they say it's a fine line between givin' up and givin' in!

jag har hittat min sommarplåga


imorse klev jag på bussen 06.05 för att vara på halkbanan 07.00.
halkbanan var rätt rolig och jag åkte/körde med en skön kille som hette olof,
vi hade riktigt skojj där när han råkade tuta när han tvärnitade, sladdade typ miljoner varv och grejer.

vid tolv var jag tillbaka på skolan för mentorssamtal, pratade med ingrid om jag var tvungen att fortsätta läsa historia eller om jag kunde sluta den kursen men de kunde jag inte eftersom jag gick samhälle-samhälle var jag tvungen att läsa den... det sög hårt ska ni veta!
efter samtalet var det den roligaste engelskalektionen jag haft sen jag började gymnasiet för typ tre år sedan.. jag skrattade sammanlagt typ 90% av tiden! dels åt dödahemliga saker och sen åt lite allt möjligt, alltid lika roligt!

efter skolan åkte jag och jobbade, sen hämtade mina mammor mig och vi åt thai-mat! sen åkte vi till mita för att fixa med min balklänning.. längtar stort tills den är klar nu och kan hänga på garderoben istället för att jag ska sitta på sängkanten och vara orolig för att den blir ful!
men nu kanske jens skulle få ledigt fredagen då balen är, så det kanske inte blir så stressigt iallafall! tror att killarna åker upp på fredag morgon medan jag åker hem från stockholm redan på torsdagen för att inte missa sminkningen på bodyshop kl 12.00!

nu är jag hemma igen och har kikat på trueblood-avsnittet som jag missade igår.. SÅ HIMLA SPÄNNANDE!? jag dööör.. jag vill bara se klart alla avsnitt nu så jag slipper ligga vaken på nätterna och undra vad som komma skall ;) och ryan kwanter.. gör entré naken i mitt rum tack!



imorgon är det vanlig skoldag med piss-tråkig historia på morgonen... tyvärr är det inte som på högstadiet längre när det räckte med att man satt och fnissade med tjejkompisarna längst bak åt bitterfittor, eller låste in vikarien i grupprummet, kastade grahamsbullar på lamporna eller hade snöbollskrig inne, samt inte göra någonting på lektionerna och ändå gå ut med VG i nästan alla ämnen.. nej nu måste man engagera sig, vilja göra saker och tycka att det är intressant! där failade jag på samtliga saker när det gäller historian.. men om jag iallafall går dit så får jag inget streckl, möjligt vis ett IG! kanske ska ta med mig en körkortsteorin och läsa istället.. mycket roligare, mycket viktigare och mycket mer intressant!

sen ska vi till ulrikas mamma & pappa på middag, och efter det ska jag till frugan och kolla på talang och snacka skit! på lördag ska vi på stan, åh jag längtar så mycket! måste kolla efter ett par skor till mösspåtagningsmiddagen kom jag på.. trots att jag har över femtio par sommarskor så har jag inga som passar till den klänningen :/

nu ska jag hoppa in i duschen.
sen ska jag lyssna på daniel lemma & skriva upp massa saker jag har att göra i skolan..
sen ska jag snutta kudden!

läste precis i min kalender att jag hade körlektion imorgonbitti!
det betyder att typ tio minuter av historian går bort.. då är det bara två timmar och femtio minuter kvar på den lektionen när jag kommer till skolan..

skönt att vi åker till lettland om typ tio dagar,
sen är jag hemma en vecka och sen åker jag till stockholm en vecka!
mm, i like it!


du gamla du fria, du soliga syd
du sköna, du underbara söder
jag hälsar dej vänaste land uppå jord
för jag vill leva jag vill dö i stockholm





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback