röven tuttarna hakan

imorse kom benjamin och ställde sig bredvid min säng, stående i bara pyjamas och med sin teddy i handen, jag ligger typ i dvala och det spöregnar ute, verkligen vräker ner också säger han:

- frida kan vi åka och bada nu?
- va, nu?
- ja det är måndag nu.
- men det är väll tidigt på morgonen ännu?
- okej.. men kan vi åka klockan åtta då?
- klockan åtta!? men vad är klockan nu?
- den är kanske klockan sex..
- möh...

när vi kom till badhuset (klockan nio, faktiskt) så var det stängt? bara öppet för pensionärer och skolklasser typ. stor mening när det är sommarlov...? så vi fick åka hem igen, jag som hade sett fram emot att bada basta, haha..
sen har dagen bara flytit på, det blev sol på eftermiddagen dessutom! imorgon åker vi och badar iallafall, då
är det inte stängt för gamlingar..


när jag var i eekz i lördags skulle jag egentligen bara köpa en kalender eftersom jag spullit kaffe över den jag har nu, och sen skulle jag åka till altona för att besöka bodyshop och köpa ett nytt pressed face powder eftersom det nu börjar ta slut, känns som det tagit slut lite väl fort? men sen kom jag på att så fort någon ska låna smink av mig så kommer det alltid till användning och alla tycker det är bra, så jag har inte använt hela själv.. lägger lite skuld på mina friends och mina småsystrar nu, haha.
till min förvåning hade dom öppnat bodyshop i eekz så jag vart i eld & lågor.. glömde helt bort vad jag skulle köpa och köpte istället





body scrub, body butter & duschkräm för endast 20 euro och bara body butter brukar annars kosta 17 euro, men nu hade dom öppningserbjudande så jag kunde inte låta bli! sen köpte jag den doften som var den allra första bodyshop-doften jag fick. det var ett sånt här scrub, som jag fick av mamma för kanske...  typ 10 år sedan? jag kommer iallfall ihåg det jätteväl, det var samtidigt som mamma & pappa tapetserat om mitt rum till röd/rosa tapeter och jag fick en ny orange cykel (som jag tyckte var jätte pojkig..) när jag kom hem från grekland med farmor och carina!
uppmärksamma människor vet att jag älskar bodyshop, verkligen älskar! kommer ihåg när pappas förra kvinna anna kom hem från en resa någonstans i världen och hade köpt med sig en mask av något slag från bodyshop, jag blev inte glad för själva masken utan för att den var just från bodyshop? och för att hon registrerat att jag var galen i den affären.. eller när min bror inte köpte några gamla hårspännen från h&m till mig i julklapp utan ett presenkort på bodyshop! eller när jag fyllde arton och hanna hade köpt hela körsbärsserien åt mig! ahh, nu blir jag typ pirrig i magen för att jag tänker på en butik, jag är fan störd på riktigt alltså..
men tänk att få gå in där, och det luktar så himla gott och man går ut med den lilla papperspåsen vars innehåll är gudomligt och typ värt att döda för.. näe, när jag blir stor så ska jag gifta mig med en hockey-stjärna med sjukt snygg rumpa, sen ska jag jobba på bodyshop bara för att ha någonting att göra på dagarna!

sen fick jag faktiskt en annan underbar hudkräm av christel när vi kom hem från sverige förra veckan,
luktar supergott och man somnar typ på en gång av den! kanske den innehåller sömntabletter? haha sömntabletter.. de är jag bra på, eller hur mamma? ;)

hur som helst glömde jag helt bort både kalendern och mitt pressed face powder..
får se om det blir någon annan dag, en kalender behöver jag helt klart iallafall!
undra om jag har en bild på kremalakrämen jag fick av christel.. japp!






och idag har jag städat bamses bur, jag behöver egentligen inte men min kanin-mamma-känsla tar över och mitt psyke tvingar mig, hahaha. dessutom är jag ju en hejjare på det så det tar inte lång tid!
men när jag gjort allting så himla fint och nytt, och fräscht och släpper ner bamse igen så är det första han gör.. att bajsa!? man börjar väll inte med att bajsa när någonting är nystädat? aja, tar det som ett tecken på att han tyckte om det, eller så tyckte han det var så dåligt att han bajsade.. hahaha.

nog om bajs. nu ska jag duscha, kanske kolla på en film alternativt läsa eller lyssna på ljudbok och sen sova! men som vanligt tar det typ flera timmar innan jag kommer till sängen så jag måste börja i tid, haha.

i lördags när jag var hos nathan pladdrade jag på som fan om markus fagervall,
jag är fortfarande in löööv med den jävla hunken.
nu har han dessutom gjort slut med sin brud så jag ska nog skicka iväg ett desperat mail o form av:

'' hej, minns du mig? jag lipade så mycket så jag knappt kommer ihåg konserten du hade i östersund. sen dog jag en skvätt när jag fick din autograf och du skrattade för att jag hyperventilerade när jag stod framför dig. det finns bara en människa jag skulle gifta mig med i världen och det är du! jag är dessutom oskuld så du kan få den också, om jag får en chiuaua. vi kan vara i mina mammors husvagn på vintern om du vill. ring mig, jag är fortfarande kär i dig! ''





hahahah, jag dör. det skulle lätt funka?
jag vet att jag vill ha en hockey-stjärna men han har ju faktiskt en hockey-karriär bakom sig..
om jag dessutom berättar för honom att jag sa till mina kompisar att jag önskar att det var honom istället för enrique iglesias när jag hade tjimmat på med honom på scenen? det måste funka, så det så.

hahaha kom precis på när det var idolfinal och vi var hemma hos amanda, jag höll på att drunkna i mina egna tårar och när han sjöng fix you kom amandas mamma in med ett hela paket näsdukar till mig,
hahahah ååh vilka minnen!

kanske ska ta och tatuera in favorit-meningen från min absoluta favoritlåt som han har gjort?
vet dock inte vem jag ska accosiera låten till längre, har förbrukats lite känslor på typ fyra år..

'' so I close my eyes for another night and I now that some day you'll be close ''

nej nu du loppan så börjar det spåra här,
jag måste gå och sova!




skön tjej,
godnatt












Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback