något roligt,
och för någon dag sen hade moa satt sin väska bakom bilen och då backade anna såklart över den (det hade jag också gjort) men det är väll klart att hon trodde det var något annat än väskan, haha åh herregud..









Men gumman... du sprang ut genom dörren och skulle kasta dig in i bilen men halka...men d är hysteriskt roligt nu efteråt.. hahahaha haaa :)

2010-12-02 | 15:52:09

HAHAHHAHAHAHHAHAHHA !!! fyfan frida:D tack för dagens as garv iaf;) haha! ojoj... Saknar dig fiffi...///mahaaan

2010-12-02 | 16:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback